| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 29/07/2004 22:56
Jestem Marcin, mam 21 i dostalem odciskow na palcach od nozyczek, ktorymi cialem takie kwadraciki. Pozniej sie wkurwilem, bo za dlugo to szlo i odstawilem nozyczki, aby ciac te kwadraciki recznie 
Odciski same odpadly, rece juz piekly, a ja dalej cialem i dalem rade 
Specjalne podziekowania dla mojej kobiety, ktora rozumiejac moj trud i wysilek pomagala mi ciac. Ja pakowalem do woreczkow, a ona je zawiazywala.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 29/07/2004 23:44
> Coś widzę, że muszę zmienić sobie nick na "Dziadek". Jak by niebyło ma się te 30
> lat.:-D
Pracuje w firmie ubezpieczeniowej.
Zainteresowania:
Pogoń, muzyka z
> lat 80, historia no i przedewszystkim Rodzina (żona i 4 letni
> syn)
[Ostatnio edytowane przez pm53: 2004-07-29 15:42]
Czy ja czytam swój opis?
Nie, jednak czymś się różnię. Mam 29 lat ale jesteśmy prawie rówieśnikami.
Też pracuję w firmie ubezpieczeniowej, mam rodzinę (żona i 4-letni synek), muzyka z lat 80-tych tak, ale nie tylko.
Zainteresowania: POGOŃ POGOŃ POGOŃ POGOŃ POGOŃ POGOŃ POGOŃ POGOŃ POGOŃ !!!!!
Pozdrawiam
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 29/07/2004 23:46
Mam 18 lat...pracuje w firmie, ktora zajmuje się team-buldingiem, czyli organizacją imprez integracyjnych dla firm. jakby ktos chcial skozystac to zapraszam...w wakacje na codzien sie opierdalam a w tym roku bede uczeszczal do 3 klasy liceum w ZSBO..interesuje sie przede wszystkim muzyka (Hip Hop) i sportem (pilka nozna). [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-07-29 23:47]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 30/07/2004 01:39
Zaczynam studia na Akademii Pedagogicznej (filologia polska) w Krakowie, więc niemały kawałek będę musiał pokonać, aby dojechać na każdy mecz Pogoni . Skończyłem w tym roku 14 lo (widziałem, że kilka osób jest z tej szkoły, więc pozdro dla Was). Jeśli chodzi o zainteresowania to z tych erudycyjnych: polski, historia, trochę polityki. Tak poza tym to sport, w tym przede wszystkim piłka nożna w każdej odmianie (granie, oglądanie oraz chodzenie i jeżdżenie na mecze) oraz siatkówka. Oczywiście muzyka (rock i hip hop głównie polski i francuski). Dziewczyny to raczej nie zainteresowania a natura, ale niech będzie . Kocham brunetki .
[Ostatnio edytowane przez Stau: 2004-07-30 01:41]
|
POGOŃ SZCZECIN MKS AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 30/07/2004 06:17
A ja jestem wojtek mam 12 lat i chętnie poznam przyjaciół   : 
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 31/07/2004 14:59
> Mam 18 lat...pracuje w firmie, ktora zajmuje się team-buldingiem, czyli
> organizacją imprez integracyjnych dla firm. jakby ktos chcial skozystac to
> zapraszam...w wakacje na codzien sie
> opierdalam a w tym roku bede uczeszczal do 3 klasy liceum w ZSBO..interesuje
> sie przede wszystkim muzyka (Hip Hop) i sportem (pilka nozna).
ooooooo wyczes ja grałem u Dragona ale chyba nie obrazisz sie jak na gadu sie do ciebie odezwe ?
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 31/07/2004 16:14
Ja odziwo uniknąłem komisa z matmy związku z czym będe chodził do 2 kalsy LO 4 .
Ogólnie to interesuje się piłką nożną,słucham polskiego rapu,lubie grać w AA po necie,wypić z kumplami pare Bosmaników i takie tam ...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3