| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 02/05/2004 12:13
hmm...ja gdzies slyszalem, ze od 1 maja policja nie bedzie mogla uzywac broni gladkolufowej na imprezach masowych czy jakos tak wiec to chyba obejmuje tez mecze pilkarskie, ale wolalbym zeby to ktos potwierdzil bo nie chce siac plotek
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 02/05/2004 16:18
> A ja pierdole UNIĘ !! Ciekawe kiedy nasze zarobki będa wyrównywane do poziomu w
> Anglii. Bo narazie wszystko idzie do góry oprócz zarobków. Fakt odczuliśmy
> wejście do unii. 4 ziba za cukier hehe :/
Importowane napoje wysokoprocentowe sporo stanieja Ceny papierosow zrownaja sie w 2007 roku, wiec do tego czasu trzeba rzucic.
Rozjebali mnie z ryzem Nie bedzie azjatyckiego. W zamian bedziemy jesc jakis badziew, ktory dodatkowo bedzie niemal 100% drozszy.
Uzywane auta stanieja Na nowe nie bedzie mnie stac, wiec sie zbytnio nie przejmuje wzrostem cen w salonach. Podobno wzrost cen tlumacza lepszym wyposazeniem aut, ktore takie same jak w autach produkowanych na terenie Unii.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 02/05/2004 17:32
Ja widziałam akcje pod górką na wałach (tam gdzie stała ekipa kibiców)pobili jednego goscia i to dosyc mocno bo strasznie krwawił i niepodnosil sie nie wiadomo za co ale mało brakowało a zaczeła by sie bujka z policja.z dwie osoby zgarneły suki....
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|