| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 13/09/2004 08:12
Majdan nie pokazał nic specjalnego bardzo duzo okrzykow bylo na jego czesc a on nawet nie raczył amchnac reka czy podejsc po meczu i pomachac czy cos powiedziec.a szalik w bramce był powieszony od samego poczatku i na pewno nie powiesił go Majdan jak to powiedział w wywiadzie dla Gazety iz nie powiesi w bramce zadnego szalika
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 13/09/2004 09:49
> NO TEŻ POWINIEN SIĘ TROCHE LEPIEJ ZACHOWAĆ!!!JAK STRZELILI POGOŃI BRAMKI TO JAK SIĘ CIESZYŁ!!!!! ALE TRZEBA PRZYZNAĆ ZE JAK NA POCZĄTKU MECZU KRZYCZELIŚMY RADEK MAJDAN... TO PODNIOŚ RĘCE I POKLASKAŁ!!!
A co miał płakac, że Wisła strzeliła bramę, a może miał Kasperczakowi przed meczem powiedzieć, że przeciwko Pogoni nie będzie grał?
Ludzie Radek dostaje kasę teraz w Wiśle i koniec dyskusji. I tak jego zachowanie jest o niebo lepsze niż Drumiego.
|
SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 13/09/2004 17:30
Ja szanuję Radka za to, że jest kibicem Pogoni - to fakt. ale przede wszystkim za to, ze pokazal że w Szczecinie tez moze urodzic sie osoba ktora w życiu coś osiągnie. Jest profesjonalistą i dobrym bramkarzem - za to go kiedyś uwielbialiśmy - a gdyby zanadto się z nami spoufalał to by pokazał, ze nie jest profesjonalistą , tylko jakimś wazeliniarzem. A po co to komu. Tylko by atmosferę w swojej drużynie zepsuł i naraził się na bluzgi w Krakowie
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś w Pogoni zagra..........
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 13/09/2004 18:50
- Zastanawiałem się jak przyjmą mnie kibice w Szczecinie. Szczerzą mówiąc przed tym meczem denerwowałem się bardziej niż przed pojedynkiem z Realem Madryt - mówi bramkarz Wisły Kraków, a niegdyś Pogoni Szczecin, Radosław Majdan.
Fani Pogoni wbrew obawom ciepło powitali Radosława Majdana w Szczecinie. - Bardzo się z tego powodu cieszę - mówi Majdan. - Tu zaczynałem grać w piłkę i przez wiele lat występowałem na tym boisku. Byłem z Pogonią na dobre i na złe. Cieszę się, że kibice to docenili.
(...)
"Głos Szczeciński"
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 13/09/2004 19:22
Szacunek dla Radka będzie na zawsze tylko szkoda że po meczu nie podszedł do naszych kibiców ...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 13/09/2004 19:30
> Szacunek dla Radka będzie na zawsze tylko szkoda że po meczu nie podszedł do naszych kibiców ...
popieram......co jak co ale po meczu mogl podziekowac , a nie dopiero w wywiadzie
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 14/09/2004 09:07
A Matlak po meczu z Lechem co zrobil? Podziekowal najpierw nam pobawil sie troszke i przy zejsciu z murawy podbiegl do kibicow z Poznania... Uwazam ze Radek Stolar i Olo mogli podejsc razem pod sektory Pogoni i pozniej razem pod sektor Wisly.. No ale zrobili jak chcieli i nie ma sie co nad tym rozwodzic!
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 14/09/2004 11:38
> A Matlak po meczu z Lechem co zrobil? Podziekowal najpierw nam pobawil sie troszke i przy zejsciu z murawy podbiegl do kibicow z Poznania... Uwazam ze Radek Stolar i Olo mogli podejsc razem pod sektory Pogoni i pozniej razem pod sektor Wisly.. No ale zrobili jak chcieli i nie ma sie co nad tym rozwodzic!
zauwaz że sektor gosci, jest jakby po drodze do wyjscia wiec przy okazji....
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 14/09/2004 12:58
> Ja szanuję Radka za to, że jest kibicem Pogoni - to fakt. ale przede wszystkim za to, ze pokazal że w Szczecinie tez moze urodzic sie osoba ktora w życiu coś osiągnie. Jest profesjonalistą i dobrym bramkarzem - za to go kiedyś uwielbialiśmy - a gdyby zanadto się z nami spoufalał to by pokazał, ze nie jest profesjonalistą , tylko jakimś wazeliniarzem. A po co to komu. Tylko by atmosferę w swojej drużynie zepsuł i naraził się na bluzgi w Krakowie
> Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś w Pogoni zagra..........
Podzielam opinie w tym temacie. Radek zaimponowal forma, ale to nic nowego. Radek, szacunek!
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 14/09/2004 16:51
Mi jest tym bardziej przykro, że dorastałem na trybunach a Radek właśnie zaczął grywać w pierwszym skłdzie a potem stał się idolem, wizytówką Pogoni, i ten szał (pamiątam jak dziś) po jego paradach. Achh... szkoda, szkoda.... Pozdrowienia Radek od chłopaków z Pogodna.
|
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 14/09/2004 20:05
> Majdan nie pokazał nic specjalnego bardzo duzo okrzykow bylo na jego czesc a on nawet nie raczył amchnac reka czy podejsc po meczu i pomachac czy cos powiedziec.a szalik w bramce był powieszony od samego poczatku i na pewno nie powiesił go Majdan jak to powiedział w wywiadzie dla Gazety iz nie powiesi w bramce zadnego szalika
Widać że dla prasy i telewizji potrafi mówić jaki to on jest z miastem Szczecin i Pogonią, a dla kibiców najczętniej pokazał by tatułaż ale na dupie, tylko że nie przystało, he ciekawe czy ma takowy!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 14/09/2004 23:49
Radek Szacunek Dla Ciebie, ale tak jak inni mowili mogl podejsc z Olem i Stolarem Pod Sektor i Podziekowac 
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 17/09/2004 18:54
> > Majdan Gra dziś w Wisle i musicie to uszanować. A czego się spodziewaliście miał sobie samobója wrzucić.
>
> Tak jak wy szanujecie, że Surma gra dla Legii:behead:
SŁUSZNA UWAGA.POZDRO.
|
Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
|
|
|
|
Odp: R. Majdan - 17/09/2004 18:56
> > > Majdan Gra dziś w Wisle i musicie to uszanować. A czego się spodziewaliście miał sobie samobója wrzucić.
> >
> > Tak jak wy szanujecie, że Surma gra dla Legii:behead:
>
>
> Majdan grając w Wisle nie powiedział zlego słowa na Pogoń. Nie całował Herbu Wisły. A Surma zrobił to wszystko w Legii co napisałem. Surma -- nasz wychowanek od 14 roku życi dziś najeżdza na Wisłe bo nie może się pogodzić z tym że w Wisle go nie chcą. Naprawde złe porównanie wybrałes
>
Wole jednego Surmę niż dwóch Szymkowiaków i czterech Cantoro.A Surma na was jechał,bo go wychujaliście.
|
Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|