Odp: sposób na ściąganie - 13/05/2004 17:38
u mnie w szkole sa indentyfikatory,wycinam kartke na rozmiar indentyfikatora pisze na niej sciage i wkladam do indentyfikatora,po tej stronie gdzie nie ma zdjecia skutkuje to zawsze. a w gim.na matmie otwierałem zeszyt i pisałem
Odp: sposób na ściąganie - 13/05/2004 19:03
W moim przypadku skutkowały i nadal skutkują te sposoby, które tak na dobrą sprawę są aż nie do pomyslenia dla nauczyciela, by w ten własnie sposób uczeń mógł ściągać ! A jest to bardzo proste - kładę ściągę na ławce, albo zaraz przy kartce, na której piszę i jadę nie przejmując się zbytnio. Nauczycielka idąc po klasie stara się zauważyć jakąś karteczkę w mojej ręce, czy gdzieś w piórniki albo nawet na krześle podczas gdy ja spisuję wszystko ładnie z karteczki, która jest totalnie na widoku. Jak to mówią najciemniej pod latarnią i tego schematu się trzymam (jeszcze mi się nie zdarzyło, by mnie ktoś na tym przyłapał, a na ściąganiu z tajniaka to praktycznie zawsze...)
Odp: sposób na ściąganie - 08/10/2005 22:54
Najlepszy sposób na sciąganie jest : drukowanie sciągi ( czcionka 3-4 ) i przykleić ja na długopis i piszemy To jest najlepszy sposób na sciąganie .! Korzystam z tego patentu i aniu razu nie zostałem złapany
Nie liczy się Przeszłośc , Liczy się Przyszłość
Nie patrz co było dziś , Pomyśl co bedzie jutro !
MKS POGOŃ SZCZECIN !
Najlepszy sposób na sciąganie jest : drukowanie sciągi ( czcionka 3-4 ) i przykleić ja na długopis i piszemy To jest najlepszy sposób na sciąganie .! Korzystam z tego patentu i aniu razu nie zostałem złapany
ja tak samo zgadzam sie
Chyba chodzimy do tej samej szkoły, bo u mnie nie ma inaczej cała klasa jedzie na długopisach, raz juz wpadlismy,ale co tam , jedziemy dalej..
Albo na zywca zwalam z kad popadnie a przy zwracaniu uwagi udaje ze nie wiem o co chodzi
Czasem mniej wysiłkiu kosztuej nauka niz ceregiele ze sciaga ;d
Zawsze gdy mam sprawdzian to w ten dzień ubieram bluze z kieszenią na brzuchu ,wktórej chowam małe ściągi
Hehe też tak robie
Najlepszy motyw na ściąganie jest taki:
Usiąść z zajebistym kolesiem/koleżanką w ławce. Najpierw zadania rozwiązuje sobie partner, a my czekamy. Jak już partner rozwiąże zadania wszystkie, bierzemy od niego kartke i dajemy swoją (pustą) i tam pisze to samo
Odp: sposób na ściąganie - 09/10/2005 09:50
Moj najlepszy patent to napisac sobie sciage w postaci sms telefon polozyc kolo siebiei lukac a jak idzie bELFER to cyk zmienic, a drugi to rzucic sobie zeszyt na plecak i kukac
Odp: sposób na ściąganie - 09/10/2005 10:54
U mnie to wyglada nastepujaco: trzymam sciage miedzy udami, jak nauczyciel podchodzi lacze uda, trzymam sciage przed piornikiem, jak nauczyciel podchodzi chowam np. pod kartke, trzymam sciage w rekawie i wyciagam ja w razie koniecznosci. Ani razu mnie nie zlapano na tych sposobach.
Odp: sposób na ściąganie - 09/10/2005 12:38
Zwykle mam sciagi na krzesle miedzy nogami, ale mialem 2 lata temu duuuzy egzamin na ktorym mialem jakies 50 sciag, moze troche wiecej. W tym przypadku zastosowalem inny patent, a mianowicie w rekawie mialem spis tresci a w kieszeni sciagi pogrupowane spinaczami dokladnie tak jak spis tresci. Patent przeszedl - dostalem 4
Odp: sposób na ściąganie - 09/10/2005 12:58
Ja zawsze ubieram długą bluzę z kieszenią na srodki i jakieś dresy z dość pojemnymi kieszeniami. Na początek wszystkie sciągi grupuję w lewej i prawej kieszeni, gdy któraś jest potrzebna znajduje ją i kładę na nogę. Jak idzie nauczyciel to przykrywam długą bluzą i udaje ze myślę gdy ściąga została już użyta to londuje w kieszeni na brzuchu i wyciągam wtedy następną.
Sa niestety czasem takie momenty kiedy sciagac nie da rady, pozostaje tylko sie nauczyc ---> komis za 6h. Heh
Powodzenia i niech moc będzie z tobą.
tez sie dolaczam ..
Powiesz jak poszlo ?
-----------------------------
Co do sciag to najlepszym sposobem jest : Tabelka (czcionka obojetna ja robie 7) piszeby wsyztsko idealnie sobie i na koncu drukujemy po wydrukowaniu skladamy ja w pol, kleimy lub zszywamy ja kleje ale na maturce lepeij zszyc ^^ i zwijamy w harmonijke ... potem gdy mamy ja w lapie i przewracamy widzimy wsyzt sko bardzo ladnie i co najlepsze nie trzeba przekladac kartki na druga strone bo sama sie przelozy jak bedziemy ja rozwijac sposob sprawdzony
Wpadniec moich : 0
Wpadniec kumpli : 0
Wpadniec rodziny : 1 (ale wujek zjebal bo pisal nei mogl sie rozczytac i mowil ze pojebana ta sciaga xD)
Aha warto dodac ze 5osob z rodziny albo nawet wiecej jechalo na maturze i na studiach na tej sciadze ^^ efekt ? 4-5-6 ;')
Odp: sposób na ściąganie - 10/10/2005 11:08
Jak da sie sciagac na maturze ustnej to i na komiesie;]
Ja sciagalem na maturce ustnej i bylo bardzo dobrze;]
A na codzien to glownie stosuje dlugopisy...
Jak da sie sciagac na maturze ustnej to i na komiesie;]
Ja sciagalem na maturce ustnej i bylo bardzo dobrze;]
A na codzien to glownie stosuje dlugopisy...
Jaksciagales na ustnej maturce?? Ja juz po maturce ale z ciekawosci pytam
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Odp: sposób na ściąganie - 10/10/2005 13:58
Wiele sposobów ściągania już dawno zostało przezemnie przerobione ,jak dlamnie zawsze w szkole najlepszy sposób był na żywca ale jeden patent kumpla utkwił mi w pamięci, kumpel naklejał ściage na zeszyt,piornik,itd. i malował ją pisakiem na kolor danego zeszytu lub piornika i jakoś zawsze mu sie udawało
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: sposób na ściąganie - 10/10/2005 21:35
nenene najlepszym sposobem dla mnie jest pisanie sobie na piorniku albo na kartce wszystkiego alfabetem mores'a przychodzi nauczyciel : co to jest ?? - a takie szlaczki sobie rysuje
Odp: sposób na ściąganie - 10/10/2005 21:37
enene najlepszym sposobem dla mnie jest pisanie sobie na piorniku albo na kartce wszystkiego alfabetem mores'a przychodzi nauczyciel : co to jest ?? - a takie szlaczki sobie rysuje i jade dalej <tylko trzeba alfabet znac ale ja sie nauczylem przez 1 dzien > przepraszam ze 2 razy ale net sie zacial....:/
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763464327 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.