Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kawek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8117 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 08:12
Majdan nie pokazał nic specjalnego bardzo duzo okrzykow bylo na jego czesc a on nawet nie raczył amchnac reka czy podejsc po meczu i pomachac czy cos powiedziec.a szalik w bramce był powieszony od samego poczatku i na pewno nie powiesił go Majdan jak to powiedział w wywiadzie dla Gazety iz nie powiesi w bramce zadnego szalika

ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7850 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 08:27
i co tu jeszcze dodać???

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
pm53
Kibic
Na forum od 7846 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 09:49
> NO TEŻ POWINIEN SIĘ TROCHE LEPIEJ ZACHOWAĆ!!!JAK STRZELILI POGOŃI BRAMKI TO JAK SIĘ CIESZYŁ!!!!! ALE TRZEBA PRZYZNAĆ ZE JAK NA POCZĄTKU MECZU KRZYCZELIŚMY RADEK MAJDAN... TO PODNIOŚ RĘCE I POKLASKAŁ!!!

A co miał płakac, że Wisła strzeliła bramę, a może miał Kasperczakowi przed meczem powiedzieć, że przeciwko Pogoni nie będzie grał?
Ludzie Radek dostaje kasę teraz w Wiśle i koniec dyskusji. I tak jego zachowanie jest o niebo lepsze niż Drumiego.

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
ManU
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 17:30
Ja szanuję Radka za to, że jest kibicem Pogoni - to fakt. ale przede wszystkim za to, ze pokazal że w Szczecinie tez moze urodzic sie osoba ktora w życiu coś osiągnie. Jest profesjonalistą i dobrym bramkarzem - za to go kiedyś uwielbialiśmy - a gdyby zanadto się z nami spoufalał to by pokazał, ze nie jest profesjonalistą , tylko jakimś wazeliniarzem. A po co to komu. Tylko by atmosferę w swojej drużynie zepsuł i naraził się na bluzgi w Krakowie
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś w Pogoni zagra..........

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8092 dni

**

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 18:50
- Zastanawiałem się jak przyjmą mnie kibice w Szczecinie. Szczerzą mówiąc przed tym meczem denerwowałem się bardziej niż przed pojedynkiem z Realem Madryt - mówi bramkarz Wisły Kraków, a niegdyś Pogoni Szczecin, Radosław Majdan.

Fani Pogoni wbrew obawom ciepło powitali Radosława Majdana w Szczecinie. - Bardzo się z tego powodu cieszę - mówi Majdan. - Tu zaczynałem grać w piłkę i przez wiele lat występowałem na tym boisku. Byłem z Pogonią na dobre i na złe. Cieszę się, że kibice to docenili.

(...)

"Głos Szczeciński"

Z daleka nie będzie widać.
Borys
Kibic
Na forum od 8068 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 19:22
Szacunek dla Radka będzie na zawsze tylko szkoda że po meczu nie podszedł do naszych kibiców ...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
musi
Kibic
Na forum od 7831 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 19:30
> Szacunek dla Radka będzie na zawsze tylko szkoda że po meczu nie podszedł do naszych kibiców ...

popieram......co jak co ale po meczu mogl podziekowac , a nie dopiero w wywiadzie

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: R. Majdan - 14/09/2004 01:29
Co miał iść dziękowac kibicom Pogoni a potem wisły ?:S

God, I'm glad I'm not me.
GRZ
Kibic
Na forum od 8206 dni

Odp: R. Majdan - 14/09/2004 09:07
A Matlak po meczu z Lechem co zrobil? Podziekowal najpierw nam pobawil sie troszke i przy zejsciu z murawy podbiegl do kibicow z Poznania... Uwazam ze Radek Stolar i Olo mogli podejsc razem pod sektory Pogoni i pozniej razem pod sektor Wisly.. No ale zrobili jak chcieli i nie ma sie co nad tym rozwodzic!

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Shivan
Kibic
Na forum od 8480 dni

**

Odp: R. Majdan - 14/09/2004 11:38
> A Matlak po meczu z Lechem co zrobil? Podziekowal najpierw nam pobawil sie troszke i przy zejsciu z murawy podbiegl do kibicow z Poznania... Uwazam ze Radek Stolar i Olo mogli podejsc razem pod sektory Pogoni i pozniej razem pod sektor Wisly.. No ale zrobili jak chcieli i nie ma sie co nad tym rozwodzic!

zauwaz że sektor gosci, jest jakby po drodze do wyjscia wiec przy okazji....

