Daj sobie spokuj z tym geniuszem, na razie poparło to 7 osób, jak będe wiedział że mam dla kogo robić to zrobie. Dzisiaj wieczorem wychodzi update Robi Robsona, zobaczyć trzeba najpierw jaki jest tam skład Pogoni.
Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 10/12/2004 23:56
POMOCY!!!!
Mam problem z Fm. zainstalowalem sobie cala gre wraz z polskim jezykiem i patchami i kiedy juz wybieram sobie lige polska i wciskam "zatwierdz" i wtedy w trakcie konfiguracji bazy danych wyskakuje mi ze wystapil blad w aplikacji FM 2005 i kiedy wciskam opcje zeby nie wysylal raportu to wtedy wywala mnie do pulpitu ....
POMOCY!!!!
Mam problem z Fm. zainstalowalem sobie cala gre wraz z polskim jezykiem i patchami i kiedy juz wybieram sobie lige polska i wciskam "zatwierdz" i wtedy w trakcie konfiguracji bazy danych wyskakuje mi ze wystapil blad w aplikacji FM 2005 i kiedy wciskam opcje zeby nie wysylal raportu to wtedy wywala mnie do pulpitu ....
Czy ktos wie czy mozna cos na to poradzic :>
Chyba jedyny sposób to odinstalować i zainstalować jeszcze raz... :kwasny:
POMOCY!!!!
No właśnie jest gigantyczny problem : mianowicie update Robiego Robsona psuje grę !!! Poczytajcie : http://forumcm.net/forum/viewtopic.php?t=3677 Ludzie z tego forum ustalili że w wersjach nieorginalnych update nie działa
POMOCY!!!!
No właśnie jest gigantyczny problem : mianowicie update Robiego Robsona psuje grę !!! Poczytajcie : http://forumcm.net/forum/viewtopic.php?t=3677 Ludzie z tego forum ustalili że w wersjach nieorginalnych update nie działa
Dzieki za pomoc...rzeczywiscie to wina tego najnowszego patchea...mam nadzieje ze naprawia ten blad bo te wszystkie uaktualnienia by sie przydaly, a moze Ty zrobisz lepszy !!teraz juz sobie gram Pogonia!!!!
Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 18/12/2004 11:22
A ja mam następujacy problem, w jakiej lidze bym nie grał to zaraz po zakończeniu sezony gra mi sie zacina a gdy cchem wczytać ostatnio zapisaną gre to mi komputer mówi że nie ma mowy co mam zrobić ? Miałem Pogonią 2 miejsce i szlak save`a trafił!!
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
A ja mam następujacy problem, w jakiej lidze bym nie grał to zaraz po zakończeniu sezony gra mi sie zacina a gdy cchem wczytać ostatnio zapisaną gre to mi komputer mówi że nie ma mowy co mam zrobić ? Miałem Pogonią 2 miejsce i szlak save`a trafił!!
mam ten sam problem tylko,że nie po zakończeniu sezonu tylko w trakcie.Chcem dzsiaij wczytać seva a nagle wywala mnie do wina i pisze,ze "Zapisana gra niezostała wczytana" da sie coś z tym zrobić czy seva huj strzelił ?
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 21/12/2004 15:16
Dla tych którzy mają problemy z sejvami:
-w katalogu fm/data/ utwórz katalog /savegame
i w nim umieść save`y , które znajdują się gdzieś w moich dokumentach (dokładnie w folderze Sports Interactiv)
Po uruchomieniu gra nie będzie szukać już nic w moich dokumentach tylko właśnie w /savegame. Możliwe że niedziała dlatego że save ma polskie znaki, wtedy wystarczy zmienić nazwe save.
Dla Graciano:
Musisz ściągnąć Patch 5.02 i najpierw go wgrać (http://www.fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=135 ), potem update, acha jeśli masz pirata to przed update wgrywasz cracka do patcha (http://m1139.gamecopyworld.com/games/f5588/2004/rld-fmu2.rar)
Dla tych którzy mają problemy z sejvami:
-w katalogu fm/data/ utwórz katalog /savegame
i w nim umieść save`y , które znajdują się gdzieś w moich dokumentach (dokładnie w folderze Sports Interactiv)
Po uruchomieniu gra nie będzie szukać już nic w moich dokumentach tylko właśnie w /savegame. Możliwe że niedziała dlatego że save ma polskie znaki, wtedy wystarczy zmienić nazwe save.
Dla Graciano:
Musisz ściągnąć Patch 5.02 i najpierw go wgrać (http://www.fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=135 ), potem update, acha jeśli masz pirata to przed update wgrywasz cracka do patcha (http://m1139.gamecopyworld.com/games/f5588/2004/rld-fmu2.rar)
Wielkie dzięki d'alessandro, jesteś wielki, miałam ten sam problem a teraz już wszystko działa Gwiazdke Ci za to. Pozdrawiam
Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 21/12/2004 15:41
a mi kurwa dalej niedziała Utworzyłem katalog skopiowałem tam seva i dalej nic.Skasowałem też z moich dokumentów ten sev i dalej nic.Zmieniajac nazwe seva też kurwa niedziała Czyli z tym nieda sie juz nic zrobic?
d'alessandro jak byś mógł klinkij do mnie na gg(w profilu) jeśli posiadasz,bo sie zanudze w nocy w te święta
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 21/12/2004 17:28
Cholera jasna to ma być update ?? (robi robson,greediez ) strasznie dużo błędów !!!!!!1
- celeban, obrońca lewy !!!, Kaźmierczak wart 500 tys !!, Grzelak jeszcze mniej, Kazmierczak pomocnik środek, Kuś obronca prawy lewy, w wiśle grają sami juniorzy, a piłkarze typu zieńczuk siedzą w rezerwach, Pilarz bardzo słaby, Chwałek jeden dorobiony junior !!!! Mauro pomocnik prawy, napierała wypożyczony. Jak to ma być update to ja dziękuje, czekamy na d'alessadro.
Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 21/12/2004 17:34
Wobec tego że wielu kolesi zagaduje mi na gg żebym robił kolejne update, więc zdecydowałem się robić, premiera nastąpi najprawdopodobniej pojutrze po południu (23.12) . W update chciałbym:
- najnowszy skład Pogoni rzecz jasna
-masa juniorów
- poprawione błędy w lidze polskiej
-historia zawodników Pogońi
- sztab trenerski
- uaktualnić ważniejsze zmiany w lidze polskiej
oraz wiele innych zmian
Dlatego chciałbym żebyście mi wypisywali wszystko co mam zrobić, podawali pozycje daty urodzenie juniorów Pogoni itd. Czekam .....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458266 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.