Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> "Jak sie Wam Podoba Trybuna Dla Gości" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
jaski
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7864 dni

Odp: - 20/08/2004 12:19
> lepszej trybuny już nie mogli dać tylko takie byle co, ale i tak niech się pyry
> ciesza ze wogóle będą na tym meczu

no przyznam ze skacze z radosci... heh no ale potraktujmy to jako pobyt na wycieczce ko-edukacyjnej. Ale jednym slowa zenada... po prostu az przestalo mi sie chciec smiac... Nio PTAK juz przegina na maxa. Doscy ze funduje kibicom gosci ogrod botaniczny to jeszcze zal mu kilku tysiakow na oprawe...
btw. jezeli jestesmy roslinkami... to domyslam sie ze jeszcze Panowie Strazacy Nas podleja...
Pozdro~~

Moja jedyna miłość to Kolejorz
Moja jedyna miłość to Kolejorz!
Więc ja, ciągle wierzę w Nią,
A Ona gra drużyna ma!
km
Kibic
Na forum od 7952 dni

*

Odp: - 20/08/2004 12:20
a mi sie cos zdaje ze dzis ja rozwala lub nieco uszkodza.....jak ich wejdzie " 300 " to napewno cos tam sie stanie :D

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: Pogoń Szczecin vs. Lech Poznań 20.08.04/Pogoń 2 vs. Lech 2 14.08.04 - 20/08/2004 12:46
> daliscie czadu nie ma co dawno nie lezalem na podlodze ze smiechu
mowisz to tak jakbysmy sami ta trybune postawili...
wierz mi ze nikt normalny nie chcial zeby powstawala jakas klatka dla przyjezdnych, dotychczas bylem dumny ze gosci moga u nas siedziec w jakis normalnych warunkach

btw. ja osobiscie to bym nigdy nie usiadl na sektorze nr 23

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8082 dni

Odp: - 20/08/2004 13:07
czytając Wasze wpisy dotyczące nowej trybunki nasuwa mi się jedna myśl :)

dlaczego macie pretensje tylko do A.Ptaka za wybudowanie takiego czegoś??
wiadomo przecież, że inwestycję tą sfinansował on sam!!
mi też ona nie przypadła do gustu, ale jest takie coś i trzeba to zaakceptować ;)
przypominam stadion jest miejski i to miasto jest gospodarzem obiektu i tu pojawia się sprawa naszego prezydenta Mariana Jurczyka i jego zastępcy Mirosław Czesnego czyli temat wałkowany od lat
"MODERNIZACJA CZY BUDOWA NOWEGO STADIONU"
sami wiecie jak było głośno przed referendum o modernizacji stadionu i budowie 4 trybuny - czyt. nie nagłaśniane przez A.Ptak tylko przez Jurczyka, słynna makieta stadionu Lecha z piłkarzami Pogoni, potem pomysł budowy nowego stadionu w Dąbiu itp.
to piłkarze odwiedzają Jurczyka w magistracie to wojewodę, czyta się o przychylności władz Szczecina i na tym się kończy
jak to nazwał dzienikarz Gazety Wyborczej Marianomorgana w pełnej krasie
wiadomo,że stadion spełnia warunkową licencję PZPN nie spowodu zaniedbań A.Ptaka (wcale nie wchodzę w dupę w tej sytuacji) tylko gospodarza obiektu
wiadomo jak jest w Szczecinie z inwestycjami i pieniędzmi, jest już prawie wrzesień i do końca roku nic się nie zmieni??
może się nie znam na uchwałach rad miasta i spraw z tym związanych, ale wydaje mi się, że środki na taki cel trzeba uchwalić w budżecie miasta na dany rok, bo chodzi chyba o nie byle jaką kwotę
więc co sprawa jest przekładana na 2005 rok i co dalej, kolejne wieści z magistratu budujemy nowy stadion, sprawdzamy inwestora, inwestor nie wypłacalny, czekamy kolejne miesiące i tak dalej.....
a PZPN znowu nie będzie chciał dać licencji i swoje komentarze będziemy kierować pod adresem A.Ptaka tylko dlaczego??

