Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 19:43> Ogladalem bez napisow > Dosyc Ciekawy > Zawioda sie Ci ktorzy mysla ze jest to film o zadymach > Poszukuje wersji kontabilnej z napisami (bardzo dobrze przetlumaczonymi tzn. chodzi mi o prawidlowe tlumaczenie londynskiego slangu)
Ciekawe, ze przez cały film nie ma nawet 1 ujecia z piłka Poprostu film pokazuje zycie kibica (Chelsea) i jego weekendowe przygody. Duzo do przemyslenia. Wbrew pozorom nie jest to cos jak "Klatka"
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 20:00
Powinno byc ograniczenie wiekowe na ten film by namietne 15-tki tego nie ogladaly, bo to bedzie chujowo wygladalo jak co czwarty typek na miescie bedzie z drugim rozmawial i bedzie mial wyciagnieta charakterstycznie reke. HAHAH.
Odp: ''football factory'' - 23/09/2004 12:17> Powinno byc ograniczenie wiekowe na ten film by namietne 15-tki tego nie ogladaly, bo to bedzie chujowo wygladalo jak co czwarty typek na miescie bedzie z drugim rozmawial i bedzie mial wyciagnieta charakterstycznie reke. HAHAH.
yyyy zamknij sie.
wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
Odp: ''football factory'' - 23/09/2004 16:54> Ten film jest wyjebany w kosmos poraz kolejny anglicy potwierdzili że robią najlepsze filmy jeśli chcecie dowodu obejżyjcie : Mean Machine, Porachunki, Przekręt, Trainspotting i kilka innych z ROBERTEM CARLYLEM "Begbie" > Oczywiście z tych grał tylko w trainspotting > > No i oczywiście angielski Monty Python takiego czegoś niebędzie już nigdy!!!
Odp: ''football factory'' - 01/10/2004 19:44
Dziś miałem okazję obejrzyć ten film . Co tu dużo gadać ... zajebisty byl . A tak a propos to był film na jakiś faktach czy coś czy tylko zmyslona fabułka ??
Odp: ''football factory'' - 01/10/2004 20:08> Dziś miałem okazję obejrzyć ten film . Co tu dużo gadać ... zajebisty byl . A tak a propos to był film na jakiś faktach czy coś czy tylko zmyslona fabułka ??
Żeby jakoś szczególnie mi sie podobał to nie powiem... nic specjalnego !
Ponoć na podstawie książki...
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: - 01/10/2004 22:12
A ja dopiero wczoraj ''zassalem'' FF no i pare dni to potrwa bo powoli idzie! A milosnikom awantur polecam ''Hoolligans and thugs footballs most violent fans'' Wczoraj ogladalem, dobry filmik!!!
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:51 [1 raz(y)]
Odp: ''football factory'' - 02/10/2004 02:10
Nie wiem, nie widziałem, ale na pewno zobacze! Ale czytałem recenzje i wygląda na to, ze to kolejny bzdurny film, przedstawiający nieprawdziwy wizerunek kibica-chuligana!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: ''football factory'' - 02/10/2004 10:44> > Film lada dzień mi się ściągnie... ale słyszałem że ponoć warto pójść do kina. Czy ktoś wogóle wie gdzie będzie wyświetlany ?! > > A skąd go ściągasz jak możesz to napisz link do ściągnięcia legalnej oczywiście kopii
No też mnie to ciekawi...
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Bez kitu Ziom net Ci jednak chyba nie sluzy...Mi osobiscie sie podoba...Podobno scena londynskiego chuliganstwa przedstawiona jest dosc realistycznnie(m.in. brali tam udzial ludzie na codzien bawiacy sie w ten sport ).Zaciekawila mnie jedna rzecz - w Anglii maja ciekawe klimaty...zamist cos cwiczyc to cpaja,heheh.Co do l''Hoolligans and thugs footballs most violent fans" to polecam,jest zajebisty
ps.a poza tym pikniki wszytskich krajow laczcie sie
Odp: ''football factory'' - 09/10/2004 16:18
jak na film o hoolsach, tym bardziej w anglii to bylo w nim troche za malo brutalnosci
Zanim go obejrzalem (na poczatku wrzesnia - emule roxx - 2 godzinki sciagania dvdrip ) to spodziewalem sie ze beda sie baaardzo duzo trzaskac na baseballe, kastety, beda sie ciac siekierami i wogole, a tu ot co, zwykly filmik fabularny.
Nie byl zly ale tez nic specjalnego, taki film do poduszki.
To widze,ze nalezysz do ogarnietych w klimacie na wyspach...NIe bede Ci jechal,tylko Ci uswiadomie,ze akurat Angole sa jednymi z tych, ktorzy sprzetu nie uzywaja,ewentulnie spontanicznie rzucona butelka.Chcesz brutalnosci troszke i sprzetu , przejedz sie na wycieczke do Nowej Huty...
Odp: ''football factory'' - 09/10/2004 19:33
Mi się film podobał, ekranizacja dzieki której można było poczuć klimaty(wyspiarskie)... Bardzo ciekawa też sama fabuła nie był to bezsensowny film pokazujący same napierdalanie.
Odp: ''football factory'' - 09/10/2004 22:48
mi sie wlasnie podobal - pokazal hools od innej strony - kumple, rodzina, rozrywka: "Jestem jednym z wielu znudzonych 30-latków z nudną robotą, żyjącym marzeniami o weekendzie. Przypadkowy sex, rozwodnione piwo, grubo sypane narkotyki ... i okazjonalnie: porządne skopanie komuś dupy"
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772478126 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.