| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 23/08/2004 15:48
smoker79 a jak pojade bez tego identa i nie autokarem(mam jechac samochodem) to tez mnie wpuszcza?
a wlasnie wie ktos co i jak z wyjazdem samochodowym?jedzie ktos jeszcze? i od kiedy mozna sie zapisywac ?(bo teraz sa TYLKO zapisy dla tych co jada autokarem)
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 23/08/2004 15:58
> smoker79 a jak pojade bez tego identa i nie autokarem(mam jechac samochodem) to
> tez mnie wpuszcza?
a wlasnie wie ktos co i jak z wyjazdem samochodowym?jedzie
> ktos jeszcze? i od kiedy mozna sie zapisywac ?(bo teraz sa TYLKO zapisy dla tych
> co jada autokarem)
na 9o% powinieneś wejść na mecz.Ja też jadę autem.Ruszamy o 12.30 spod Pleciugi.Ja też nie mam identyfiaktora i napewno go sobie nie wyrobię, bo po pierwsze nie jestem psem żeby mnie czipować, a po drugie nie będę komuś nabijał kabzy, bo za co mam niby płacić 25 zł! :smoker:
|
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 23/08/2004 16:04
To jak w końcu jest z tymi kartami trzeba mieć czy nie bo ja z kolesiem nie mamy a z chęcią pojedziemy i czy wie ktoś o której wróci autokar bo w sobotę trzeba do pracy. PRECZ Z KARTAMI I CHIPAMI NIEJESTEŚMY ZWIERZĘTAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 23/08/2004 16:08
> > smoker79 a jak pojade bez tego identa i nie autokarem(mam jechac samochodem)
> to
> tez mnie wpuszcza?
> ktos jeszcze? i od kiedy mozna sie zapisywac ?(bo teraz sa TYLKO zapisy dla
> tych
> co jada autokarem)
na 9o% powinieneś wejść na mecz.Ja też jadę autem.Ruszamy o
> 12.30 spod Pleciugi.Ja też nie mam identyfiaktora i napewno go sobie nie
> wyrobię, bo po pierwsze nie jestem psem żeby mnie czipować, a po drugie nie będę
> komuś nabijał kabzy, bo za co mam niby płacić 25 zł! :smoker:
a wiesz co z zapisami ? czy jedzies w ciemno bez biletu  ?
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 23/08/2004 17:29
> To jak w końcu jest z tymi kartami trzeba mieć czy nie bo ja z kolesiem nie mamy
> a z chęcią pojedziemy i czy wie ktoś o której wróci autokar bo w sobotę trzeba
> do pracy. PRECZ Z KARTAMI I CHIPAMI NIEJESTEŚMY ZWIERZĘTAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Formalnie trzeba mieć te czipy,ale jak już wcześniej pisałem jest sposób na obejście tego idiotyzmu,ale go nie mogę tu podać bo "ściany maja uszy". Autokar wróci do Szczecina koło 2 w nocy.
:smoker::smoker::smoker::smoker:
|
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 23/08/2004 17:32
> > > smoker79 a jak pojade bez tego identa i nie autokarem(mam jechac
> samochodem)
> to
> tez mnie wpuszcza?
> ktos jeszcze? i od kiedy mozna sie zapisywac ?(bo teraz sa TYLKO zapisy dla
> tych
> co jada autokarem)
na 9o% powinieneś wejść na mecz.Ja też jadę autem.Ruszamy o
> 12.30 spod Pleciugi.Ja też nie mam identyfiaktora i napewno go sobie nie
> wyrobię, bo po pierwsze nie jestem psem żeby mnie czipować, a po drugie nie
> będę
> komuś nabijał kabzy, bo za co mam niby płacić 25 zł! :smoker:
a wiesz co z
> zapisami ? czy jedzies w ciemno bez biletu  ?
Zapisy w Liderze będą tylko na autokar. Ci którzy jadą autami nie muszą się nigdzie zapisywać.
:smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker:
|
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 23/08/2004 17:54
>
> a wiesz co z
> > zapisami ? czy jedzies w ciemno bez biletu  ?
> Zapisy w Liderze będą tylko na autokar. Ci którzy jadą autami nie muszą się nigdzie zapisywać.
> :smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker:
>
ta...? a jak sie okaze pojade ...a tu biletow nie bedzie ....bo Ci z autokaru wszystkie wykupili
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 23/08/2004 18:10
>
> >
> > a wiesz co z
> > > zapisami ? czy jedzies w ciemno bez biletu  ?
> > Zapisy w Liderze będą tylko na autokar. Ci którzy jadą autami nie muszą się nigdzie zapisywać.
> > :smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker:
> >
>
> ta...? a jak sie okaze pojade ...a tu biletow nie bedzie ....bo Ci z autokaru wszystkie wykupili 
O to nie musisz sie martwić! W autokarze są tylko 44 miejsca, a z tego co wiem stadion Groclinu jest trochę większy
:smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker::smoker:
|
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 23/08/2004 19:20
A wchodzimy wszyscy na jeden sektor czy sie rozpraszamy po całym stadionie? No bo jak poza tym autokarem każdy jedzie jak chce to skąd mam wiedzieć na jaki sektor bilet kupić. poza tym to jest k.... tylko grodzisk wiec z 500-700 głów minimum powinno być. Wiec sektor gości może nie wystarczyc
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 24/08/2004 01:22
> A wchodzimy wszyscy na jeden sektor czy sie rozpraszamy po całym stadionie? No bo jak poza tym autokarem każdy jedzie jak chce to skąd mam wiedzieć na jaki sektor bilet kupić. poza tym to jest k.... tylko grodzisk wiec z 500-700 głów minimum powinno być. Wiec sektor gości może nie wystarczyc 
zwariowałem
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 24/08/2004 12:55
> A wchodzimy wszyscy na jeden sektor czy sie rozpraszamy po całym stadionie? No bo jak poza tym autokarem każdy jedzie jak chce to skąd mam wiedzieć na jaki sektor bilet kupić. poza tym to jest k.... tylko grodzisk wiec z 500-700 głów minimum powinno być. Wiec sektor gości może nie wystarczyc 
Chyba na zbyt wielu wyjazdach nie byłeś.Widziałeś kiedy,żeby przyjezdni w pokażnej ilości się rozproszyli po stadionie?
|
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 24/08/2004 12:59
> > A wchodzimy wszyscy na jeden sektor czy sie rozpraszamy po całym stadionie? No bo jak poza tym autokarem każdy jedzie jak chce to skąd mam wiedzieć na jaki sektor bilet kupić. poza tym to jest k.... tylko grodzisk wiec z 500-700 głów minimum powinno być. Wiec sektor gości może nie wystarczyc 
>
>
> zwariowałem
>
chodzi mi o to, że w groclinie dla gości podobno jest mala klatka, ale wiem, ze np Man City czy lech mieli tam całą trybunę za bramką (gdzies z 1000 miejsc). I chce wiedziec czy my mamy tylko jakaś klatkę dla przyjezdnych (no chyba, że ta trybuna za bramka to ich sektor dla gości, ale coś mi sie sie chce wierzyc, że z 5000 miejsc na stadionie 1000 byłoby dla gosci ) czy moze coś więciej - przeciez nie codziennie taki grodzisk moze gościć ludzi z takiego miasta jak Szczecin 
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 24/08/2004 12:59
> No moim zdanie powinno sie oglosci co i jak by ruszyla kolumna samochodow do grodziska a nie kazdy indywidualnie !!
Autokar rusza o 12.30 spod Pleciugi.Tak więc auta też mogą tam się zebrać
:smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker:
|
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2