| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: muay thai - szkoła - 26/11/2004 18:19
No prosze,prosze a jednak słowa zostaja wprowadzone w czyny 
Paweł - powodzenia i wytrwałosci z "gamoniami" 
btw
Ziemiak jak sam widzisz nie masz wyjscia - niedziela g.19:30.
Organizm zregenerowany wiec jedziemy dalej
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: muay thai - szkoła - 26/11/2004 20:31
Ogolnie inicjatywa zajebista....jest nowa szkolka tylko sie zapisywac i trenowac od podstaw,bez zadnych cisnien,ze "oni dluzej ode mine trenuja i bede slabszy"...teraz tylko kwestia ile ludzi stad ma jakies ambicje, a ile jest tylko od pisania na necie
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: muay thai - szkoła - 26/11/2004 21:57
Ale nie ma co ukrywac ze jezeli ktos nei pracuje to moze sie pozegnac z takim treninegiem ( Jak by byly jakeis treningu sztuk walki za 50zl to bym jeszcze dal rade, ale 80zl wzwyz to duzo
|
Ostatnio edytowany przez: Lu Dex, 27 listopada 2004, 00:54 [1 raz(y)]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: muay thai - szkoła - 27/11/2004 08:56
dziki przerzuciłem to w ten temat i podlinkowałem
oba filmy działają z tym, że miałem problem z otworzeniem pierwszego ale jest oki
pierwszy filmik za mocny i to tak z rana
|
|
|
|
|
Odp: muay thai - szkoła - 27/11/2004 10:36
a ma ktoś linki do stron z filmami instruktażowymi ?? chodzi mi o bezpłatne filmy gdzie się faightują i wszystko pokazane jest co i jak trzeba robić, bo narazię hajsu nie ma, ale od stycznia z miła chęcią pochodze na coś.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: muay thai - szkoła - 29/11/2004 15:42
No dziki niezłe te filmiki  Kurde no znowu odpada. Treninig mi nie pasują na tą godzinę i troszke wysoka cena ale muay thai tyle kosztuje. Chyba pozostanie mi boks u Aleksa  
|
Ostatnio edytowany przez: Daiman, 30 listopada 2004, 23:08 [2 raz(y)]
|
No Pain, No Glory
|
|
|
|
Odp: muay thai - szkoła - 01/12/2004 09:59
w Warszawie w najlepszej szkole MT kosztuje 100 zł oficjalnie za 2 treningi ale chodzić moża chyba 4 razy w tygodniu, ogulnie trener niepamięta kto płacił a kto nie więc można trochę "oszczędzić" trenuje sie pod okiem mistrza świata Maćka Skupińskiego. tylko jedna wada - ludu jest tyle że niema miejsca żeby swobodnie ćwiczyć :/
|
LEGIA GOC(L)AW WARSZAWA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: muay thai - szkoła - 03/12/2004 05:52
Ja bym sie zapisał na ten muay thai ale nie pasuje mi dojazd i czas.Treningi sa od 20-22 wiec troche mi nie pasi.Wiec zostane przy swoim...K1
|
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|