Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 11/12/2004 21:33
Ooo Pogoń w salezjanach gra , zracjii tego że mieszkam niedaleko ,musze sie tam kiedys wybrać na meczyk. Jak ktoś będzie miał jakieś info co do terminu i godziny nastepnego meczu to niech da znać ;]
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 30/12/2004 00:13
W niedzielę o godz. 16 w Zespole Szkół Towarzystw Salezjańskich przy ul. Ku Słońcu odbędzie się mecz pokazowy futsalu pomiędzy Pogonią '04 Szczecin i drużyną "Szczecińskich Gwiazd Piłkarskich".
Swój udział w drużynie gwiazd ze Szczecina zapowiedzieli m.in.: Radosław Biliński, Dariusz Adamczuk, Sławomir Rafałowicz, Paweł Drumlak, Olgierd Moskalewicz, Tomasz Kułkiewicz, Wojciech Tomasiewicz i Mariusz Raduszewski.
Spotkanie ma na celu promocję futsalu w naszym mieście, jak i powitanie Nowego Roku na sportowo. Emocji i atrakcji nie powinno zabraknąć.
Organizatorzy liczą na szczecińskich kibiców oraz doping. Będzie to ostatni sprawdzian piłkarzy Pogoni '04 przed wyjazdem do Torunia na mecz, który może zadecydować o awansie do futsalowej ekstraklasy.
Wstęp na niedzielny mecz jest bezpłatny.
źródło: Pogoń.v.pl
Na mecz zapowiedzial sie sam "syn marnotrawny" wiec moze byc ciekawie
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 02/01/2005 12:59
Ja tez sie przejde i to z wielka checia.Mam nadzieje ze atmosfera bedzia za******a. Jak ogladalem turniej sylwestrowy na polsacie sport z Białegostoku to tam atmosfera była naprawde dobra ale tam bylo 1,5 tysiaca ludzi. Unas hala pomiesci duzo mniej ale i tam ma byc za*******e!!!
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 2 stycznia 2005, 13:11 [3 raz(y)]
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 02/01/2005 18:55
Mecz ogolnie dobry, czasami zywe tempo i akcja za akcja.Wynik spotkania 11:11 ale kapitanowie obu zespolow doszli do wniosku ze zwyciezca musi byc i rozegrano konkurs rzutow karnych. W ktorych okazali sie lepsi zawodnicy Pogoni 04 Szczecin i wygrali w karnych 3:2. Moskalewicz strzelil 2 bramki ale ogolnie do zagral slabo. Kilka strat i niedokladnych podan. Powiem szczerze ze najbardziej podobala mi sie gra Bartosza Lawy ktory, z latwosci brylowal.
Ps. Spiker sie chyba pomylil bo powiedzial ze nastepny mecz u siebie Pogon gra 24 stycznia w niedziele a w kalendarzu 24 jest to poniedzialek?? Za odpowiedz z gory dziekuje
Mam jeszcze jedno pytanie czy na meczach ligowych druzyny Pogon 04 Szczecin prowadzony jest doping?? Bo dzisiaj doping ograniczal sie tylko do oklaskow.
Pozdro all
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 02/01/2005 19:47
sam mecz stal na niezlym poziomie, na trybunach mimo pelnej sali piknik dobrze zaprezentowali sie w zespole gwiazd Pogoni : Ława, Szypowski i Raduszewski a w zespole Pogoni 04 Szczecin : Piasecki...
a Pawelek chyba sie bal przyjecia ze nie przyjechal ...ale byl za to M. Walburg i W.Tomasiewicz -"maskotka zespolu"
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 02/01/2005 20:43
No więc byłem... ale liczyłem na to, że trochę sobie pokrzycze a tu nic... Jak Biliński wyszedl na rozgrzewke to z kolesiem zaczeliśmy bić brawo, jak Moskalewicz wyszedł to samo, a tu nikt się nie przyłączył Więc nawet śpiewać nie próbowaliśmy :p
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
To nie chodzi o to kto by lepiej zagral. Te turnieje beda dobrym sprawdzeniem dla 1 ligowcow. Jakby kazdy myslal tak jak Ty to nie byloby sensu rozgrywania takich turniejow.
Pozdro all
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763350540 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.