Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> peer2peer << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kln
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7804 dni

Odp: peer2peer - 23/11/2004 20:52
Radze Wam szybko zajżeć na www.torrent.org.pl bo wymyslili sobie to samo co www.torrentbits.org :kwasny: czyli ograniczenie liczby userow (35.000 aktualnie juz jest 27 tys) !

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8892 dni

Odp: peer2peer - 24/11/2004 13:27

kl@Nu napisał:  
Radze Wam szybko zajżeć na www.torrent.org.pl bo wymyslili sobie to samo co www.torrentbits.org :kwasny: czyli ograniczenie liczby userow (35.000 aktualnie juz jest 27 tys) !

no i przez to torrentbits.org jest najlepsza strona :]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
kln
Kibic
Na forum od 7804 dni

Odp: peer2peer - 24/11/2004 16:03

Macieq napisał:  

kl@Nu napisał:  

Niestety nie miałem jeszcze szansy jej wypróbować z wiadomego powodu... :kwasny:

Hanki
Kibic
Na forum od 8276 dni

**

Odp: peer2peer - 24/11/2004 18:48
Jak dla mnie to nie ma nic lepszego niż DC++ z moimi 5 ulubionymi hubami,takimi jak chociażby [FxP] i świat jest piękny...:D

Llibertat per a Catalunya!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8892 dni

Odp: peer2peer - 24/11/2004 18:50

Cytat:  

kl@Nu napisał:  

Niestety nie miałem jeszcze szansy jej wypróbować z wiadomego powodu... :kwasny:

slabo sie starasz ;] nie raz jak wchodzilem to widzialem ze bylo z 200 miejsc wolnych.
ostanio nie uzywalem przez pewien czas i mi wywalili konto... ale mialem szczescie bo jak wszedlem to akurat byly wolne miejsca ;]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: peer2peer - 24/11/2004 18:53
ja dzisiaj sobie zalozylem konto na torrentcie i mieli mi przeslac jakiegos meila z aktywacja konta... do teraz nie dostalem (juz kilka godzin minelo). Tez tyle czekaliscie?

Boberek
Kibic
Na forum od 8215 dni

**

Odp: peer2peer - 24/11/2004 22:51

bartollomeo napisał:  
ja dzisiaj sobie zalozylem konto na torrentcie i mieli mi przeslac jakiegos meila z aktywacja konta... do teraz nie dostalem (juz kilka godzin minelo). Tez tyle czekaliscie?

dokladnie mam ten sam problem....tylko ze umnie trwa to juz od wczoraj do godziny 22 kiedy sie zarejstrowalem ido tej pory czekam na maila...ze tak powiem w chu.... sobie leca....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
kln
Kibic
Na forum od 7804 dni

Odp: peer2peer - 24/11/2004 23:02

Boberek napisał:  

bartollomeo napisał:  

dokladnie mam ten sam problem....tylko ze umnie trwa to juz od wczoraj do godziny 22 kiedy sie zarejstrowalem ido tej pory czekam na maila...ze tak powiem w chu.... sobie leca....

Mi wysłali po ok. 1 godzinie. A więc cierpliwości :] Ale druga sprawa, że ta strona jest ostatnio "nieużywalna" - tak wszystko sie powoli ładuje i gdyby nie to ze wlasnie sie pojawil PES4 to bym tam długo nie zawitał :D

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8892 dni

Odp: peer2peer - 25/11/2004 00:06
no wlasnie, przez to ze tak dlugo sie laduje w ogole nikt z tego nie korzysta ... kazdy tylko byle sie zapisac :P

Krasny
Kibic
Na forum od 7872 dni

Odp: peer2peer - 25/11/2004 10:31
Tak sobie czytam te posty......i w sumie to kazdy moze sobie tutaj słodko pierdzieć na temat swojego "czarnego konia w P2P" ale chyba max połowa z Was jest świadoma ze wszystko w tym momencie zależy od Waszego łącza.

Zgodze się z jednym...Kazaa to prawdziwe gówno.
Co do reszty to naprawdę trzeba wypróbować każde u siebie zeby stwierdzić co bedzie dla nas najlepsze.
Rozbraja mnie gadanie ze Emule jest do dupy bo jest kolejkowanie.
Jakbyś poczekał jeden z drugim chociaż tą jedną dobę(zostaw kompa na 24h udostępniając coś chodliwego) to byś zobaczył efekt.Oczywiście tak jak napisałem to zalezy od łącza a raczej od konfiguracji i przydzielonego pasma na dane usługi.
Jeden moze mieć łącze 1MBps i ściągnie 200 MB na dobe a drugi bedzie miał 512kbps i zassa sobie 1,6GB.

Tak wiec nie ma wiekszego sensu sie kłócić co jest lepsze....bo i tak nie dojdziemy do zadnych wniosków
Chociaż moznaby zrobić ankietę.Wyniki mogą być fajnym podsumowaniem tematu :)

ted
Kibic
Na forum od 8793 dni

Odp: peer2peer - 25/11/2004 14:33
AMEN
to_koniec

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
skarbnik
Kibic
Na forum od 8392 dni

Odp: peer2peer - 25/11/2004 16:07
Jak byscie, czytali strone glowna, to byscie sie dowiedzieli czemu wam jeszcze nie przyslali maila, aktywujacego konto...ehh..

