| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 09:00
Ja lubię:
1.Ronaldinho
2.Robert Pires
3.Charles Puyol
4.Tomasz Kiełbowicz
5.Tomasz Jarzębowski
i pewnie jeszcze paru graczy lubię...
Nie cierpię:
1.Zidane(!)
2.Ballack
3.Figo
4.Rivaldo
5.Vukovic(jeśli przejdzie do Wisły)
6.Reiss
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 09:18
Lubie:
Radek Majdan (ma w sobie to "coś" dzieki czemu ściągał tłumy na Twardowskiego)
Maciek Stolarczyk (za walke do końca w każdym meczu)
Darek Dźwigała (za walke, zaangażowanie, no i te rzuty wolne kiedy bramkarz jeszcze ustawia mur )
Nienawidze: P.Reiss, T.Wieszczycki, P.Drumlak, N.Tyrajski, A.Bąk, M.Szymkowiak, J.Podbrożny, P.Mosór, P.Świerczwski, R.Czerwiec no i starczy choć pewnie znalazlo by sie jeszcze wieeeeeeeeelu  
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 09:46
Lubie:
Majdan, Dymek, Stolarczyk, Kuras, Dźwigała, Bugi, Moskalewicz, Batata, Matlak, Krzynówek, Larsson i Raul
nie lubie:
Świerczewski, Szwajnsztajger , czerwiec, Beckham, i wszyscy z Cracovii - nie nawidze ich
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 11:01
Ja lubie prawie wszystkich piłkarzy, którzy przez całe życie są wierni barwom klubowym. Najbardziej lubię oglądać w akcji Juana Carlosa Valeróna ( jak zresztą cały zespół Deportivo), bo odpowiada mi jego wizja gry, mam podobne spojrzenie na piłkę nożną. W dodatku jest jednym z niewielu graczy, który nie gra dla pieniędzy tylko dla przyjemności, miał wiele ofert z czołowych klubów Europy, ale powiedział, że w La Coruni żyje mu się dobrze i największym jego marzeniem jest zakończenie kariery właśnie w Deportivo. Drugim graczem, którego lubie oglądać jest Francisco Javier Gonzalez Perez - Fran. Gra on w klubie z Galicji od 1988 roku bez przerwy, jest wizytówką klubu.
A oprócz tego:
Pokładowski - ambicja
Dymkowski - klasa i spryt
Jay-Jay Okocha - nigdy nie wiadomo co zrobi z piłką
na euro:
C.Ronaldo, Rooney, Poborski, Nedved, Zidane, Joaquin
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 11:32
Lubie:
1.Biliński(Najbardziej go cenie)
2.Nikolaidis(Fajna ma opaske na reke jak gra )
3.Saviola(Za mocny napastnik ... zawsze go lubialem)
4.Anelka(Za styl gry)
Nie Lubie:
1.Van Nisterloy
2.Beckham
3.Rooney
4.Figo
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 12:15
Lubie : Carlos , C. Ronaldo , Dźwigu , Dymek , Olo , Kuras i Matlak
Nie lubie : Drumlak , kahn , ballac , rooney , Reiss , tyrajski ,Cerwiec
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 13:21
Lubie: Henry,Pires, Ronaldinho, Raul, Ferdinand, R. Carlos, Figo, Valeron ( i tu mógłbym jeszcze wymieniać)
Nie lubię: Rooney, Becham, Reiss, Goliński, Zidane, Barthez,
|
:
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 13:36
Zwrócilem uwage kiedys w telewizji na zachowanie niektorych graczy z lig europejskich gdzie mimo że strzela bramke swojemu byłemu klubowi ,to wstrzymują sie od okazywania wielkiej radości. Takim piłkarzem był m.in. gracz Tottenhamu R.Keane po bramce strzelonej bodajże Wolverhampton.
Ciekawe czy my doczekamy sie kiedys takiego zachowania ze strony jakiegos byłego piłkarza...
