| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 21/09/2004 21:07
Spójrzcie na drugą stronę medalu.. 
Lepiej żeby "nowi" pisali sobie tutaj niż.. w tematach o których nie mają pojęcia na początku. A tego tematu nikt nie przyklei i bardzo dobrze. Więc prawda jak zwykle leży pośrodku A od Masełka też się odpierdolcie.. Przynajmniej po "fali" się nie poddaje tylko dalej bezinteresownie jako tako pomaga. Z czasem się nauczy reszty spraw, co nie zmienia faktu, że po herbate znów pójdziesz Masło I powinieneś trochę zbastować z tymi postami. Nie możemy oczekiwać od ileś tam latka (zapomniałem, ale wiem,że malutko) kumatości.. Bo fakt, robi coś, że chujowo to inna sprawa 
A swoją drogą.. Jaka u was pogoda? 
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 21/09/2004 21:13
> Spójrzcie na drugą stronę medalu.. 
> Lepiej żeby "nowi" pisali sobie tutaj niż.. w tematach o których nie mają pojęcia na początku. A tego tematu nikt nie przyklei i bardzo dobrze. Więc prawda jak zwykle leży pośrodku A od Masełka też się odpierdolcie.. Przynajmniej po "fali" się nie poddaje tylko dalej bezinteresownie jako tako pomaga. Z czasem się nauczy reszty spraw, co nie zmienia faktu, że po herbate znów pójdziesz Masło I powinieneś trochę zbastować z tymi postami. Bo fakt, robisz coś a, że chujowo to inna sprawa 
> A swoją drogą.. Jaka u was pogoda? 
>
Drugiego Maselka nie przezyje ! :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|