| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 12/05/2004 00:54
Siema na Niebuszewie Jest czytso jest nawet kilka napisów, które ja napisalem czyli MKS Pogoń Mistrz !! ale mam zla waiadomosc na ulicy wiosy ludów jest napis Widzew jest ok!! jakis frajer to napisalel ale juz prawie tego nie widac!! naszczęscie!! jescze na Niebuszewie jest kilka wporzo napisow bo np LEch zdech !! Cracovia k.... itd !! 1 Liga 1 Liga MKS!!!!!!
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 12/05/2004 10:54
No i Gryfino tez czyste.... same napisy typu: POGOŃ HOOLS, WŁADCY POMORZA, DUMA POMORZA i na ulicy Szczecińskiej na bloku wielka szubienica a w niej LECH ARKA CRACOVIA Pozdro
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 12/05/2004 12:07
U mnie na murku widac napis TURYSCI'97 i kilka MKSów. A ponadto widywałem na mieście napisy w stylu:
"Oddam mózg do reklamacji" , "Zawsze piszę coś fajnego" lub "Kocham Dorote". [Ostatnio edytowane przez PiTER48: 2004-05-12 12:08]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 12/05/2004 14:10
> nowy most na Regalicy ---> ograniczenie do 70 
mógłby to ktoś dyskretnie
> zamazać? i tak każdy zapierdala ile fabryka dała 
ha ha h o hho !!! Popieram, jedna z lepszych prostych w mieście :-)
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 12/05/2004 14:45
Niektore napisy to przegiecie, u mnie w bramie kiedys byl napis "Legia K**A" ale sie zlozylem z bratem na sprej i juz tylko przez pewien czas widniał napis "Legia", a teraz ktos to zamurowal
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 12/05/2004 14:59
U mnie na uczelnii na Szwolezerow jest napis "Widzew Łodź-Król Polski" i zawsze jak tamtedy przechodze to ogarnia mnie smiech.No coz przynajmniej humor mi sie poprawia jak ide na ta zjebana uczelnie [Ostatnio edytowane przez Bosman: 2004-05-12 15:00]
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|