| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ulubiony przedmiot ! - 09/12/2004 15:46
jak pojdziecie na elektronike i telekomunikacje na polibude to gwarantuje wam ze waszym ulubionym przedmiotem na 1 roku bedzie matematyka (szczegolnie cwiczenia) i fizyka (to samo) 
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ulubiony przedmiot ! - 09/12/2004 19:19
Jak ktoś będzie chodził do Łączności do będzie nie lubił podstaw Elektrotechniki z panem Arturem B. tym śmieszny, i wogule zakręcony, sam nie wie co gada. Wygląda jakby cały czas był jakiś zbakany lub skacowany, ale wstawia same złe oceny i pajac ma jakiś dziwny system punktowania za sprawdziany itp.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Ulubiony przedmiot ! - 09/12/2004 19:24
Dla mnie: historia, w.f, niemiecko (bo mamy podstawy a ja coś tam umiem z podstwówki i jest wesoło),infa i te lekcje na których są luzy
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Ulubiony przedmiot ! - 09/12/2004 19:46
A ja sie moze wyroznie :
a wiec numerem 1 bezapelacyjnie zostaje Dzwonek na przerwe pozniej :
1.W-F (jak gramy w pile (jaka nietrzeba mowic)
2.Matma
3.Historia (baba wqrzajaca ale jak cos umiesz to good wqrzajaca typiara bo wymagajaca a jak klasa niewie na 2pytania odp. z poprzedniej lekcji to .... kartkoweczka :O )
|
"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
|
|
|
|
Odp: Ulubiony przedmiot ! - 09/12/2004 21:29
A to różnie bywa... nie ma przedmiotu który lubię zawsze... Wyróżniam: Angol wtedy jak są brechty i nie trzeba nic pisać, WF wtedy kiedy nie ma gimnastyki tylko sport =) oraz informatyka, choć kompy słabe u mnie w szkole ale da się grać w DSJ . A i jeszcze religia... fajnego katechete mam w liceum!
A tak w ogóle to moje ulubione lekcje to lekcje odwołane
|
|
|
|
|
Odp: Ulubiony przedmiot ! - 09/12/2004 22:50
Moim ulubionym przedmiotem zawsze był w-f ale ostatnio mi sie nauczyciel zmienil i kobieta prowadzi przez cala lekcje rozgrzewke.Lubie tez religie.A nienawidze fizyki!Nic z niej nie czaje, a pozatym nauczycielka nic nie umie wytlumaczyc a wymaga sporo.
|
|
|
|
|
Odp: Ulubiony przedmiot ! - 10/12/2004 08:35
Moim ulubionym przedmiotem zawsze byf w-f,ale bardzo lubie taz rele i niemca bo wtedy jest najwieksza jazda po prostu kazdy robi co chce
|
Chcesz Byc Caly, Chcesz Byc Zdrowy - Szanuj Morski Klub Sportowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|