buki przez internet - 24/03/2005 19:10
duzo oób z tego forum obstawia mecze (profesjonal,STS...) ale coraz popularniejsze staje ie obstawianie przez neta dlatego moze wypowiedzieli by sie ci co obstawiaja gdzie najlepiej (bet-at-home,betandwin,expekt) i moze jakies spostrzezenia,dobre rady... ??
i UWAGA: zeby rozpoczac gre trzeba najpierw cos wplacic na konto ale sa tez konkursy gdzie mozna ta kase wygrac...cos polecacie w tym temacie ?
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
można wpłacać zwykłym przelewem i oczywiście kartą też. Minimalna wpłata 50zł - Expekt słynie z najszybszych wypłat. Oferte mają niezła, ale fanom tenisa odradzam tego buka, z tenisa mało meczów mają, a babskich wogóle.
BetandWin ma najszerszą ofertę - całe mnóstwo egzotycznych lig i najlepszy livebetting. Pozatym promocje - nie wiem czy jeszcze trwa promocja 30+30, ale chyba tak. Minimalna wpłata 30 euro - minus - jak za dużo będziesz wygrywał, walą limity
Odp: bukmacherstwo w internecie - 24/03/2005 23:20
Jun wie jak dostac troche kasy za nic ale zyskuja na tym wszyscy wiec warto... tymbardziej ze batandwin to wg. mnie najlepszy book internetowy przystosowany dla Polakow. Pozdrawiam
Odp: bukmacherstwo w internecie - 25/03/2005 17:44
Dla 90% osob najlepszy bukmacher to kartka papieru (za ta rade mozecie polowe przegranej kasy przeznaczyc na oprawy a druga polowa niech bedzie wasza). Dla 8% osob dobre beda betandwin.com expekt.com unibet.com itp A 2% zadowola pewnie jedynie takie firmy jak Pinnacle, Olympic czy Bet365.
duzo oób z tego forum obstawia mecze (profesjonal,STS...) ale coraz popularniejsze staje ie obstawianie przez neta dlatego moze wypowiedzieli by sie ci co obstawiaja gdzie najlepiej (bet-at-home,betandwin,expekt) i moze jakies spostrzezenia,dobre rady... ??
Gram od kilku miesięcy na necie i według mnie najlepiej grać u dwóch buków. Po pierwsze masz większy wybór zdarzeń a po drugie jeśli chcesz obstawić na konkretny mecz to stawki różnią się u różnych buków tak więc masz wybór.
Dla mnie najlepsze to betandwin i expekt.
Ostatnio w expekt w supertoto, mecze eliminacyjne MŚ, trafiłem 13 meczów na 14 . Niestety ponieważ obyło się prawie bez niespodzianek to wygrana wynosiła tylko ok.3 EURO . A już miałem nadzieję na niezłą kaskę.
Odp: bukmacherstwo w internecie - 01/04/2005 07:58
po 10.... ale wrtedy nie dziala promocja 100 proc. come back wiec lepiej wplacic 120 i dostac 120 za free, niz wplacic 120 i dostac bonus 10 euro prawda ?
jakas tam prowizje chyba 5 % od gry poleconego.. poza tym wrzucilem to tutaj.... bo to latwa kasa, z wlasnego doswiadczenia... ogolnie zarobilem na tym juz ponad 2,500 zl, rekord dzienny: 880 zl udalo sie ugrac. wiekszosc na zakladach live
heh a jakie zaklady live?: masz cos ulubione czy stawiasz na wyczucie??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763388392 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.