Odp: Stan zdrowia Papieża - 01/04/2005 19:57
Jak mówią w tv nie ma już nadzieji (też mi się tak wydaje bo specjaliści wiedzą co mówią, co innego ludzie którzy będą mieli nadzieje do końca...) Trzeba się z tym pogodzić, że to już koniec....smutne... Takiego człowieka nigdy wcześniej nie było i nigdy później nie będzie....tyle co zrobił dla świata. I do tego Polak. Jestem z Niego dumny. Prawdziwy ewenement który się już nie powtórzy...
P.S: Do Bazyliki zjechały się władze Włoch i wszyscy biskupi, a msze odprawia ten co ma podać informacje o śmierci.....nie potrzebny chyba komentarz...żałuje tylko że go nigdy nie zobaczyłem...oglądałem wspomnienie Papieża na tvn (cały pointyfikat...) - mimo że jestem twardy, chce mi sie płakać...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Stan zdrowia Papieża - 01/04/2005 20:15
Chocbym mial niewiem ile w sobie nadzieji i optymizmu to nie ma sie co oszukiwac, Papiez nie zostal w Watykanie zeby walczyc, on juz sam sie pogodzil z tym ze juz nadchodzi jego czas, i tak przy jego trybie zycia 85 lat to szmat czasu, jedyne co mozemy teraz zrobic to modlic sie o to zeby umieral w spokoju i bez bolu, ciesze sie ze mialem okazje zyc w tym samie czasie co taki czlowiek
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Stan zdrowia Papieża - 01/04/2005 20:57
NIe ma to jak media... kurwy bawia sie jego ostatnimi chwilami...kto wiecej, kto pierwszy powie... kto go usmierci. Pierdole, wylaczam radio, muze sobie wlacze.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
ja mam tylko nadzieje ze to pierdolony niesmaczny żarcik prima aprilisowy...
tak samo myslalem jak sie dowiedzialem rano, ale to bylo oczywiste ze to nie jest zart. Caly dzien siedze przed kompem lub przed telewizja. Mam nadzieje ze przeloza mi testy kompetencji bo jak narazie nie moge sie uczyc :/ Wracajac do "Naszego Papa" cay czas w Niego wierze i mam nadzieje ze gdy bedzie blisko smierci nagle przenudzi sie i wstanie z lozka! Tak jak powiedzial jeden anglik dla TVN "Nie wyobrazam sobie aby on odszedl od nas, bo znam jednego papieza !". Na szczescie Watykan do tej pory zaprzeczyl, ze Ojciec Swiety nie zyje, choc wszysyc tam sa juz na to przygotowani . Brak mi slow juz dlatego nie wiem co juz pisac ...
Odp: Stan zdrowia Papieża - 01/04/2005 22:10
Naspiałem dzisiaj rano Cobrze na gg, że Papież nie przeżyje dzisiejszej nocy, niestety wszystko wskazuje na to, ze sie nie pomylilem.
Niech Bóg ulży mu w cierpieniu, i niech go ma w swojej opiece
Odp: Stan zdrowia Papieża - 01/04/2005 22:25
Eh informacja niestety smutna, na każdego kiedyś przyjdzie pora. W tym momencie powinno się chwile pomyślećm, zreflektować na temat życia;/ Dla mnie chyba to najwybitniejszy Polak i nie wiem czy ktoś jeszcze tak wielki się ukaże w dziejach Polski. Wkurza mnie jedna sprawa, te łańcuszki na gg z modlitwami itp. bo chyba każdy z nas powinień to sam jakoś przemyśleć a nie walnąć sobie wszyscy taki sam status..troche powagi ludzie...
Odp: Stan zdrowia Papieża - 01/04/2005 22:27
wszysycy zapewne teraz zastanawiają sie coi sie z nim teraz dzieje ..jakby tak pomyslec ze dosłownie w tej chwili..teraz papież sie męczu ..napewno by było świetnie gdyby jeszcze troszeczke pożył i oby tak było..juz napewno nie bedzie polaka który zostanie Papiezem bądzmy dobrej mysli..
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448302 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.