| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 22:18
> Jezeli chodzi o Jagielonie to jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie... Legia
> zaczela dymic z policja a Jaga chciala jej pomoc i rowniez zaczela.. ich
> zachowanie roznilo sie od tego jaki reprezentowali podczas meczu z nami...malo
> bluzgow na Legie, solidarnosc w walce z policja.. pokazali sie dobrze..Legia po
> meczu wsadzona do autokarow- szesc ikarosow i odwieziona do Lap.. ):
Dokładnie tak było
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 22:25
> Zupełnie bezsensowny ten incydent, znowu ludzie zaczną kojarzyć stadion
> piłkarski z rozróbami i bijatykami, a przecież już zaczęłó robić się w miarę
> normalnie i spokojnie na naszych boiskach...Szkod ami też kibiców Legii, którzy
> już zostaja niesłusznie oskarżani o to, że to oni wszystko zaczęli, że
> sprowokowali te bijatyki i w ogóle. Kto oglądął wie jak było. Najgorsze to, że
> przez tych z Jagi to i jeszcze Legii się dostanie. W ogóle brak mi słów....N/C
nie wyciagaj wnioskow z relacji z tv...
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 22:52
Natrafiłem niedawno w Sieci na firmę, która zajmuje się wysyłaniem e-maili reklamowych oraz przeprowadzaniem ankiet. Dzielą się zyskami, więc za każdy e-mail, który dostaniesz i ankietę, którą wypełnisz płacą Tobie!
Pieniądze dostajesz też za osoby polecone przez Ciebie i też za osoby, które tamte osoby polecą i te które tamte z kolei polecą - tak do czwartego poziomu! Można sobie powypełniać ankiety i przy tym troche grosza dostać. No i jeszcze są konkursy.
Zapisz się, tu jest adres:
http://netprofit.pl/zapis.php?referent=wieczor17
|
pawelek
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 22:53
>nie wyciagaj wnioskow z relacji z tv...
No wiesz mi się od razu nasunął tylko ten odnośnie złych skojarzeń ze stadionami...A skoro mówisz, by nie wyciągać wniosków z tego co obejrzałem no to pytam się z czego więc innego - byłeś na miejscu, że możesz powiedzieć dokładniej jak było
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 22:57
> >nie wyciagaj wnioskow z relacji z tv...
No wiesz mi się od razu nasunął
> tylko ten odnośnie złych skojarzeń ze stadionami...A skoro mówisz, by nie
> wyciągać wniosków z tego co obejrzałem no to pytam się z czego więc innego -
> byłeś na miejscu, że możesz powiedzieć dokładniej jak było
Nie bylem... ale mam dokladniejsza relacje niz ta ktora byla w telewizji, gdzie zdarzenia w niej pokazane roznily sie od tego co sie dzialo naprawde... ale sadzac po twoim wpisie mowimy tu o dwoch innych problemach... Ty o chuliaganstwie na stadionach, ja o tym co sie tam naprawde dzialo.. Pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 22:59
> Natrafiłem niedawno w Sieci na firmę, która zajmuje się wysyłaniem e-maili
> reklamowych oraz przeprowadzaniem ankiet. Dzielą się zyskami, więc za każdy
> e-mail, który dostaniesz i ankietę, którą wypełnisz płacą Tobie!
Pieniądze
> dostajesz też za osoby polecone przez Ciebie i też za osoby, które tamte osoby
> polecą i te które tamte z kolei polecą - tak do czwartego poziomu! Można sobie
> powypełniać ankiety i przy tym troche grosza dostać. No i jeszcze są konkursy.
>
Zapisz się, tu jest adres:
http://netprofit.pl/zapis.php?referent=wieczor17
a ten skad sie urwal...  ten post bardziej nadawal by sie w temacie "zbiorka pieniedzy na oprawy"..  
[Ostatnio edytowane przez Kasztaniak: 2004-04-13 23:39]
|
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 22:59
Kurwa...ogarnijcie sie w koncu!!!Ogladac widowisko sportowe to na korty wypierdalac!!!Byla zadyma i zajebiscie...Wierz mi,ze kibice Legii nie sa zrozpaczeni,ze sa oskarzani o wywolanie rozroby,bo po prostu to ich fazka byla.