tak się zastanawiam nad opcją terenów w około stadionowych, o które teraz stara się A.Ptak jak to będzie wyglądać - inwestycje ruszą w koło stadionu, kompleksy sportowe jakies hale handlowe, a STADION?? co z nim

P.S.
parę tygodni temu widziałem debate telewizyjną na Legii z powodu podwyżek biletów transmitowaną przez TVN24 na żywo, niby temat błachy dla wielu, ale jak ważny dla kibiców
na debacie tej spotkali się kibice i właściciel ITI, prezes Legii, działacze i z pewnością był to jakiś sukces

może i u nas w Szczecinie najwyższy czas zrobić coś podobnego - debatę telewizyną (TVP3 najlepiej), na której spotkają się trzy strony: władze miasta - Pan Jurczyk i Czesny, właściciele klubu i kibice Pogoni
i tam na łamach telewizji wszystko wyjaśnić, omówić i tak dalej..
jednym słowem przejśc do konkretów, urzeczywistnić plany i to co się obiecało, ale znając życie na słowach by się skończyło

to chyba wszystko, mam nadzieję, że to co napisałem spotka się z polemiką i dyskusją na ten temat choć wiadomo, że wałkujemy to od miesięcy na forum i Wasze opinie są po niekąd znane

pozdrawiam

Stau
Kibic
Na forum od 7902 dni

Odp: - 20/08/2004 13:10
> masakra brak mi słow

Dokładnie... Gościom należy się mimo wszystko trochę szacunku. Nie wiem jak Wy, ale jakbym ja miał przyjechać do obcego miasta, aby oglądać drzewa i płot to nie byłbym zbytnio zadowolony... Pzdr.

POGOŃ SZCZECIN MKS AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
RosSi
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: - 20/08/2004 13:23
naraszcie mamy stadion zamknięty z 4 stron
PS. Cobra S zgodze sie z Tobą

VT
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: - 20/08/2004 13:31
> naraszcie mamy stadion zamknięty z 4 stron

No ba :D , ta "trybunka" jest mała i nie zajmuje dużo miejsca także miasto może jeszcze zmodernizować stadion stawiając obok siebie kilka takich trybunek . Wystarczy posatwić 5 takich i mamy dodatkowo 1500 miejsc :D

:
ZDR
Kibic
Na forum od 8436 dni

**

Odp: - 20/08/2004 13:36
my sie powinnismy cieszyc , amica ma prawie caly stadion z takich trybun :D

Stau
Kibic
Na forum od 7902 dni

Odp: Stadion Amici - 20/08/2004 13:40
> my sie powinnismy cieszyc , amica ma prawie caly stadion z takich trybun :D

Heh - no nie wiem. Może i stadion mają mały, ale po chuj im większy??? Ten mieści 5 000 miejsc, a w samych Wronkach mieszka 10 000 ludzi...

Tak w ogóle to porównywanie obu obiektów jest trochę nie na miejscu... Nasz otrzymał licencję warunkowo, a tamten spełnia wszystkie wymogi UEFA i posiada zaplecze,o którym w Szczecinie możemy pomarzyć... PZdr. [Ostatnio edytowane przez Stau: 2004-08-20 13:43]

POGOŃ SZCZECIN MKS AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
avelyn
Kibic
Na forum od 8514 dni

Odp: - 20/08/2004 16:13
wstyd mi

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kijevo
Kibic
Na forum od 7912 dni

Odp: - 20/08/2004 17:08
> [a ciac cytaty umiemy? [admin]]

a kto wyprzedał karnety i bilety na miesca dla przyjezdnych??ANTOŚPTAk więc musiał to zrobić z własnej kieszeni

