| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 11:11
Wszyscy mówią, kto przyjdzie, a póki co trzeba przytrzymać paru zawodników którzy już są w Pogoni, a przede wszystkim Olka Moskalewicza, któremu w czerwcu kończy się kontrakt. To jak walczy Olo widać w każdym meczu i nie wolno pozwolić mu odejść! A wzmocnienia jak najbardziej.
|
Pozdrawiam.
Mikman
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 11:27
Ja też słyszłam z pewnych źródeł o tej sytuacji. Chcę tylko powiedzieć jedno CZY NAPRAWDE CHCEMY ŻEBY NASZ KLUB ZAŚMIECALI GRACZE Z POZNANIA?? Dla mnie to jest żałosne......Bo lecha trzeba ****************** i tyle:p no to narazie
|
To pisałam ja- odwieczna kibicka Pogoni!! WSZYSCY RAZEM!!
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 11:31
Po ostatnim meczu rozmawialem z Olkiem czy zostaje w Pogoni. Odpowiedź : Bardzo bym chciał tu nadal grać, ale negocjacje przede mną. Jak Olo przychodził w zeszłym roku, to podpisywał kontrakt niestety tylko na rok.
|
Pozdrawiam.
Mikman
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 11:41
Wprawdzie do zakończenia piłkarskiej ekstraklasy pozostały jeszcze dwie kolejki, ale w Widzewie nikt już nie myśli o kolejnym sezonie. Brak licencji na następne rozgrywki I ligi sprawia, że o łódzkich zawodników bez ogródek starają się szkoleniowcy innych zespołów.
W czerwcu kończą się umowy z klubem Radosławowi Becalikowi, Arkadiuszowi Kaliszanowi, Michałowi Kuli, Bartoszowi Ławie, Łukaszowi Masłowskiemu, Rafałowi Pawlakowi, Patrykowi Rachwałowi i Markowi Walburgowi.
Trener świeżo upieczonego drugoligowca Korony Kielce Dariusz Wdowczyk nie ukrywa, że chciałby mieć w swoich szeregach trzech obecnych widzewiaków: Arkadiusza Kaliszana, Patryka Rachwała i Bartosza Ławę. Tego pierwszego Wdowczyk zna dobrze z czasów pracy w Polonii, z Rachwałem natomiast pracował w Widzewie. Z kolei Ławą interesował się już w zimowej przerwie, ale piłkarz wolał grać w ekstraklasie niż w trzeciej lidze. Wdowczykowi może być trudno pozyskać Rachwała, którego w swoich szeregach widziałaby również Legia Warszawa. Stołeczni działacze mają też chrapkę na Jakuba Rzeźniczaka. Ciekawe czy bogaty klub z Kielc jest w stanie dorównać finansowymi propozycjami Legii wspieranej przez medialny koncern ITI. Także z Kaliszanem flirtuje Górnik Łęczna i Polonia Warszawa.
Zapewne kilka złotych zarobi na Juliano menedżer Andrzej Grajewski. Brazylijczyk spisywał się dobrze w całym sezonie i jego pozyskaniem zainteresowanych jest kilka zespołów. W tym gronie znajduje się beniaminek pierwszej ligi Pogoń Szczecin.
Każdego dnia piłkarze rozmawiają z ewentualnymi nowymi pracodawcami. Trudno się im jednak dziwić, skoro przed Widzewem rysuje się widmo likwidacji. Wszyscy zawodnicy chcę znalźć pracę. bo przecież futbol daje im chleb.
źródło: Express Ilustrowany
cos jest na rzeczy...
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 13:44
dzisiaj do Szczecina na testy przyjechał Ronaldo i Raul, którzy bedą sie starać pomóc Pogońi w wywalczeniu mistrzostwa kraju w przyszłym sezonie
Żródło "Fakt"   [Ostatnio edytowane przez przeme_k: 2004-06-08 13:45]
|
PS
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 14:14
> dzisiaj do Szczecina na testy przyjechał Ronaldo i Raul, którzy bedą sie starać
> pomóc Pogońi w wywalczeniu mistrzostwa kraju w przyszłym sezonie
Żródło
> "Fakt"   
[Ostatnio edytowane przez przeme_k: 2004-06-08 13:45]
A to śmieszne nie było tylko... głupie
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 16:30
> wzmocnienia bedą ale tez ktos zapewne ubedzie a bedzie najprawdopodobniej batata
> i kazimierczak tak przynjamniej podaje oficjalna strona w dziale transfery
tyle że w źródle nie pisze Pogoń Szczecin tylko odpowiednio Kurier Szczeciński i Przegląd Sportowy i wydaje mi sie że nie są too wiarygodne informacje choć znajdują się na oficjalnej stronie
|
"Katalonia to państwo a Barca to jej armia" - sir Bobby Robson
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 16:58
Jak dla mnie to moglby wrocic Ława , no ale skoro w Pogoni ma grac Grzelak i Kaczmarek to jego powrot jest malo realny.Z napastnikow moglby u nas grac Król.Na pomoc by sie przydal Marcin Zając,a na obrone Wisniewski.Ale znajac zycie skonczy sie na jakims zawodniku z Balkanow i Brazyliil. [Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-06-08 16:59]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 17:06
> dalej jednak twierdze, ze to Krol powinien nas wzmocnic. Z Olem i Batata tworzyli by nie zly napad
Koleś lepiej spójrz jak bramkostrzelny jest Król, na 160 meczów w 1 lidze strzelił 10 bramek - średnio raz na 16 meczów będzie strzelał - jeden gol na sezon... 
