| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 09:10
ostatnimi czasy doping przekracza wszelkie granice (nie mam na myśli tu tylko młyna) !! na stadionie jest nas 17 tysięcy a przez 90 minut nie potrafimy sie zgrac by zaspiewac wszyscy wspólnie jakąś przyśpiewke !! stadion jest wogle niezrganizowany -jedna czesc śpiewa co innego niz młyn !! jak to wygląda ?? chaos na maxa !! myśle że sprawa mikrofonu w pewnym stopmiu temu zarazdziła bo to pomysł na rozgrzanuie stadionu bo wszyscy wiedzą co śpiuewać a osoba z gniazda nie da rady rozgrzać 1 czy 6 sektora !! proponowałbym wrócić do dopingu z tym mikrofonem al żeby w rękach go miały jakies rozważne osoby a nie zajebani w chuja ludzie !!
a co do wieku zasiadan8ia na młynie - myśle że to dobry pomysł ! mnie tez wkurzają niektórzy małolaci co myślą żę przyjdą na 12 i im wszystko wolno !!
sprawa oprawy: jak wiadomo jeszcze niegdys należeliśmy do czołówki pod względem ultrasowskich grup !! czemu to wsszystko sie tak diametralnie zmieniło ?? spójrzmy na mecze w tym sezonie!! wiem że gfłównym powodem są fundusze !! jest nas 17 tys. na stadionie !! niech chociaż połowa rzuci złotówke i juz oprawa moize byc znakomita a to podoba sie przeciez widowni na stadionie (niektórzy przychodzą na stadion głównie by zobaczyc oprawe) a co ze zbieraniem do puszek ?? miałybyc jakies osoby poubierane w jednakowe stroje zbierające kase na meczach?? wycofano sie juz z tej propozycji ?? !! wielki szacunek dla grupy młodych wilków że chociaż oni starają sie cos zrobić i to i m dobrze wychopdzi !!
|
PS
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 09:28
Sprawa doopingu przez naglosnienie jest nieaktualna!!!Zero mozliwosci...przynajmniej w tym momencie
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 11:19
Hmm, zgadzam sie z Patykiem...
Mam tez troche inna wizje, jesli ludzie sami nie zrozumieja, ze to nie jest miejsce dla nich to nic z tego nie bedzie, bo wszystkich nie da sie upilnowac. Nadeszla era sraka ptaka ludzie znow zaczynaja chodzic na Pogon, mlodzi przychodza na mlyn i beda sie uczyc, powoli, stopniowo...Az za kilka lat bedzie znal przyspiewki i bedzie wiedzial jak sie zachowac w mlynie, tak wiec...
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 12:49
Ja popieram także !!! Nie rozumiem tego że przyjdzie jakos ciota an sektor 12 i nic nei kibicuje i siwedzi jak stary pryk !!! po co tacy whodza na 12 sektor 
|
Kibol
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 13:23
Na mlyn powinien byc zakaz wstepu z trabkami a jako taka selekcja powinna byc nie koniecznie z uwagi na wiek do rozkrecania mlyna osoba kompetenta z mikrofonem a to puszczanie ciagle tej muzyki to jedna wielka kicha jest tak glosno ze nawet miedzy soba nie mozna porozmawiac tylko trzeba podnosic glos jak na baletach ,w ogole na ostatnim meczy flag nie bylo niewzne ile bedzie ludzi flagi musza byc nawet do polowy plotow to moze niebedziemy szalikow podnosic podczas spiewania bo innym zaslaniamy ,jak ptak to wszystko zostawi w pizdu to bedziemy miec znow te problemy co kiedys nie jakosc mlyna a ilosc .
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 16:48
> ostatnimi czasy doping przekracza wszelkie granice (nie mam na myśli tu tylko
> młyna) !! na stadionie jest nas 17 tysięcy a przez 90 minut nie potrafimy sie
> zgrac by zaspiewac wszyscy wspólnie jakąś przyśpiewke !! stadion jest wogle
> niezrganizowany -jedna czesc śpiewa co innego niz młyn !! jak to wygląda ??
> chaos na maxa !! myśle że sprawa mikrofonu w pewnym stopmiu temu zarazdziła bo
> to pomysł na rozgrzanuie stadionu bo wszyscy wiedzą co śpiuewać a osoba z
> gniazda nie da rady rozgrzać 1 czy 6 sektora !! proponowałbym wrócić do dopingu
> z tym mikrofonem al żeby w rękach go miały jakies rozważne osoby a nie zajebani
> w chuja ludzie !!
>a co do wieku zasiadan8ia na młynie - myśle że to dobry
> pomysł ! mnie tez wkurzają niektórzy małolaci co myślą żę przyjdą na 12 i im
> wszystko wolno !!