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8082 dni

Odp: - 20/08/2004 17:51
a kto wyprzedał karnety i bilety na miesca dla
> przyjezdnych??ANTOŚPTAk więc musiał to zrobić z własnej kieszeni

musiał nie musiał, ale już odpowiadam na to co napisałeś
z tego co wiem to policja nie zgodziła się na to żeby goście zasiadali na sektorach 22 i 23 (za mała strefa buforowa) więc idąc tym tropem działanie ze sprzedaża karnetów na te sektory było raczej celowe i zrozumiałe, wiedzieli, że postawią takową "trybunkę"!
kasa za karnety i bilety na te sektory z pewnością zwróci koszt tej "trybunki" i wszyscy są zadowoloni oprócz kibiców przyjezdnych
jednym słowem postawienie tej "trybunki" przyczyniło się do tego, ze kibice gości zawitają do Szczecina w innym wypadku mogłoby ich nie być - oczywiście oficjalnie ;)

inna sprawa gdyby za pieniądze miasta wybudowano takową trybynę jak ostatnio wybudowała Wisła na 1000 osób i nie koniecznie z dachem byłoby wszystko oki, ale Pan Jurczyk w dresie Pogoni i z piłką w ręku nie da kasy i jest problem, a obiecał oj obiecał......

pzdr

Tabby
Kibic
Na forum od 8148 dni

Odp: - 20/08/2004 17:55
Kibice to nie kartofle, żeby ich tak upychać! Na tą trybunkę góra 200 osób wejdzie, a ich ma być ponad 300. Ja proponuje tych pseudoVIPów tam posadzić.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8082 dni

Odp: - 21/08/2004 10:51
no i odbyła się premiera trybunki dla gości
niestety nie mogę się za bardzo doczytać z źródeł Lecha ile ich było padają cyfry 300, 350 a nawet 400??
zakładając wersję minimalną czyli około 300 kibiców odrazu widać, ze Lechici kotłowali się na maxa w tej klatce, a miałem przyjemność widzieć to z bliska (wkrótce fotorelacja)
konstrukcja wytrzymała napór czyli wszystko gra!
bliskość trybunki do sektora 1 ma swoje uroki i niektórzy kibice to wykorzystali do wymiany poglądów między sobą ;)

.
Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: - 21/08/2004 11:13
hehe poglady mozan bylo wymieniac tylko do 2 polowy potem MILICJA pilnowala wejscia na 1 i tylko z biletami lub identyfikatorami :2gunsfiring:

.
Shivan
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: - 21/08/2004 11:30
no i widac odrazu efekty wizyty na poznanskim stadionie, ogladali, ogladali i wydumali, az szkoda slow, teraz my bedziemy sie wstydzic przed cala polska (zreszta nie pierwszy raz) przez ptaszora.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8191 dni

Odp: - 21/08/2004 11:51
bo to kurwa jebana pazerna na pieniadze szkoda mu stracic miejsc na sektor buforowy a i tak byl pusty
przez tego pizdzielca pyry musialy sie cisnac i przyjechalo ich mniej niz zwykle
jakby mieli wlasny sektor to byloby ich napewno wiele wiecej i zxyskalaby tylko na tym atmosfera
kiedys jak przyjezdzal w liczbie 500-600 osob to byo wesolo a teraz
co to mialo byc!!!

Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: - 21/08/2004 17:56
Ptak liczyl na 20 tys ludzi na meczu :D I sie przeliczyl :P

Na kibicach Lecha tez nie zarobil. Przeciez nie wszyscy placili za bilety. Gdyby rozkminil, ze po 2 porazkach "najwierniejsi" sie wykrusza, to posadzil by gosci tradycyjnie w 2 sektorach i sprzedal by wiecej biletow Lechowi.

:D :D :D Definicja :D :D :D

Co ja pisze :P [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2004-08-21 17:57]

1948
Sampaio
Kibic
Na forum od 8182 dni

*

Odp: - 21/08/2004 22:29
> Na kibicach Lecha
> tez nie zarobil. Przeciez nie wszyscy placili za bilety. Gdyby rozkminil, ze po
> 2 porazkach "najwierniejsi" sie wykrusza, to posadzil by gosci tradycyjnie w 2
> sektorach i sprzedal by wiecej biletow Lechowi.

no co ty :P przeciez ci najwierniejsi i najzagorzalsi nie przyszli bo bylo chlodno i moglo pokropic a wtedy by zmokli :D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: - 21/08/2004 22:32
> no co ty :P przeciez ci najwierniejsi i najzagorzalsi nie przyszli bo bylo chlodno i moglo pokropic a
> wtedy by zmokli :D

zwlaszcza ze na pore meczu nie zapowiadali deszczu ;) [i go nie bylo ;)]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772484377 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005