| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 13:56
temat b.dobry, mam nadzieje że nie zostanie zablokawany ani mój post skasowany
a wkurw...... mnie:
*zablokowany temat 'skojarzenia'
*to że w galaxy ruchome schody sa tak ujowo rostawione (żeby wjechać na samą górę musisz przejść na drugą strone)
*zła pogoda
*te cholerne 'pasozyty' w tranwajach i autobusach
*Kahn (jak na niego patrze no nie moge..... wyglada jak malpa szukająca banana)
*ze zmieniam szkołe
*dresiarze
*policja która czepia sie tych co im nic nie zrobią, albo chodza tam gdzie są niepotrzebni
*niezjadłem jeszcze obiadu
i tak w nieskończoność
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 14:36
> a mnie nic dzis nie wk.... no moze tylko ludziki ktorzy nic innego nie robia
> tylko narzekaja. Wezcie sie ogarnijcie!Bo wam serduszka popadaja za wczesnie 
Werft jak to się mówi...nie chwal dnia przed zachodem słońca Jeszcze wszystko przed Tobą
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 14:52
A MNIE UNIA EUROPEJSKA ŻE BĘDZIEMY ŁAPALI OD NICH WSZYSTKIE PEDALSKIE RZECZY I NOWE PRAWA, ŻE ZABIORĄ NAM WIELE POLSKICH RZECZY,(przykład w niemczech 5 kilometrów od drogi kzali pewnemu hodowcy psów przemalować kolor domu na nowy bo niepasował do zasad unii...) I ŻE BĘDZIEMY W UNII Z NIEMCAMI!!!!!!!!!! I TEŻ TO ŻE WSZYSCY MÓWIĄ ŻE BĘDZIE LEPIEJ GÓWNO PRAWDA BĘDZIE ZJEBANIE BĘDZIE GORZEJ!!! będzie mniej ieniędzy mięso zdrożeje
UNIA TO SYF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-06-26 14:53]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 15:05
> że gadu-gadu mi się zjebało i musze teraz działać na Tlenie
pewnie masz ten problem co ja kiedys zainstalowales albo masz najnowsza wersje programu i masz power gg wiec usun power gg albo zainstaluj gg 5.0.3
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 15:19
> > że gadu-gadu mi się zjebało i musze teraz działać na Tlenie
>pewnie masz ten
> problem co ja kiedys zainstalowales albo masz najnowsza wersje programu i masz
> power gg wiec usun power gg albo zainstaluj gg 5.0.3
albo we wlasciwosciach zaznacz zeby odpal sie w zgodnosci z Win98
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 15:36
Na początku chciałbym podziękować autorowi tematu za to że taki założył. A to mnie wkurwia:
- TP S.A.
- Radio maryja
- komentatorzy TVP
- baba która prowadzi "Najsłabsze ogniwo" w tvn
- Patatajec (kumaci wiedzą o co chodzi)
- stare babcie co narzekają na młodzież
- dyskont spożywczy Biedronka i Żabka
- reprezentacja Francji
- cała liga włoska
- komunikacja miejska w Szczecinie
- Marian Jurczyk
- tanie piwa z Biedronki
jest jeszcze wiele rzeczy które mnie wkurwiają ale nie chce mi się o nich myśleć żeby się nie wkurwiać
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 15:37
Mnie wkurza że młodzi piłkarze u nas nie dostają szans i przez to marnujemy zdolną młodzież i dlatego nie możemy nawet się równać z Czechami ani innymi krajami w których dobrze się szkoli młodzików. W rezultacie musimy oglądać wieczne porażki naszych grajków.
Wkurza mnie też to że polskie kluby ciągle dostają w dupe od tych z zagranicy, a jak mają szansę wejść do LM to pieprzą wszystko na co tak długo pracowali.
Wkurza mnie to że polskie ulice są całe dziurawe (a jeżdżą po nich beznadziejne autobusy), chodniki brudne, budynki zaniedbane i ogólnie słabo się prezentujemy na tle innych krajów
Wkurza mnie moja baba od gegry co na każdej lekcji przy mapie pyta ze wszystkich panstw świata (nawet jakiś malutkich australijskich wysepek) - jak się nazywają i jakie mają stolice.
Wkurza mnie że już o 5 rano jest tak jasno i przez to źle mi się śpi.
Wkurza mnie to że Polacy wyjeżdzający za granicę zapominają o swoim kraju i chcą mieć z nim jak najmniej wspólnego.
Wkurza mnie że polski HH schodzi na psy przez takie zespoły jak: 18L, Ascetoholix, 52 Dębiec czy Trzeci wymiar i takich wokalistów jak Mezo, Liber, DKA czy Peja. A dobrzy hip hopowcy nie mogą się przebić bo ludzie teraz słuchają właśnie hiphopolo.
Wkurza mnie neostrada która ma mieć zajebistą szybkość, a z Torrenta czy Osiołka ciągne filmy i muze po 2 kb/s.
Wkurza mnie boisko w mojej szkole, które się zawala i nie można z niego korzystać. Przez to są odwoływane turnieje w noge.