100% poparcia
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 16:55
> Ja popieram także !!! Nie rozumiem tego że przyjdzie jakos ciota an sektor 12 i
> nic nei kibicuje i siwedzi jak stary pryk !!! po co tacy whodza na 12 sektor
> 
bo powie następnego dnia kolesiowi w szkole że był na młynie i jest wielki....a co do ograniczenia wiekuz tym się na pewno nie zgodze..i nie czepiajmy się młodych gdzies co maja 12 ,13, 14 lat gdyż kurwa nawet Ci co mają 20 lat 18 lat siedzą cicho i nie jeden małolat ich przebije..poprostu trzeba wszystko zoorganizowac i nie jest możliwe wprowadzenie ograniczeń..a po za tym my tu dyskutujemy jak patyk wspomniał i to wszystko..zrobić to się chyba nic nie da.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 20:15
Ja pamietam czasy jak mlyn byl na trzy cztery sektory, w mlynie siedzialy same "odpowiedzialne kibicowsko" osoby i bylo ok....
Mamy komercyjna druzyne Pogoni i pana Ptaka i tak samo zachowuja sie kibice na trybunach. Wiekszosc ludzi, ktorzy przychodza na mecze to osoby, ktore sa na Papricanie tylko po to zeby nawpierdalac sie kielbasek i poogladac jak "debile" w mlynie sie zachowuja, w tej sytuacji zorganizowany doping umiera...
Na naszym stadionie panuje chaos i totalny burdel -- kazdy sektor sobie a i tak polowa nie spiewa, lekko ruszajac dupami zaraz po bramce...
pzdr for all
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 21:44
kurde nie ma szans sie przebic.... jak zaczynamy spiewac z chlopakami to gdzies na dole ktos zaczyna cos innego, z prawej inaczej z lewej inaczej , kurde powaga jak bylem mlodszy to byly osoby ktorych nie znalem ale wiedzialem ze nalezy czuc respekt ze nalezy sie ich sluchac-- na haslo CISZA robila sie cisza na haslo POGON wszyscy spiewali Pogoń... i to od mlyna zaczynal sie doping...
mlyn spiewal CALY STADION ODPOWIADA robilo sie cicho i ludzie czekali na to jak zacznie mlynek rytmy zapodawac i caly stadion razem.... nie bylo smucenia ze za duzo bluzgow ze emeryci itd... przypomne mecz Pogoni z Gornikiem pare lat temu w Szczecinie pelen stadion tak jak ostatnio u nas bywa z jedna roznica mlyn na 4 sektory zaczynal sie w siodemce i zmierzal w kierunku luku, kilka tysiecy gardel w mlynie doping caly mecz Pogoń przegrala ale to w jaki sposob byl prowadzony doping do dzis wywoluje u mnie dreszcze --- kolesie w akademikach na Chopina slyszeli ryk z Twardowskiego
ps:
im blizej konca tym glosniej, Pogoń przegrywa a wszyscy reprezentuja coraz wieksze zaangazowanie, nasi grali jak na skrzydlach, i tak bylo prawie zawsze....wspanialy doping zawsze bedzie 12 zawodnikiem i powinnismy o tym pamietac...
pzdr for all
[Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2004-04-26 22:21]
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 22:09
> kurde nie ma szans sie przebic.... jak zaczynamy spiewac z chlopakami to
> gdzies na dole ktos zaczyna cos innego, z prawej inaczej z lewej inaczej , kurde
> powaga jak bylem mlodszy to byly osoby ktorych nie znalem ale wiedzialem ze
> nalezy czuc respekt ze nalezy sie ich sluchac-- na haslo CISZA robila sie cisza
> na haslo POGON wszyscy spiewali Pogoń... i to od mlyna zaczynal sie
> doping...
mlyn spiewal CALY STADION ODPOWIADA robilo sie cicho i ludzie czekali
> na to jak zacznie mlynek rytmy zapodawac i caly stadion razem.... nie bylo
> smucenia ze za duzo bluzgow ze emeryci itd... przypomne mecz Pogoni z Gornikiem
> pare lat temu w Szczecinie pelen stadion tak jak ostatnio u nas bywa z jedna
> roznica mlyn na 4 sektory zaczynal sie w siodemce i zmierzal w kierunku luku,
> kilka tysiecy gardel w mlynie doping caly mecz Pogoń przegrala ale to w jaki
> sposob byl prowadzony doping ( im blizej konca tym glosniej, Pogoń przegrywa a
> wszyscy reprezentuja coraz wieksze zaangazowanie, nasi grali jak na skrzydlach)
> do dzis wywoluje u mnie dreszcze --- kolesie w akademikach na Chopina
> slyszeli ryk z Twardowskiego
ps:
im blizej konca tym glosniej, Pogoń
> przegrywa a wszyscy reprezentuja coraz wieksze zaangazowanie, nasi grali jak na
> skrzydlach, i tak bylo prawie zawsze....wspanialy doping zawsze bedzie 12
> zawodnikiem i powinnismy o tym pamietac...
