| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 22/06/2004 20:04
ej... nie rozumiem co wam przeszkadza wiek 16 lat ?? od tego wieku wpuszczaja na legalu na koncerty, a ile miesliscie lat jak zaczeliscie chodzic na koncerty ??
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 22/06/2004 22:50
bilety za 35 w andegrandzje? niewiem czy jeszcze beda ale w dzjen imprezy napewno dostaniesz wiec luzik
tedunio wieszzzzzzzzzzz.................
hehehehe
fakt faktem ze na imprezy powinni wpuszczac od 18......
ale w sz-n wszedzje wejdzjesz
no moze sa wyjadzki............
(kocham te miasto)
"badz dumny z tego kim jestes" [Ostatnio edytowane przez Mikus: 2004-06-22 22:53]
|
.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 23/06/2004 03:24
ehh rap umiera wsrod mlodych...bo skoro mowicie ze idziecie tam przedewszystkim na ostrego czy tedego ( w kurwe ich lubie zebyscie nie pomysleli sobie ) a nie zauwazyl nikt ze najwieksza gwiazda i to przez duze g jest AFROB i przedewszystkim na afroba zamierzam isc w sobote na sds a reszte to widzialem po 3 razy przynajmniej
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 23/06/2004 12:27
A ja uwazam ze sie troche mylisz...Bo np. ja bym poszedl nie na Tedunia ani na AFROBA(tymbardziej ze slyszalem ze ma cos wspolnego z Niemcami , choc moge sie mylic ).. tylko na Ostrego i nie mam do Ciebie zadnych pretensji ze idziesz na AFROBA bo sa gusta i gusciki..ja wole Ostrego i nie widze w tym nic zlego...a tym bardziej nie widze tego zeby przez to mial zanikac Rap...sa o wiele gorsze przyczyny..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 24/06/2004 02:19
a Afroba slyszal?;] jeden z najlepszych europejskich raperow...klasyk i do tego pewnie jedyna szansa zeby go w naszym miescie zobaczyc...a Ostr wymiataa w wtorek podajrze w rapkanciapie byl i tam udowodnil ze wymiata free sezonu;]
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 27/06/2004 11:44
Było fajnie, chociarz przed botami myslałem ze bedzie stypa, a można powiedzieć że było niegorzej niz rok temu Zajebiste koncerty Tedego i Pezeta, no i Afroba (zajebisty ziooooooom). Pozdro dla Pawła Orłowskiego (koleś ma 13 lat a jest mistrzem świata w breakdance, wczoraj też wszystkich wymiatał). Bitwa o 1 miejsce było wyjebana i wogóle cała impreze oceniam na 8/10. Minusem było wpuszczanie 13-14 latków którzy odrazu dorywali sie do piwa.
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1