jest taka niepisana zasada w boksie - ze jak mistrz nie zostanie znokautowany to wtedy albo jest remis/albo wygrywa - patrzcie np. ostatnia walka Goloty...
a sama walka w ogole mi sie nie podobala.... ten Ruiz ciagle sie tulil do Goloty, w ogole malo jakichs wyraznych akcji.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Gołota w TVN - 14/11/2004 14:17
Oto jak typowały niektóre strony bokserskie:
Maxboxing.com 115-110 dla Gołoty
Boxing-Central.com 114-111 dla Gołoty.
Boxing-Talk.net 114-113 dla Gołoty
Sędziowie punktowali:
Frank Lombardi - 113:112 dla Ruiza
Oscar Perez - 114:111 dla Ruiza
Tom Shreck - 114:111 dla Ruiza
Ostatnio edytowany przez: Gucio, 14 listopada 2004, 20:11 [1 raz(y)]
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Gołota w TVN - 14/11/2004 15:48
Wkurzylem się. Andrew byl o klase lepszy, a Ruiz to kawal cwela (nie mowiąc już o jego trenerze ). No ale coz - taki jest zawodowy boks i dlatego powoli staje sie on malo atrakcyjny. Sami sedziowie k.... sprzedawczykowie są sobie winni.........
A nadejdzie jescze kiedys taki czas, ze Golota zdobedzie mistrzowski pas
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Gołota w TVN - 14/11/2004 19:45
Naprawdę po obejrzeniu walki na żywo odechciało się wierzyć w czystość sportu.
Szkoda Andrzeja. Jestem ciekaw, czy sędziowie widzieli jego minę, po ogoszeniu wyników. Każdy tak pewnie wygląda, jak ktoś go robi w chuja!!!
Odp: Gołota w TVN - 14/11/2004 19:54
Jakby wykorzystał sytuacje gdy Ruiz leżał na ziemi by wygrał..a nie teraz wszystko na sędziów..na pewno w pewnym sensie mogli pomóc ruizowi ale nie pierdolmy, że wszystko przez nich. Prawda jest taka, że Andrew nie wygrywał ważnych pojedynków i chyba już nie wygra bo wątpie by dalej fightował
Odp: Gołota w TVN - 14/11/2004 23:49
Szkoda naprawde szkoda mi Andrzeja, bo chlopak walczyl.A ten oblesny wiesniak Ruiz nic nie boksowal.Moze bedzie jakis rewanz. Ciekawi mnie tylko co tam nasi chlopcy na trybunach wyprawiali
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
Odp: Gołota w TVN - 15/11/2004 00:50
Don King kasę za walkę zgarnoł u buków poszły miliony wdupione na Andrzeja a on sam znowu został wychujany - szkoda gościa - następną walkę o ile wogóle ją stoczy powinien zorganizować sam albo z kimś spoza układów.
PS
W komentarzach fachowców słychać głosy że mistrza trzeba pokonać zdecydowanie i od razu przypomina mi się skandal z Tigerem (lipa z tym boksem wolę jednak K1- Fight Club Rules)
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
no wlasnie... dlatego wtedy taki skandal byl to byl dopiero przekret...
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Niemcy niedopuścili do pobicia rekordu przez Tigera bo zaczął za bardzo udawadniać swoją polskość czym zaszkodził sobie u aryjczyków którzy zrobili wszystko żeby jakiś "polaczek" nie został megamistrzem a dopóki był ich niemieckim pupilkiem wszystko było O.K.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
Primera Hora (dziennik portorykański): Długo byliśmy w strachu, bo wielki Polak, wspomagany przez sędziego ringowego, był bliski zwycięstwa. Gołota udowodnił, że niełatwo wyleczyć się z nieczystego stylu. Dużo faulował i prowokował Ruiza. Ten jednak nie dał za wygraną i walczył do końca.
Odp: Gołota w TVN - 16/11/2004 12:57
Don King i Ruiz zgodzili się na kolejną walkę z Gołotą. Właśnie zadzwonił do mnie Andrzej Gołota i powiedział, że z Kingiem i Ruizem załatwił walkę rewanżową - wyjawił nam wczoraj red. Przemysław Garczarczyk z Chicago, przyjaciel naszego pięściarza. (żródło - Słowo Polskie Gazeta Wrocławska)
Ja nie mogę wajcha roku, nie ma to jak zarobić na jednej walce 2 razy Don King przeszedł samego siebie.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
Don King i Ruiz zgodzili się na kolejną walkę z Gołotą. Właśnie zadzwonił do mnie Andrzej Gołota i powiedział, że z Kingiem i Ruizem załatwił walkę rewanżową - wyjawił nam wczoraj red. Przemysław Garczarczyk z Chicago, przyjaciel naszego pięściarza. (żródło - Słowo Polskie Gazeta Wrocławska)
Ja nie mogę wajcha roku, nie ma to jak zarobić na jednej walce 2 razy Don King przeszedł samego siebie.
Lepszy numer to to, że King podobno się zgodził aby miejsce walki wybrał Gołota.
To ja proponuje naszą Papricanę. Tu Andriu wygra. Zawsze możemu mu pomóc.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772473444 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.