Za kogo Ty mnie masz Ostrza jednorazówki są stępione juz po pierwszym kontakcie z moim zarostem.
PS. Dostałem jeszcze gumę do żucia.
PS2. Mozesz pozyczyć mi trochę balsamu bo Mikołaj o czymś zapomniał...starość nie radość...
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: Co dostaliście pod choinkę, bo ja toster (II) - 26/12/2004 00:37
Heh cóż ja tam się w tym roku dogadałem z Mikołajem/Gwiazdorem, żeby kasę na świąteczne prezenty odłożył na kupno jakiegoś lepszego wypasu na 18-tke, także tym razem troch ę kosmetyków, fura słodkości i trochę ciuszków...Także czekam co tam na te urodzinki ciekawego będzie...
Odp: Co dostaliście pod choinkę, bo ja toster (II) - 27/12/2004 23:22
Z tego co tu widać to oprucz Juniora to nikomu sie nie przelewa najpotrzebniejsze rzeczy w życiu codziennym.Jednym słowem poprostu ekonomia.hmm pytanie sie nasuwa jesteśmy biednym narodem czy może oszczędnym?lubimy dawać prezęty czy być obdarowywani?odrazu mówie że nie prowadze żednej statystyki czysta ciekawość
Ja otrzymałem pod choineczke telefon , bluze, wypłate i odszkodowanie za pobyt w Duńskim szpitalu ehehe właśnie dziś
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Ja też się pochwale
Szalik Pogoni Lotto
Ksiązki o futbolu: Autobiografie Beckchama, Nicka Hornbego ,, Futbolowa Gorączka"
Rękawiczki Bramkarskie Lotto
Słodycze i Kasa
a ja mam pytanie...gdzie kupiel albo ci kupili ksiazke o beckChamie bo zbieram ksiazki o sporcie a ksiazki Becksa nie widzialemw szcecinie jeszcze
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772467956 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.