| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 26/03/2005 19:58
Podobnie jak Christoph, założyłem, rozegrałem kilka meczy i zrezygnowałem. Mi też bardziej odpowiada Managerzone Do ludzi grających w MZ - zgłaszajcie sie do ligi zachodniopomorskiej Nowy sezon będzie w maju(dokładnie nie powiem którego, ale jak zacznie się I weekend majowy, to możecie już do mnie pisać zgłoszenia
|
|
|
|
|
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 26/03/2005 20:37
Zazwyczaj, jeśli chodzi o managery piłkarskie, gra sie w to w co się zaczeło najpierw grać. Np jak ktoś zaczął w MZ to trudno mu jest się przestawić na HT i na odwrót. Ja gram w HT a mój brat w MZ wiec moge sie pokusić o małe porównanie. Przede wszystkim w MZ nie podoba mi się, że można tyle meczów w tygodniu grać, przez co nie wyczekuje się z takim napięciem na kolejny mecz. Kwestia treningu - nie bede sie wypowiadał które rozwiązanie lepsze, lecz musze przyznać, że trening w HT mi się bardzo podoba.
I wreszcie - społeczność. Myśle, że w HT jest fantastyczna społeczność, jeżeli masz supportera to naprawde poznasz dużo ciekawych ludzi ( największa federacja w Zachodniopomorskim zrzesza ponad 120 członków, grając w hattricka założyliśmy nawet prawdziwy klub piłkarski - Hattrick Szczecin, w którym grają członkowie Zachodniopomorskiej Federacji, i gramy w każdą niedziele mecze w ramach II ligi SALOSU.) Naprawde polecam tą grę...A graczy bez supportera namawiam do jego wykupu i zapisania się do Zachodniopomorskiej Federacji 
edit: Organizujemy nawet spotkania w Propagandzie, na które przychodzi koło 20 osób ze Szczecina i okolic
|
|
|
|
|
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 26/03/2005 22:12
X-pert-->> W dużej mierze masz rację. Ja zaczynałem od MZ-ta(namówił mnie do niego kumpel z klasy) i jak później próbowałem sił w HT, to jednak nie mogłem przyzwyczaić sie do np. opisów piłkarzy.
Co do dużej ilośći rozgrywanych meczy w tygodniu to można na to spojrzeć też inaczej. Dzięki temu można potestować taktyki, zdobyć trochę pieniędzy. Daje to też możliwość tworzenia darmowych lig i pucharów, oraz tworzenia klanów. Zresztą pierwszym składem w tygodniu możesz rozegrać 4 mecze(czyli dwa dni grania, bo w jeden dzień grasz dwa mecze). Zresztą napięcie zawsze jest podczas ligi w niedzielę, to na ten mecz zawsze się wyczekuje.
Co do społeczności to różnie to bywa. Ja dzięki temu, że przez przypadek zostałem organizatorem Ligi Zachodniopomorskiej poznałem wiele osób(no może nie osobiście, ale przez maila lub gg). Managerowie drużyn np. z Polic też często się znają. Nie ma niestety niczego takiego jak supporter(cokolwiek to ma być ), ale nie jest aż tak źle.
A co do spotkań w Propagandzie, to szkoda, że nikomu z grających w MZ nie chce sie nic takiego zoorganizować, b w sumie miałbym od siebie pare kroków do propagandy
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 27/03/2005 09:26
Niedawno było w Propie spotkanie, więc na następne trzeba bedzie poczekać ze 3 tygodnie, jak bedzie to wrzuce info do tego tematu.
edit:
Luk2, ty chyba jesteś w ZPFie od niedawna?
|
Ostatnio edytowany przez: Tabby, 27 marca 2005, 09:39 [1 raz(y)]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 11/09/2005 13:14
Ten cały hattrick ma jakies nagrody czy gracie tylko dla przyjemnosci
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 16/09/2005 14:49
jasne ze gramy dla przyjemnosci ;] ... oczywiscie sa robione roznego rodzaju puchary miedzy "prezesami" tedy sa nagrody za 1 miejsce..najczesciej supporter ;] ... a tak PS to jest tu ktos z ZPF czy wszyscy graja bez supka ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|