| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 1 Września... Czas nas goni... - 31/08/2004 23:00
> Testy są w sumie łatwe hehe bez nauki miałem 73 pkt. Mam pytanie, a mianowicie idzie ktoś do LO 7 ??
Jeden z moich lepszych kumpli idzie do LO7 konkretnie do klasy informatycznej. Ja wybieram się od jutra do Technikum Łączności 
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 1 Września... Czas nas goni... - 31/08/2004 23:07
Dobra dobra, ja ide do LO 1 w......Gryfinie 
Do Szczecina było mi za daleko.
Pszczółek lato takie coś co przeżywałeś zawsze chodząc do Podstawówki i LO/Technikum zaczynało sie pod koniec czerwca konczyło 1 Września. W czasie roku szkolnego czekasz na to z utesknieniem gdy sie ono konczy myslisz co bedzie za 10 miesiecy. Najczęstsze zajecia to picie alkoholu opalanie sie wyjazdy nad morze itp. żyjesz pełną gebą co najwarzniejsze wstajesz kiedy Ci wygodnie.
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 1 Września... Czas nas goni... - 31/08/2004 23:17
> > Testy są w sumie łatwe hehe bez nauki miałem 73 pkt. Mam pytanie, a mianowicie idzie ktoś do LO 7 ??
>
> Jeden z moich lepszych kumpli idzie do LO7 konkretnie do klasy informatycznej. Ja wybieram się od jutra do Technikum Łączności  
Kurde Ja ide do menadzerskiej czy jakos tak hehe, a do informatycznej to idzie moja koleżanka chyba ;]
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 1 Września... Czas nas goni... - 01/09/2004 00:05
> Współczuje chłopaki.....nie ma to jak być studentem... )) no tylko jeszcze ta cholerna poprawka z psychologii pozdr z US cukrowa ( ekonomia )
Dokladnie jeszcze tylko poprawka z Geografi Turystycznej 24 Wrzesnia i tydzien praktyk ale cieszmy sie poki co jeszcze wakacjami hehe a wszystkim tym ktorzy ida od jutra sie "edukowac" zycze samych 5 i czerwonego paska
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 1 Września... Czas nas goni... - 01/09/2004 10:12
ja wam powiem ze LO 7 skonczylem i fajna szkola szczegolnie dyro jest za mocny ale profil mat-info kiepski jest bo przez 4 lata z informatyki gowno zrobilismy ale ogolnie LO 7 rules a teraz polibuda - elektryczny
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 1 Września... Czas nas goni... - 01/09/2004 11:50
Normalnie masakra 3 klasa gimnazjum codziennie na 8:00 poryty plan jak cholera 5 matematyk w tygodniu a lekcje na przemian w poniedziałek 7 wtore 6 środa 7 itp...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: 1 Września... Czas nas goni... - 01/09/2004 12:04
> Normalnie masakra 3 klasa gimnazjum codziennie na 8:00 poryty plan jak cholera 5 matematyk w tygodniu a lekcje na przemian w poniedziałek 7 wtore 6 środa 7 itp...
heh ja w 1 klasie liceum mialem codziennie na 7:15 i mialem w poniedzialki pod rzad 3 niemieckie i tez tam kiedys 3 matmy pod rzad a teraz przed matura to mialem 11 godzin matmy tygodniowo
|
100% PD
|
|
|
|
Odp: 1 Września... Czas nas goni... - 01/09/2004 12:56
> Normalnie masakra 3 klasa gimnazjum codziennie na 8:00 poryty plan jak cholera 5 matematyk w tygodniu a lekcje na przemian w poniedziałek 7 wtore 6 środa 7 itp...
To dobrze ze nie widzisz mojego planu.... Zamiast na 8.00 i krocej w szkole to ja w piatki mam na 9.50;/ oj to nie dla mnie. Jeszcze na dodatek mam tak ze w pon 7 godzin we wtorek 8 w srode chyba 6 w czwartek 7 lub 6i w piatek chyba 7;/ i co ja mam powiedziec
Dobrze ze to ostatni rok w tym zaszczanym gimnazjum i Jak to Vasyl mowi "Adios Amigos"  
a jutro na 8.45 to se pospie ;/20min wiecej
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|