Wracając do tematu to lubie:
-Saviole,Ronaldinho,Romario
Zaś nienawidze szwedzkich graczy Larssona, Ljundberga i Ibrahimovica.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 13:47
> Zwrócilem uwage kiedys w telewizji na zachowanie niektorych graczy z lig
> europejskich gdzie mimo że strzela bramke swojemu byłemu klubowi ,to wstrzymują
> sie od okazywania wielkiej radości. Takim piłkarzem był m.in. gracz Tottenhamu
> R.Keane po bramce strzelonej bodajże Wolverhampton.
Równierz Gerard zachowł zachował się podobnie strzelając w barwach Barcelony zwycięską bramkę swojemy byłemu klubowi Valenci
Bardzo podoba mi się takie zachowanie piłkarzy,pokazują oni że swój dawny klub bardzo szanują i dażą sympatia
|
"Katalonia to państwo a Barca to jej armia" - sir Bobby Robson
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 13:54
> > Zwrócilem uwage kiedys w telewizji na zachowanie niektorych graczy z lig
> europejskich gdzie mimo że strzela bramke swojemu byłemu klubowi ,to wstrzymują
> sie od okazywania wielkiej radości. Takim piłkarzem był m.in. gracz Tottenhamu
Równierz Gerard zachowł
> zachował się podobnie strzelając w barwach Barcelony zwycięską bramkę swojemy
> byłemu klubowi Valenci
Bardzo podoba mi się takie zachowanie piłkarzy,pokazują
> oni że swój dawny klub bardzo szanują i dażą sympatia
To tak jak Luis Enrique
|
WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 15:46
lubie : batate , moskalewicza , dymkowskiego , bilińskiego
nie lubie : beckchama , drumlaka bo cwele
|
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 16:01
lubie: Dymkowskiego, Ronaldinio (nul błędów w nazwisku ) , Batate (np. za to że stara sie o Polskie obywatelstwo),
nie lubie: rysia CZERWCA, Drumlaka za wypowiedzi w prasie, Szczęsnego (co z tego że to emeryt),
i nie wiem gdzie dać Dudka bo niby go lubie, ale koles nie chciał mi dac autografu 
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 19:46
Ogólnie nei czuje jakiś antypatii do grajków ale jeżeli miałbym juz wybrac to : Michał Goliński , Norbert Tyrajski , Kalu Uche ,Marcin Baszczyński , Beckham , Ronaldo
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 20:47
Lubie: Luke Chadwick, Lomane Tresor Lua-Lua, Kazuyoshi Toda, Ed de Goeij, Andres Guglieminpietro, Gheorghe Hagi, Mohammad Al-Daeya 
Nie lubie: Saadi Kadafi (każdy wie dlaczego), Eric Rabesandratana, Trifon Ivanov, Zenon Burzawa, Warley Silva Dos Santos
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 21:08
> Zwrócilem uwage kiedys w telewizji na zachowanie niektorych graczy z lig
Ciekawe czy my doczekamy
> sie kiedys takiego zachowania ze strony jakiegos byłego piłkarza...
No a Batistutę jak strzelił gola Fiorentinie pamiętasz Stanoł bez ruchu i się nie cieszył a stadion Fiorentiny zaczoł bić mu bravo. Podobnie było z Elberem który w tym sezonie strzelił bramkę Bayernowi w Lidze Mistrzów.
P.S. Sanbal, za co nie lubisz Janoszki [Ostatnio edytowane przez Orło: 2004-06-24 21:09]
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 21:25
> > > Zwrócilem uwage kiedys w telewizji na zachowanie niektorych graczy z lig
Równierz Gerard zachowł
> zachował się podobnie strzelając w barwach Barcelony zwycięską bramkę swojemy
> byłemu klubowi Valenci
Bardzo podoba mi się takie zachowanie
> piłkarzy,pokazują
> oni że swój dawny klub bardzo szanują i dażą sympatia
To tak jak Luis Enrique
> 
no nie wiem czy Luis Enriqe nie okazywał radości po strzeleniu bramki realowi, Wręcz przeciwnie cieszył się jak dziki. W Realu był niedoceniany i nkt na niego nie stawiał więc chciał się odegrać.
|
"Katalonia to państwo a Barca to jej armia" - sir Bobby Robson
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|