Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Bluzy,koszulki, polo << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Daiman
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7692 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 04/02/2005 21:00
Nareszcie długo czekałem na taką akcje :):) Nie wiedziałem wcześniej z kim się skontaktować w tej kwestii. Ja bym był zainteresowany na początek koszulkami właśnie z małym znaczkiem ewentualnie może z tyłu mał pod karkiem bądz w górnej cześci duży napis LADS FROM SZCZECIN. to taki moj pomysł

No Pain, No Glory
P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 04/02/2005 21:26

zak napisał:  
Nareszcie długo czekałem na taką akcje :):) Nie wiedziałem wcześniej z kim się skontaktować w tej kwestii. Ja bym był zainteresowany na początek koszulkami właśnie z małym znaczkiem ewentualnie może z tyłu mał pod karkiem bądz w górnej cześci duży napis LADS FROM SZCZECIN. to taki moj pomysł

Bez samowolki ;)...LFS nie bedzie do ogolnego uzytku, choc moze i sie pojawia taka "kolekcja:P"

Sami przeciw wszystkim!!!
Ziomall
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/02/2005 13:30
W nieduzych ilosciach mozna sobie wszystko wydrukowac z herbem . logo , nazwa itd;).Sam robilem kiedys koszulke na wlasny uzytek z jakimis prasowankami:P
To o czym piszesz kijevo dotyczy jakiegos hurtowego handlu lub produkcji , ktory idzie w tysiace :)
A ze kilkanascie osob zrobi jakies koszulki czy bluzy to nikogo nie obchodzi raczej:)
Jak to mowia prawo prawem a zycie zyciem:P
Pozdro

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/02/2005 15:24
Zainteresowanie widzę jest. Dokładnie nie wiadomo ile osób weżmie i co ale wstępnie można podać ceny, które raczej powinny się zmienić. I wyglądało by to tak mniej więcej. Traktujcie je jako takie orientacyjne, ale w miare zainteresowani powinny sie zmniejszać.

- Bluzy i bluzy z kapturem (300-320 g/m2) - 80 zł
- Koszulki (170 g/m2) - 25 zł
- Polówki (190-210 g/m2) - 40 zł

Haft to herb klubu na lewej piersi wielkości ok 3 x 4,5 cm
Myslę, że dostępne kolory by były: białe, czarne,szare.
Jeśli znależli by się zainteresowani to można też wykonać czapki basebolówki.

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/02/2005 18:24

antyC napisał:  

Dobra...temat jest dogadany...Do ceny nalezy doliczyc 10 %,ktore beda przeznaczone na cele kibicowskie...Poniewaz tez jestem zainteresowany i przydaloby sie na runde juz sie w ciuszkach przyfraterowac ;) to trzeba szybko i konkretnie sie pookreslac(rodzaj, kolor i rozmiar odziezy).....bez zbednego nabijania postow.

Cz
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/02/2005 21:44
Bedzie tylko herb wychawtowany czy moze jakis napis na plecach bedzie?

www.sectorshop.net
L.
Kibic
Na forum od 7972 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/02/2005 23:14

Patyk84 napisał:  

antyC napisał:  

Dobra...temat jest dogadany...Do ceny nalezy doliczyc 10 %,ktore beda przeznaczone na cele kibicowskie...Poniewaz tez jestem zainteresowany i przydaloby sie na runde juz sie w ciuszkach przyfraterowac ;) to trzeba szybko i konkretnie sie pookreslac(rodzaj, kolor i rozmiar odziezy).....bez zbednego nabijania postow.

Ja bym bral bluze za 80 zl. Ale rozumie ze Patyk masz na mysli 10% z 80 zl:D
Jezeli chodzi o mnie to ja bym chcial Czarna bluza z kapturem Herb tak jak napisales styknie a jezeli LFS jest nie dostepne to mowi sie trudno...:P PzDr.

Ostatnio edytowany przez: L., 6 lutego 2005, 00:04 [1 raz(y)]

MW'03
Pilar
Kibic
Na forum od 8072 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 00:01

lissek napisał:  

Patyk84 napisał:  

antyC napisał:  

Jezeli chodzi o mnie to ja bym chcial Czarna bluza z kapturem Herb tak jak napisales styknie a jezeli LFS jest nie dostepne to mowi sie trudno...Chyba ze podoba sie moj awantarek:P, wiem ze sa koszulki wlasnie z tym awantarem:P PzDr.

twoj avatar to logo pewnej grupy kibicow w Hiszpanii

Ostatnio edytowany przez: Pilar, 6 lutego 2005, 10:43 [1 raz(y)]

komar
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 09:33
chcem zakupić jakieś dresy firmy "TICO". Wiecie moża jaki jest adres strony internetowej tej firmy... ?

Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 10:14
Ja bym się pisał na koszulkę.

Babilon Team
Daiman
Kibic
Na forum od 7692 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 11:31

Patyk84 napisał:  

zak napisał:  

Bez samowolki ;)...LFS nie bedzie do ogolnego uzytku, choc moze i sie pojawia taka "kolekcja:P"

Heh rozumiem że jak wyjdzie to będzie wersja limitowana dla wybrańców :P:P:P. Ja tak mysłe że na razie jedną czarną koszuleczkę rozmiar L lub XL.Bo słabo z pieniędzmi na razie :(

Ostatnio edytowany przez: Daiman, 6 lutego 2005, 21:30 [1 raz(y)]

No Pain, No Glory
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 12:14
rowniez jestem zainteresowany :D Najlepiej byłoby aby to była bluza z kapturem ;] czekam

Po życia kres!
kijevo
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 12:38
gdzie bedzie można kupic te ciuchy??? wysylkowo czy na miejscu?

P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 12:41

Czarny85 napisał:  
Bedzie tylko herb wychawtowany czy moze jakis napis na plecach bedzie?

Tak jak i autor tematu sadze, ze fajnie byloby miec bluze bezprzypalowa - z malym herbikiem na piersi,ale nierzucajaca sie w oczy z kilometra...Tak wiec mowa jest o malym herbie na piersi i nic wiecej

lissek napisał:  

Po rozmowach z antyC wyszlo,ze to jest cena orientacyjna...Wszystko zalezy od ilosci odziezy ktora zostanie zamowiona.Jesli bedzie sytuacja,ze te 80zl za bluze wyjdzie tylko na koszty produkcji to po prostu do tej ceny doliczymy 10% czyli koszt 88zl...Bluzy sa zajebistej jakosci(hehe juz musialem sprawdzic temat:P)

kijevo napisał:  
gdzie bedzie można kupic te ciuchy??? wysylkowo czy na miejscu?

Mozna bedzie to ogarnac wysylkowo lub po prostu - na najblizszym meczu kasa,a na nastepnym ciuchy...

Cinek
Kibic
Na forum od 8091 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 12:51
ja bym sie pisal na czarna lub szara (jesli takie kolory w ogole wchodza w gre) bluze z kapturem, rozmiar XL lub XXL,
pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
P_S
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 12:54
No ja bym tez sie pisal na bluzeczki i koszuleczki szczegolnie z LFS na plecach i herbem na piersi...bardzo dobry pomysl.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
.
Kibic
Na forum od 7847 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 17:38

Pionas napisał:  
No ja bym tez sie pisal na bluzeczki i koszuleczki szczegolnie z LFS na plecach i herbem na piersi...bardzo dobry pomysl.

Motyw z "LADS" jest juz zarezerwowany czytajcie dokladnie wypowiedzi swoich poprzednikow.

.
MaT
Kibic
Na forum od 7958 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 18:58
ja bym chetnie zakupil taka bluze rozpinanana z taki kolmierzem pewno iwdzieliscie takie z napisami POLAND albo ENGLAND fajnie by to wygladalo z napisem POGOŃ stylu i znak herb Pogońi w przodu :)

Mick
Kibic
Na forum od 8055 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 19:21

MaT napisał:  
ja bym chetnie zakupil taka bluze rozpinanana z taki kolmierzem pewno iwdzieliscie takie z napisami POLAND albo ENGLAND fajnie by to wygladalo z napisem POGOŃ stylu i znak herb Pogońi w przodu :)

też bym taka łyknał... w granicach 50 zl jakby była to pisze sie na 100% :D a jak nie to sie nad t-shirtem zastanowie, (biały, rozmiar L:P)

Obrazek jpg wstawiony na forum
muniek
Kibic
Na forum od 8278 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 19:54
Zainteresowanie polowka, herb bez zadnych napisow, chyba ze bardzo maly...

Kto nie pije ten donosi....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368167 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005