Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 18:07> . Ale i tak uważam, że czysta najlepsza bo się czuje ten wspaniały aromat Wudeczki > > z tym wspanialym aromatem wódeczki to bym polemizowal no ale jak to sie mowi wodka to swinstwo wiec trza ja w morde lać > > co do aromatu to nie ma co polemizowac, jak to moj kolega (wspoltowarzysz broni) na sturniowce powiedzial (otwierajac smirnoffa) "tym to ja moge gardlo plukac" tak wiec sporo zalezy od marki, ale czysta ponad wszystko
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 18:47
Browrek jest the best oczywiscie ,,Królewskie" lub ,,Bosman".Ale mogę zaproponować ,,Małysza",Gin z Tonikiem oraz,,Tea Time"-bardzo proste Siwucha+ICE TEA
Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 19:42
Chociaz nie powiem....zajebisty tez jest drink Vodka(najlepiej Bols) + Red Bull + 3-4 kostki lodu...wodeczke lac na lod przez lyzeczke i wychodzi zajebiscie...<mniam>
Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 21:20
Niezłe są driny co się zwią "Wake Up"! Jest to vódka z dobrym sokiem cytrynowym (coś a'la Smirnoff Ice) i do tego na brzegach kieliszka jest kawa, taże spijamy drina i oblizujemy kawkę! Po 3 takich już jest bardzo ładnie!
Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 21:53> Niezłe są driny co się zwią "Wake Up"! Jest to vódka z dobrym sokiem cytrynowym (coś a'la Smirnoff Ice) i do tego na brzegach kieliszka jest kawa, taże spijamy drina i oblizujemy kawkę! Po 3 takich już jest bardzo ładnie!
fajnie byc ekonomicznym to sa 50cl?? czy jakie?? aha i jak zainstalowac kawe na brzegach kieliszka??
Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 27/12/2006 23:53
Wie ktos moze gdzie mozna dostac sok z cytryny lub z limonki(nie gazowany i nie jakies sok zabarwiany w kartonie typu aro ) bo potrzebuje do robienia drinkow z bacardi .Z gory dzieki.
Ostatnio edytowany przez: MKSfazi, 28 grudnia 2006, 00:11 [1 raz(y)]
Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 28/12/2006 00:16
Wyciskamy, wyciskamy!!
Nigdzie nie dostaniesz 'naturalnie wyciskanego' pakowanego do kartonu. To byloby nieoplacalne.
A tak serio to albo sok z cytryny ARO albo Tymbarka sok z limetki i cytryny.
Też podziele się swoim ulubionym drinkiem po za malibu z mleczkiem i cuba libre:
4cl ginu
2cl malibu
2cl bols blue
6cl soku ananasowego
6cl soku grapefruitowego
1cl słynnego soku z limonki :>
Drink przepełniony słodyczą z przeznaczeniem dla kobiet
Ostatnio edytowany przez: Aleksandra, 28 grudnia 2006, 03:00 [1 raz(y)]
Z tego co mi mowila kumpela to jak byla w Niemczech to taki sok normalnie byl do kupienia.Nie chodzi mi o to ze ma byc w kartonie,moze byc w butelce szklanej lub plastikowej.Wiem ze kumpela szukala u nas w Polsce takiego soku ale nie znalazla wiec moze slabo szukala albo faktycznie go nie ma u nas.
Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 28/12/2006 15:41
"Long Island" w Baila, przyrządzony bez coli baaardzo szybko stawia człowieka na nogi.. drugi powoduje zachwiania równowagi, natomiast trzeci rozpierdala... przez ten specyfik moje ostatnie 3 imprezy w Baili trwały 1,5 godzinki... później musiałem się wynosić
Polecam z czystym sumieniem.
Pozdrowienia dla Barmana
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374527 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.