| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 20/05/2004 09:11
> A nie wiecie gdzie można przeczytać czat z Baniakiem?
W nowym numerze gazetki Pogoń Szczecin.Ale tam jest tylko czesc pytan kierowanych do Baniaka
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 20/05/2004 10:46
Nagle komus przeszkadzaja ulotki trzeba bylo isc na wyboru i glosowac na runowicza lub lubinska to nie bylo by problemu referendum i naklejek ,pozatym nie tylko przeciwnicy ale i zwolennica jurczyka rozkleili tez duzo ulotek i to wiekszych a jak wybory sa co roku to jakos nikomu nie przeszkadza pelno zdjec poslow itd. moze byc cale miasto oklejone byle by jurczyka wyjebac czesnego tez !.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 20/05/2004 15:10
> Mam nadzieje,ze Pogon nie awansuje do 1 ligi. Bedzie to kara dla ptaka (mniejsze wplywy z C+)
> za to bawienie sie w polityke, a dla prawdziwych kibicow Pogoni to bedzie nawet
> lepiej, bo za rok 2 liga bedzie jeszcze ciekawsza (Sosnowiec, Widzew? itd). A
> jurczyka mam nadzieje ze odwolaja. Sam ide glosowac zeby go wyjebac. A makiete
> stadionu Lecha niech odda wlascicielom.
Podejrzewam ze w trakcie pisania tego posta na momencik zatraciles trzeźwość umysłu
Zastanów sie co piszesz Panie kibic
Ja juz nie potrafie sobie wyobrazic nastepnego sezonu w drugiej lidze w tym piknikowym towarzystwie
Mam nadzieje ze awansuja bo wtedy (wskutek kilku przegranych) znacząco wykruszy sie grupa "najzagorzalszych fanów"
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-