Odp: WOSP - 09/01/2005 19:35
ja tam do tej akcji nic nie mam ten sprzet jest potrzebny wiem jak to jest u wczesniakow bo sam nim jestem i iwem jak rodzicie sie meczyli o jakies badania
dobrze mówisz MaT, czesto jest tak ze zmieniamy zdanie o czym dopiero jak dotyczy nas to osobiscie
ja tam dzieciom Rydzyka źle nie życze ale chcialbym zeby kiedys równiez jego maybachowa mafia byla choc w połowie tak dobroduszna i uczciwa jak Jurek i jego ekipa
smutne jest tez to ze od kazdego wyslanego przez nas WOŚP-owego smsa nasz kochany kraj pobiera 22% VAT (to taki maly udzial w akcji - w koncu wszedzie mozna nabijac kapuche, nawet wykorzystujac ludzką dobroć)
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: WOSP - 09/01/2005 20:44
Nie kurwa, lepiej zeby nikt nic nie organizowal i kazde chore dziecko liczylo na pensje swoich rodzicow... Ostro coniektorym sie w glowie chyba popierdolilo. Ja podziwiam Owsiaka, ktory mimo tego, ze ma juz 51 lat dalej ma w sobie ta zajawke. a dzieki tym wystepom wiecej ludzi wplaca i nawet dzieki zainwestowaniu 10% w artystow i wszystkich, ktorzy przy tym pracuja zwraca sie duzo wiecej.
Odp: WOSP - 09/01/2005 20:50
Ale skurwysynsko sie zachowal rydzyk i jego ekipa. Dzis zrobili zbiorke na ofiary w Tajlandii i jeszcze maja pretensje do Owsiaka, ze w takim terminie zrobil orkiestre (od zawsze jest w 2 niedziele stycznia). A ten caly material o WOSP na Trwam to jzu wogole przesada byla rydzyk jest najbardziej swiety...wystarczy spojrzec jakkim samochodzikiem jezdzi za kase emerytow, recistow ktozy daja na kosciol, jego radio i karitas...
Popieramale niech wszyscy nie mysla ze z Owsiaka taki milosierny Samarytanin bo jakis procent z uzbieranej kwoty bierze do swojej kieszeni...Co nie zmienia faktu ze robi wiecej niz kosciol...dlatego mam szacunek dla Owsiaka a nie dla dobrodusznego Ojca Rydzyka
Odp: WOSP - 09/01/2005 21:09
a na Walach byla nedza:/ Nie wiem ale nic szczegolnego sie nie dzialo. Mialo byc spotkanie z Pogonia ale ja nic nie widzialem
Bylem bylem. ale nie chodzi mi o godzine wypuszczenia swiatelka do nieba ale ogolnie. o godzinie 18-19 przyznasz ze ciekawie to nie bylo...ale slyszalem ze MW zdali na 10
Odp: WOSP - 09/01/2005 21:22
A na cholere topic kase w zadłuzonych juz szpitalach? Nie po to tak starannie liczy sie kazdy zebrany grosik zeby za chwile te pieniadze znikały w dziurach budżetowych słuzby zdrowia. A znając polskie realia tak by sie stało (patrz kasa na polskie autostrady oraz pieniądze zbierane lata temu na hale sportową w Szczecinie). Nasz narodowy gest dobroci to jedno, a pomoc finansowa instytucji państwowych (która jest ich zasranym obowiązkiem) to drugie. Nie można dopuscic do tego, że normalką dla ministra zdrowia stanie się jedynie przyglądanie naszym wspólnym staraniom. A odnośnie TV Trwam - cos ci panowie w sutannach za dużo historii sie nałykali bo oprócz skutecznego unikania podatków zaczynaja stosowac iście komunistyczne metody (propaganda)...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
a na Walach byla nedza:/ Nie wiem ale nic szczegolnego sie nie dzialo. Mialo byc spotkanie z Pogonia ale ja nic nie widzialem
A byłes przy Ładodze
Bylem bylem. ale nie chodzi mi o godzine wypuszczenia swiatelka do nieba ale ogolnie. o godzinie 18-19 przyznasz ze ciekawie to nie bylo...ale slyszalem ze MW zdali na 10
Mnie wogóle nie było na Wałach A nie było spotkania o 19,20 pod Ładogą
Odp: WOSP - 09/01/2005 22:05
Rydzyka huj strzela, że taka kasa przechodzi mu koło nosa ! On juz pewnie by wiedzial co zrobić z paroma bańkami. Moze jakies nowe autko??
Ale skurwysynsko sie zachowal rydzyk i jego ekipa. Dzis zrobili zbiorke na ofiary w Tajlandii i jeszcze maja pretensje do Owsiaka, ze w takim terminie zrobil orkiestre (od zawsze jest w 2 niedziele stycznia). A ten caly material o WOSP na Trwam to jzu wogole przesada byla rydzyk jest najbardziej swiety...wystarczy spojrzec jakkim samochodzikiem jezdzi za kase emerytow, recistow ktozy daja na kosciol, jego radio i karitas...
Popieramale niech wszyscy nie mysla ze z Owsiaka taki milosierny Samarytanin bo jakis procent z uzbieranej kwoty bierze do swojej kieszeni...Co nie zmienia faktu ze robi wiecej niz kosciol...dlatego mam szacunek dla Owsiaka a nie dla dobrodusznego Ojca Rydzyka
i tu sie z tobą niezgodze, w WOŚP jest za dużo ludzi aby tak łatwo coś sobie przygarnąc, zresztą Jurek ma własną dobrze prosperującą firme i nie musi podbierac orkiestrze. Reklama pewnie mu wystarcza, bo niewątpliwie sława i splędor spływa na jego biznes.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: WOSP - 11/01/2005 16:51
Moim zdaniem udzielanie się teraz przy baranowskim, Mizaku i innych chujach jest trochę nie na miejscu via Ładoga.Tu listy poparcia ogólne wkurwienie a z drugiej strony sielanka. Zaznaczam że to tylko moje zdanie (no i jeszcze HL-a)
Moim zdaniem udzielanie się teraz przy baranowskim, Mizaku i innych chujach jest trochę nie na miejscu via Ładoga.Tu listy poparcia ogólne wkurwienie a z drugiej strony sielanka. Zaznaczam że to tylko moje zdanie (no i jeszcze HL-a)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368461 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.