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
sledz
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: R. Majdan - 14/09/2004 12:58
> Ja szanuję Radka za to, że jest kibicem Pogoni - to fakt. ale przede wszystkim za to, ze pokazal że w Szczecinie tez moze urodzic sie osoba ktora w życiu coś osiągnie. Jest profesjonalistą i dobrym bramkarzem - za to go kiedyś uwielbialiśmy - a gdyby zanadto się z nami spoufalał to by pokazał, ze nie jest profesjonalistą , tylko jakimś wazeliniarzem. A po co to komu. Tylko by atmosferę w swojej drużynie zepsuł i naraził się na bluzgi w Krakowie
> Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś w Pogoni zagra..........

Podzielam opinie w tym temacie. Radek zaimponowal forma, ale to nic nowego. Radek, szacunek!

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
kubek
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: R. Majdan - 14/09/2004 14:01

Radek ma minusa

co z tego ze gra w wisle ale to Pogońi ma tatuaz a nie wisly

POGON MKS
ARO
Kibic
Na forum od 7912 dni

*

Odp: R. Majdan - 14/09/2004 16:51
Mi jest tym bardziej przykro, że dorastałem na trybunach a Radek właśnie zaczął grywać w pierwszym skłdzie a potem stał się idolem, wizytówką Pogoni, i ten szał (pamiątam jak dziś) po jego paradach. Achh... szkoda, szkoda.... Pozdrowienia Radek od chłopaków z Pogodna.

fan57
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: R. Majdan - 14/09/2004 20:05
> Majdan nie pokazał nic specjalnego bardzo duzo okrzykow bylo na jego czesc a on nawet nie raczył amchnac reka czy podejsc po meczu i pomachac czy cos powiedziec.a szalik w bramce był powieszony od samego poczatku i na pewno nie powiesił go Majdan jak to powiedział w wywiadzie dla Gazety iz nie powiesi w bramce zadnego szalika

Widać że dla prasy i telewizji potrafi mówić jaki to on jest z miastem Szczecin i Pogonią, a dla kibiców najczętniej pokazał by tatułaż ale na dupie, tylko że nie przystało, he ciekawe czy ma takowy!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7859 dni

Odp: R. Majdan - 14/09/2004 23:49
Radek Szacunek Dla Ciebie, ale tak jak inni mowili mogl podejsc z Olem i Stolarem Pod Sektor i Podziekowac :)

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Pruszków 100 procent Legia
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: R. Majdan - 17/09/2004 18:54
> > Majdan Gra dziś w Wisle i musicie to uszanować. A czego się spodziewaliście miał sobie samobója wrzucić.
>
> Tak jak wy szanujecie, że Surma gra dla Legii:behead:
SŁUSZNA UWAGA.POZDRO.

Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
Pruszków 100 procent Legia
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: R. Majdan - 17/09/2004 18:56
> > > Majdan Gra dziś w Wisle i musicie to uszanować. A czego się spodziewaliście miał sobie samobója wrzucić.
> >
> > Tak jak wy szanujecie, że Surma gra dla Legii:behead:
>
>
> Majdan grając w Wisle nie powiedział zlego słowa na Pogoń. Nie całował Herbu Wisły. A Surma zrobił to wszystko w Legii co napisałem. Surma -- nasz wychowanek od 14 roku życi dziś najeżdza na Wisłe bo nie może się pogodzić z tym że w Wisle go nie chcą. Naprawde złe porównanie wybrałes
>

Wole jednego Surmę niż dwóch Szymkowiaków i czterech Cantoro.A Surma na was jechał,bo go wychujaliście.

Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
Pabelo
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: R. Majdan - 17/09/2004 20:30
M@ssełko zrób piwo własnej roboty bo dobre jest

racaFlaga PogoniPOGOŃ SZCZECINFlaga Pogoniraca
AL
Kibic
Na forum od 7385 dni

Odp: R. Majdan - 26/01/2006 23:36
Radek Majdan :D

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: R. Majdan - 28/01/2006 12:03

ZIOMEK napisał:  
NO TEŻ POWINIEN SIĘ TROCHE LEPIEJ ZACHOWAĆ!!!JAK STRZELILI POGOŃI BRAMKI TO JAK SIĘ CIESZYŁ!!!!! ALE TRZEBA PRZYZNAĆ ZE JAK NA POCZĄTKU MECZU KRZYCZELIŚMY RADEK MAJDAN... TO PODNIOŚ RĘCE I POKLASKAŁ!!!

A co ma płakać?Nie rozumiem.... Dla mnie to on ma Pogoń w sercu a to , że sie cieszy , że jego OBECNA drużyna strzela gole , to nic złego. Szacun Radek.CZy jak Gerard z Barcy dwa lata temu po przejściu z
Valencji do Barcy strzelil gola Valencji , swojemu byłemu klubowi to jakoś nie płakał z tego powodu ale , mowi , że kocha Valencje mimo iż gra w Barcy.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763350544 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005