POZDRO DLA NORMALNYCH
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 23:01
>Nie bylem... ale mam dokladniejsza relacje niz ta ktora byla w telewizji, gdzie zdarzenia >w niej pokazane roznily sie od tego co sie dzialo naprawde... ale sadzac po twoim
> wpisie mowimy tu o dwoch innych problemach... Ty o chuliaganstwie na stadionach,
> ja o tym co sie tam naprawde dzialo.. Pozdro
Heh no to chyba że tak. Wiesz ja tam nie mam takich informatorów jak Tu, by od rauz wszystko wiedzieć co i jak, mnie poruszył fakt, że znowu źle się dzieje. A jak było naprawdę to już nawet nie chce wiedzieć...Pozdro!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 23:01
> Kurwa...ogarnijcie sie w koncu!!!Ogladac widowisko sportowe to na korty
> wypierdalac!!!Byla zadyma i zajebiscie...Wierz mi,ze kibice Legii nie sa
> zrozpaczeni,ze sa oskarzani o wywolanie rozroby,bo po prostu to ich fazka
> byla.
POZDRO DLA NORMALNYCH
Pozdro dla kumatych, kto ma wiedziec ten wie.. 
|
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 13/04/2004 23:44
> Zupełnie bezsensowny ten incydent, znowu ludzie zaczną kojarzyć stadion
> piłkarski z rozróbami i bijatykami, a przecież już zaczęłó robić się w miarę
> normalnie i spokojnie na naszych boiskach...Szkod ami też kibiców Legii, którzy
> już zostaja niesłusznie oskarżani o to, że to oni wszystko zaczęli, że
> sprowokowali te bijatyki i w ogóle. Kto oglądął wie jak było. Najgorsze to, że
> przez tych z Jagi to i jeszcze Legii się dostanie. W ogóle brak mi słów....N/C
zaczelo sie robic spokojnie i normalnie wiec bylo chujowo,
ciekawe czy bylo slynne: Oficjalni Chuligani Bialystok
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 14/04/2004 14:36
> > Natrafiłem niedawno w Sieci na firmę, która zajmuje się wysyłaniem e-maili
> reklamowych oraz przeprowadzaniem ankiet. Dzielą się zyskami, więc za każdy
> e-mail, który dostaniesz i ankietę, którą wypełnisz płacą Tobie!
Pieniądze
> dostajesz też za osoby polecone przez Ciebie i też za osoby, które tamte osoby
> polecą i te które tamte z kolei polecą - tak do czwartego poziomu! Można sobie
> powypełniać ankiety i przy tym troche grosza dostać. No i jeszcze są konkursy.
>
>Zapisz się, tu jest
> adres:
>http://netprofit.pl/zapis.php?referent=wieczor17
>a ten skad sie
> urwal...  ten post bardziej nadawal by sie w temacie "zbiorka pieniedzy na
> oprawy"..  
[Ostatnio edytowane przez Kasztaniak: 2004-04-13 23:39]
Szczegolnie ze w tej firmie nic nie zarobisz, chlopak cos gdzies uslyszal i szumi
Co do meczu to dla mnie kibice Jagi znow sie "popisali". Bezsensem jest przerywanie meczu na 10min przed zakonczeniem szczegolnie gdy przejawia sie ono przez rzucanie lawkami itp w policje, uciekanie, rzucanie itd...
|
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 14/04/2004 17:43
Uważam, że w tym przypadku nie powinno stosować się amunicji gumowej tylko tej tańszej - klasycznej odpowiedniego kalibru.
idiotom i tym co mają,,faze" powino się udostępnić pastwisko mocno zasrane przez bydło by tam mogli swoje zwierzęce instynkty wyładować a głowną nagrodę za zwycięstwo powinno być okład z prosto z odbytu byka.
chuliganom omyłkowo nazywanych ludzmi i prowokacyjnym imbecylom z policji-----------------------MÓWIE NIE!!!
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 14/04/2004 18:24
> Uważam, że w tym przypadku nie powinno stosować się amunicji gumowej tylko tej
> tańszej - klasycznej odpowiedniego kalibru.
idiotom i tym co mają,,faze" powino
> się udostępnić pastwisko mocno zasrane przez bydło by tam mogli swoje zwierzęce
> instynkty wyładować a głowną nagrodę za zwycięstwo powinno być okład z prosto z
> odbytu byka.
chuliganom omyłkowo nazywanych ludzmi i prowokacyjnym imbecylom z
> policji-----------------------MÓWIE NIE!!!
zamknij pipe buraku a ty kim kurwa jestes?!?!?
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polfinaly Pucharu Polski! - 14/04/2004 19:49
STADION TO NIE STRZELNICA, KIBICE TO NIE KACZKI, NIE DLA POLICYJNEJ PROWOKACJI tak to chyba brzmiało, na Bługarskiej to wisi właśnie w czasie meczu z GKS-em
jednym słowem dobra inicjatywa i akcja protestacyjna warta szerszemu rozgłosowi !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|