Wkurzają mnie polscy politycy. Szczecinem rządzi banda debili, z największym z nich o wdzięcznym imieniu Marjan na czele, od których lepsza by była zerówka z jakiegoś przedszkola z panią opiekunką. A także wkurzony jestem przez to że Lepper ma coraz większe poparcie i że ludzie w Polsce są tacy głupi.
Wkurza mnie tez to że Szczecin na tle innych miast wypada słabo i nie ma u nas żadnego rynku a nawet życia nocnego.
To tylko namiastka i resztę będę sukcesywnie uzupełniał [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-06-26 15:41]
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 16:18
> A MNIE UNIA EUROPEJSKA ŻE BĘDZIEMY ŁAPALI OD NICH WSZYSTKIE PEDALSKIE RZECZY I
> NOWE PRAWA, ŻE ZABIORĄ NAM WIELE POLSKICH RZECZY,(przykład w niemczech 5
> kilometrów od drogi kzali pewnemu hodowcy psów przemalować kolor domu na nowy bo
> niepasował do zasad unii...) I ŻE BĘDZIEMY W UNII Z NIEMCAMI!!!!!!!!!! I TEŻ TO
> ŻE WSZYSCY MÓWIĄ ŻE BĘDZIE LEPIEJ GÓWNO PRAWDA BĘDZIE ZJEBANIE BĘDZIE GORZEJ!!!
> będzie mniej ieniędzy mięso zdrożeje
UNIA TO
> SYF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mnie wkurwiają tacy debile jak Max_dal
Chuj o UE wiedzą ale się najbardziej wymądrzają.
A poza tym wkurwiają mnie:
-Lepper
-Giertych
-kibice Lecha
-Reiss
-Zidane
-Francuzi(poza Piresem i Barthezem)
-Bender
-moja uczelnia
-moja matka
-Zezik jak mówi że Legia jest zajebista i wygra wszystkie mecze z palcem w dupie
-Polska jak przegrywa eleminacje z Łotwą(!)
-Boniek
-Listkiewicz
Jak sobie coś jeszcze przypomne to napisze!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 16:43
> > Piterek, a jak ci się zjebało gg Bo może mamy ten sam problem. Mi ciągle
> wyskakuje jakiś shit z napisem error7 i nie widzę jak ktoś do mnie pisze. Czy
> to
> te same objawy? Jak tak to podaj stronkę skąd mogę ściągnąć tlena.
dla
> mających problemy z gg proponuje zaglądnąć
> tutaj
>
może to wina wersji jaką macie
Człowieku, jesteś moim idolem Cały tydzień miałem zjebane gg nie mogłem nic zrobić, a teraz wszystko mi działa. Dzięki.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 17:07
wkur*** mnie kilka spraw:
- ciagly brak kasy
- zaklamanie w Polsce, szczegolnie politykow
- to, ze w Hypnozie, ktorej nie lubie nie place za wjazd, a w Soho, ktore w miare lubie musze placic 15zl.
- ciagly brak kasy
- zjebana pogoda, w wakacje, nie mozna nawet z laska pojechac nad morze
- UE
- ciagly brak kasy
- hiphopolo
- brak czasu
- ciagly brak kasy
- ceny wszystkiego
- nie ma zadnych nowych, fajnych filmow
- programy typu BAR
jak sobie przypomne to dopisze,
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 17:37
Ja ogolnei jestem optymista i weoslo nastawiony do zycia... ale...
Wq. mnie ta baba z najslabszego ogniwa bo wolno czya i prez to czas traca
Wq. mnie to że wszystko drożeje a ksy nie przybywa
Wq. mnie Basałaj i Jasina-zasypiam jak komentują
Wq. mnie Reiss bo ma morde jak gwałcony prosiak przez orangutana
Wq. mnie to że każda świnia, pierdolony warchal ka ma 30 minutowy orgazm
Wq. mnie jak mi co miesiąc przychodzi rachunek za komórę
Wq. mnie każdy kolo co jak myśli że jest 2m na 3m i ma 4 paski na klacie to może wszystko
Wq. mnie jak na meczu Pogoni puszczają I will... non stop
Wq. mnie to że rodzice pewnego kolegi zabronili mu robić imprezy na działce (kurwa, ja naprawę nei połamałem drabiny, prawda H.??)
Wq. że śa ludzie tak pesymistyczni i tak źle nastawieni do życia że bym ich....
Wq. mnie to że nie raz,bez powodu chodzę wkurwiony.....
Wq. mnie to że staruchy w tranwajach w lato noszą futra i jebie od nich aż na przystanku.
Wq. mnie to że teraz to czytasz
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 26/06/2004 17:44
Wkurwiają mnie dzieci co gadają że słabe oprawy itp. Mam pomysła może dać tym gówniarzą zadanie na taki mniej warzniejszy mecz np. z amicą żeby zrobili 5 tysięcy oreczków z konffetii i może wtedy docenia prace MW zobacza jak to jest ! Ale pewnie ta dzieciarnia nie bedzie chciała to zrobic ! I to mnie wkurwia
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1