Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 10/01/2005 13:47
ja mam ciotkę, kuzyna i jeszcze tam kogoś w Atenach co kibicują AEK, raz na obozie spotkałem jakiegoś gościa z Widzewa, ale nie utrzymujemy stałego kontaktu, wujek z Trzebnicy - kibic Śląska Wrocław, kuzyn - fan Cracovi, kuzyn - Club brugge
No i to na tyle.trochę tego jest
Aha!! jeszcze kolega z klasy - zagorzały fanatyk Arkoni
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 10/01/2005 16:14
ja mam kolezaneczke z Lodzi w sumie 4 - 12lat , 24 , 22 , 25 zapoznalem podczas obozu z Salosem ^^ a pozatym to kto jeszcze ..... 1qmpel z Plocka , 1z Miedzyrzecza jakos tak ? i 1z Wawy to by bylo na tyle ;]
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 10/01/2005 16:20
U mnie tata urodził się w Gdyni i trochę tam mieszkał ale nawet chyba nie był na stadionie Arki (teraz jest kibicem Pogoni naturalnie), kiedyś byłem na koloni i zapoznałem ziomów z Łodzi (kibice Widzewa, wytłumaczyli mi przy okazji jak jest z kibicowaniem w Łodzi), oczywiście kilku z Warszawy (oczywiście Legia), mój kolega kibicuje w hokeju Unii Oświęcim (tam się urodził).
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 10/01/2005 22:43
kumple oczywiście w Warszawie :-) a tak pozatym to znajomi na Śląsku (GKS Katowice,Zagłębie Sosnowiec, Ruch Chorzów) kuzyn kibic Sląska Wrocław i jeszcze paru w Krakowie(Wisła)i jeden w Poznaniu
Koledzy z Sosnowca mogliby sie obrazic...
Tak dla ogolnej wiedzy niezorientowanych forumowiczow...Sosnowiec nie jest na Slasku,tylko lezy w Zaglebiu Dabrowskim,a podzial na jednych i drugich mieszkancow tych rejonow jest dosc wyrazny - nie lubia sie nazwajem...
slynna rzeka Brynica oddzielajaca Slask od Zaglebia Dabrowskiego...na slasku fajnie mowia na Zaglebiakow z taka pogarda i to zwykli ludzie a nie kibicesmiesznie to brzmi.
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 11/01/2005 14:22
Cala rodzine mam w Szczecinie Chociaz ś.p prababka pochodzi z okolic Pily, to od dwoch pokolen wszyscy mieszkaja w Szczecinie Kuzyn mieszka w Gliwicach, kibicuje Gornikowi, ale za rok wraca do Szczecina
Kontakty mialem z Cracovia. 5 lat temu (16 lat mialem) bylismy na obozie w Wisle i mocno z nimi walczylismy.
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 11/01/2005 22:57
Kiedyś nawet przyjaźniłem się z kibicami Górnika Zabrze, GKS-u Katowice oraz Wisły Kraków ale kontakty się zatarły....kumpel kibicuje Jagielonii Białystok, sporo Polonii Warszawa, Pogoni Szczecin oczywiście kilku kibiców znam...i chyba tyle...a i jednego kibica KSZO.Plus kibickę Świtu i kibica Znicza Pruszków.Znam kibica Piasta Gliwice...częśc rodziny jest z Olsztyna więc kibicowała Stomilowi(obecnie OKS 1945 bodajże) a część rodziny z Mławy(a teraz MKS w drugiej lidze).Kiedyś znałem też dwóch piłkarzy młodzieżowej drużyny Wisły Płock a także Dolcana Ząbki.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772467970 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.