pzdr for all
ehh szkoda, ze regularnie na stadion zaczełem chodzić od tamtego sezonu... Z chęcią zobaczył bym jak to było za starych dobrych czasów... byłem może wtedy na 10 meczach Max i siedziałem tam gdzieś w okolicach Vipów i pamietam, że atmosferka była przednia, ale wtedy jeszcze nieciągneło mnie na Twardowskiego Arena
|
Pogoń The Best Tak Było I Jest
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 22:12
Teraz zaczelo cie ciagnac jak Pogon dobrze gra chociaz bys sie nie przyznawal,a jak zacznie slabo grac to juz cie odciagnie ?,
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 22:32
brodaOne bardzo dobrze gadasz i calkowicie cie popieram.Ja sam pamietam jak za czasow kiedy pieklo bylo na 7i8 sektorze -to dopiero byl doping-20tys. na trybunach i zajebista atmosfera a teraz jak ide na mecz to w pewnym stopniu czuje sie jak na pogrzebie
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 22:37
broda ma racje, stare dobre czasy 
na Gorniku stadion był tak zajebany ludzmi ze od naszego śpiewu az murawa sie trzęsła
nie bylu wtedy tylu tych zjebanych trąbek-zagłuszaczy
a w młynie stali wtedy prawdziwi fanatycy portowej jedenastki
nawet jesli przyjrzec sie samym pilkarzom to wielu z nich pochodzilo ze ziemi szczecinskiej lub regionu
az łezka sie kreci w oku na sama mysl o tamtej atmosferze
niestety gornik wygrał tamten mecz (kto miał wegiel ten miał władze) ale co nasrali w gacie to juz ich 
[Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-04-26 22:38]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 22:45
Sampaio swieta prawda!! Ale nic nam nie zastapi tamtych czasow a szkoda!! [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-04-26 22:46]
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 22:51
> No ja będę rozkręcał Dajcie tylko megafon bo nie mam siły krzyczeć przez
> cały mecz.
Myśle ze przy odrobinie chęci moznabybyło zkąś skołować taki megafon....
Ty Lissek juz nie przesadzaj jak u nas czujesz sie jak na pogrzebie to pojedz na mecz do Polkowic , gdzie cały stadion przekrzyczał Groclin mimo że gospodarze mieli młyn 
Troche brakuje "Sandała" który nawet podczas żenującej gry portowców z poprzedniego sezonu umiał rozkręcić całą publike na stadionie , wszscy śpiewali.....ja zawsze śpiewam razem z gniazdem jednak najbardziej wkurwiające są długie cisze kiedy nikogo niema na nim niema :/ takie sytuacje poprostu nie powinny mieć miejsca..... wtedy gdy nikogo niema to na gniazdo wchodzi albo jakis 15 latek albo jakis klient co ma tak donosny głos że chyba tam pod gniazdem go nie słyszą ........ Niewiem no , niewieże że wśród kibiców Pogoni nie znajdą sie chociaż 3 osoby nadajace sie do prowadzenia dopingu bo widać że jedna osoba nie daje se rady przez caly mecz....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 23:04
> Teraz zaczelo cie ciagnac jak Pogon dobrze gra chociaz bys sie nie przyznawal,a
> jak zacznie slabo grac to juz cie odciagnie ?,
ehh szkoda, ze regularnie na stadion zaczełem chodzić od tamtego sezonu...
Rush czytaj dokladniej!.Napisałem,że od tamtego sezonu regularnie czyli jak Pogoń grała jeszce w 1 lidze i spadła do 2 to byłem bynajmniej na połowie meczy!Teraz niebyło mnie tylko na Zagłębiu.A kiedyś to chodziłem na 2-3 mecze w sezonie, ale to jeszcze byłem dość mały
|
Pogoń The Best Tak Było I Jest
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 08:11
> No ja będę rozkręcał Dajcie tylko megafon bo nie mam siły krzyczeć przez
> cały mecz.
Mowisz i masz ...Tylko Bartku potwierdz mi,ze Ci sie chce,a megafon dostaniesz do lapek...Numer znasz
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 19:29
Mowisz i masz ...Tylko Bartku potwierdz mi,ze Ci sie chce,a
> megafon dostaniesz do lapek...Numer znasz
Nie widzę problemu. Tylko daleko trzymaj ode mnie FC Chojna (Rafałmks) bo źle wpływa na moją koncentracje .
Tak pozatym myślę żę nieźle by było rozdawać w 11 i 12 karteczki (małe np. A4 podzielić na 12szt) z tekstem 2 piosenek. Ksero napewno ma możliwosc ktoś skombinowac po kosztach lub bez i co mecz "uczyć" włśnie tych 2 piosenek. Może to siara z karteczkami ale większa że NIE ZNAMY TEKSTÓW
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|