Gajtkowski to obecnie najlepszy napastnik w Polsce to wzięcia, zwróciłbym też uwagę na Matysa.
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 17:24
> > dalej jednak twierdze, ze to Krol powinien nas wzmocnic. Z Olem i Batata
> tworzyli by nie zly napad
Koleś lepiej spójrz jak bramkostrzelny jest
> Król, na 160 meczów w 1 lidze strzelił 10 bramek - średnio raz na 16 meczów
> będzie strzelał - jeden gol na sezon... 
Gajtkowski to obecnie najlepszy
> napastnik w Polsce to wzięcia, zwróciłbym też uwagę na Matysa.
Strzelil tych bramek troche wiecej, bo 41 na 176 rozegranych spotkan. Dane te pochodza ze strony 90minut.pl Ale jak dla mnie to i tak jest slaby napastnik. Jest taka kopia Kaczorowskiego tylko ze czasami uda mu sie cos strzelic. Identycznie jak Kaczor ma wielki talent do marnowania sytuacji 100%
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 17:32
> > > dalej jednak twierdze, ze to Krol powinien nas wzmocnic. Z Olem i Batata
> tworzyli by nie zly napad
Koleś lepiej spójrz jak bramkostrzelny jest
> Król, na 160 meczów w 1 lidze strzelił 10 bramek - średnio raz na 16 meczów
> będzie strzelał - jeden gol na sezon... 
Gajtkowski to obecnie najlepszy
> napastnik w Polsce to wzięcia, zwróciłbym też uwagę na Matysa.
Strzelil tych
> bramek troche wiecej, bo 41 na 176 rozegranych spotkan. Dane te pochodza ze
> strony 90minut.pl Ale jak dla mnie to i tak jest slaby napastnik. Jest taka
> kopia Kaczorowskiego tylko ze czasami uda mu sie cos strzelic. Identycznie jak
> Kaczor ma wielki talent do marnowania sytuacji 100% 
Krol taka nedza nie jest, to taki napastnik na 5-10 goli w sezonie (przy dobrych wiatrach). oczywiscie sprowadzenie Gajtkowskiego to by bylo cos, ale nie wiem czy byloby Pogon na niego stac...
ps. ale o czym my tu prawimy, Frankowski do nas przychodzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 09/06/2004 13:26
Kolejne nazwisko ktore sie pojawilo na gieldzie transerowej:
Dariusz Łatka z Jagielonii. Rocznik 78' w meczu w Szczecinie dal sie poznac z bardzo dobrej strony! Jego przejscie tymbardziej mozliwe poniewaz Jaga stara sie o Napierale....
I male sprostowanie apropo wczorajszych informacji. Pogon jest zainteresowana Giuliano ktory gral kiedys w Legii oraz Widzewie a obecnie jest zawodnikiem Paniónios GSS (Ateny) a nie Juliano ktory teraz gra w Widzewie
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 09/06/2004 14:15
Dobrze by było jakby Łatkę się udało ściągnąć bo to naprawde dobry zawodnik, a p[oza tym młody, perspektytwiczny i głodny sukcesu.Lepiej ściągać takich niż staruchów w stylu Kompały...I rzeczywiście szkoda, że Legia poluje na Rzeźniczaka, gdyż chłopak ma zaledwie 17 lat, a już całą udaną rundę w 1 lidze za sobą.No ijest praktycznie za darmo do wzięcia.Ten koleś co pisał iż do Nas przyjdzie Frankowski chyba miał alkoholową wizję... Z graczy któzry do tej pory pojawili sie na gieldzie transferowej jeszcze tylko Adzem i Mieciel sa godni uwagi...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8