A co to za problem? Jak Ci to tak bardzo przeszkadza to sam mozesz sobie zmienic w edytorze
Nie tyle co Milar ale chociazby Kazmierczak czy Kamrowski jest "troszke" przesadzony
______
Próbowałem wrzucić ten plik na serwer ale poległem... po dwóch godzinach załanczania się pliku zrezygnowałem (za słaby upload z mojej strony - za dlugo to trwa) - nie mam juz czasu sie w to bawic. Najwyzej jutro jeszcze sprobuje...
Jak ktos ma też ten update to daje link do serwera na ktorym za darmo mozna wrzucic 50 MB -> www.7host.com
A ja ide graaaać....
Ostatnio edytowany przez: kln, 14 listopada 2004, 21:59 [3 raz(y)]
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 15/11/2004 12:26
właśnie próbuje wrzucić update, ale będą na pewno problemy...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Działa już link ten co jest u góry, więc nie ma problemu
właśnie próbuje wrzucić update, ale będą na pewno problemy...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Działa już link ten co jest u góry, więc nie ma problemu
Właśnie ściągnołem update i chciałem się podzielić spostrzeżeniami
Otóż:
-co do pozycji nie mam zastrzeżeń
-myśle że Kaźmierczaka zrobiłeś przyzwoicie , o tym że ma duży potencjał świadczy choćby zainteresowanie jego osobą ze strony klubów włoskich.
-super się gra zespołem rezerw, ich też zrobiłeś poprawnie, czekam teraz tylko jak zrobisz update z zespołem -18 (informacje na Pogoń.v.pl w dziale junirzy starsi)
-mogłeś się bardziej postarać z zarządem, (uważam że Stępińskiemu powinieneś dać raczej pozycje trenera, a nie asystenta menadżera )
Jednym słowem jestem bardzo zadowolony że w końcu ktoś ze Szczecina wziął sie za to ostro. Mama pewien pomysł zbierzmy silną ekipe i zróbmy update które będzie znacznie lepsze od update Robsona, a co ważniejsze będzie wcześniej !!! Kto jest za mną ??
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 15/11/2004 15:45
Szkoda. To twoje update jest bardzo dobre. No ale trudno. Warez musimy jeszcze dać D'alessandro odpocząć.
P.S.Jak się jednak zdecydujesz robić to update to daj znać mi i Warezowi, to sklecimy ekipe i do dzieła.
Wlasnie probuje sciaganc ten update
Wreszcie cos porzadnego jakby ktos chcial to mam koszulki Pogońi do FM'a wyjazdowa zrobiona przez Kornika domowa moja GG 3354610
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 15/11/2004 19:52
hmm Milar strzela bardzo dobrze wolne...a szybkosc napewno ma spora a w dodatku ma tylko 3/20, Grzelak potrafi dryblowac tutaj slabo...i Parzy tez dosc dobry jest a tu slaby....Pilarz tez w grze slabiutkim bramkarzem jest (Reflex 11....)
hmm Milar strzela bardzo dobrze wolne...a szybkosc napewno ma spora a w dodatku ma tylko 3/20, Grzelak potrafi dryblowac tutaj slabo...i Parzy tez dosc dobry jest a tu slaby....Pilarz tez w grze slabiutkim bramkarzem jest (Reflex 11....)
U mnie Milar (bez update'u) ma ustawione rzuty wolne na 4!! Na dodatek Terlecki ma umiejetnosci lepsze od Kazmierczaka, a to juz lekka przesada. No i Mauro powinien byc prawym obronca, a tu jest ofensywnym pomocnikiem. Pewnie wynika to z losowanego potencjalu....
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437346 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.