Obrazek jpg wstawiony na forum
m@niac!
Kibic
Na forum od 8191 dni

*

Odp: peer2peer - 17/12/2004 00:22
Ja caly czas jade na emule - wystarczy wrzucic do uploadu kilka ciekawych plikow, po jakims czasie jak zdobedziemy wystarczajaco creditsow (tak, emule ma system nagradzania za upload) to nawet po godzinie od odpalenia mulka jak sciagamy jakis plik ktory ma sensowna ilosc zrodelek, to mozemy wyciagac bez problemu po 60-80kB/s.
Pozatym emule jest najbardziej uniwersalne ze wszystkich p2p - bardzo duzo plikow, zarowno nowosci jak i oldschool :D
Jesli nie sciaga sie monotematycznych rzeczy (np same mp3 - bo tu bez watpienia kroluje soulseek i chyba nikt nie zaprzeczy)to emule jest najlepsze.
Kazyy nie komentuje nawet
IRC jest dobry dla egzotycznych plikow, szczegolnie dla wersji beta (xBetas, IRCbetas, WinBetas)
pozatym daje swietny support do zaciagnietych pliczkow.
To by bylo na tyle.

Obrazek gif wstawiony na forum
MaT
Kibic
Na forum od 7958 dni

Odp: peer2peer - 17/12/2004 11:19

Hanki napisał:  
Jak dla mnie to nie ma nic lepszego niż DC++ z moimi 5 ulubionymi hubami,takimi jak chociażby [FxP] i świat jest piękny...:D

no ten Hub [FxP] duuzo muuzy techno same nowosci DC ruulez :D:D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: peer2peer - 16/02/2005 14:53
A co sądzicie o programie Bearshare? Dzisiaj go ściągnąłem i muszę powiedzieć że w żadnym programi p2p nie mam takiego transferu. Używam też Azureusa lecz nigdy nie mam uśmiechniętej minki w nim, przeważnie żółtą, też nie wiem dlaczego. Myślałem że to przez firewalla ale ja go nie mam, chociaż sam już teraz nie wiem. W PESa4 nie mogę pograć przez sieć, bo nie mogę się połączyć, a przez GG w inwilgatorze jest napisane że jestem za NATem choć zawsze miałem połączenie p2p. To by chyba wskazywało na to że mam firewalla, ale jest na pewno wyłączony, może ktoś z was mi pommoże?

Cinek
Kibic
Na forum od 8091 dni

Odp: peer2peer - 16/02/2005 15:12
BearShare jest zajebisty, znajduje tam wszystko co chce i sciagam w mgnieniu oka, na Kazaa tez mi sie wszystko szybko sciagalo, ale ostatnio z niej zrezygnowalem wlasnie na rzecz BS i jak narazie jestem zadowolony...polecam,
pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
skarbnik
Kibic
Na forum od 8392 dni

Odp: peer2peer - 16/02/2005 15:18

Jay-J napisał:  
A co sądzicie o programie Bearshare? Dzisiaj go ściągnąłem i muszę powiedzieć że w żadnym programi p2p nie mam takiego transferu. Używam też Azureusa lecz nigdy nie mam uśmiechniętej minki w nim, przeważnie żółtą, też nie wiem dlaczego. Myślałem że to przez firewalla ale ja go nie mam, chociaż sam już teraz nie wiem. W PESa4 nie mogę pograć przez sieć, bo nie mogę się połączyć, a przez GG w inwilgatorze jest napisane że jestem za NATem choć zawsze miałem połączenie p2p. To by chyba wskazywało na to że mam firewalla, ale jest na pewno wyłączony, może ktoś z was mi pommoże?

Ale jakie masz lacze, to najwazniejsze...Bo jesli masz siec osiedlowa to wszystko jasne, masz po prostu poblokowane porty, a jesli masz pojedyncza siec, tzn ze firewalla masz zle ustawionego. Co do Minki w torrentach, to po prostu za malo udostepniasz ;-) Ta siec dziala na zasadzie im wiecej dajesz innym tym wiecej oni Ci daja.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: peer2peer - 16/02/2005 15:47
Właśnie chodzi o to że mam neostrade... czyli nie wystarczy wyłączyć "chorń mój komputer..." w połączeniach lokalnych?

Steryd
Kibic
Na forum od 8760 dni

**

Odp: peer2peer - 16/02/2005 19:16
Szukam w miare bezpiecznego dla Neostrady oprocz E Mule, bo strasznie muli...

1948
MaT
Kibic
Na forum od 7958 dni

Odp: peer2peer - 16/02/2005 20:49

Steryd (PoRtAlBoY) napisał:  
Szukam w miare bezpiecznego dla Neostrady oprocz E Mule, bo strasznie muli...

polecam DC ++ lub Torrent a na DC nie ma wirusow spryyware i innego gowna bo tam udostepniaja uzytkownicy :) i transfery sa dobre :P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763382372 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005