| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 13/04/2004 11:13
snickers ty chyba nie mowisz powaznie ?! od wilu wielu lat bylo dobrze bez zadnej numeracji po co to komu ?!!! kazdy siada gdzie chce ,a jak bede chcial z kolesiem sie ustawic na mecz i kupie sobie bilet nr 3884 a on bedzie chcial usiasc kolomnie ale juz nie dostanie biletu 3883 i 3884 to co wtedy wez mnie nie wkurwiaj a ptak widac ze chce juz wycisnac co do grosza i co mu da numeracja miejsc i tak beda w lape dawac i tak !!!! i znow bedzie sprzedanych 17 tys a wejdzie 19 , chyba ze ptak ostatnio karnetow nie policzyl ale smiac mi sie chce z niektorych piknikowcow zadko bywajacych na stadionie i nie tylko juz 2 raz powtorzyla sie sytuacja jak alkon wchodzil w tarczach a debile krzycza zawsze i wszedzie , co za bezmozgi .
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 13/04/2004 11:43
Mi też ten cały pomysł z numeracją miejsc bardzo się nie podoba, ale jakby nie patrzeć, gdyby zmieniła się jakoś nasza mentalnośc i podejście do tego, byłaby lepsza ochrona na stadionie itp. to nawet można w tym znaleźć jakieś pozytywne aspekty, typu brak konieczości przychodzenia na mecz już jakieś 2 godziny wcześniej by zająć sobie jak najlepsze miejsce - masz numerowane siedzisko to (przynajmnije z założenia) siedzisz tam, gdzie sobie wykupiłeś, czyli nie musisz się zbytnio spieszyć z wchodzeniem na stadion (w Anglii jest bardzo podobnie, tam lydzie jweszcze na jakieś 15 minut przed meczem siedzą w pubach popijając piwko i dopiero wtedy kierują się na stadion). Może w przyszłości będzie to dovre rozwiązanie, ale pók co to także nie jestem zwolennikiem tego typu numerowania...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 13/04/2004 18:59
> > A co to kurwa ma być kino Numeracja to może być w kinie. Ptak jest ostro
> jebnięty, od tej pory zacznę chyba kupować bilety na piekiełko, a nie na
> ulubioną 10. Może dałoby się zrobić jakiś bojkot w tej sprawie?
Właśnie
> ulubiona 10 Mogliby ją oszczędzić z tą numeracją miejsc :/
hehe, widzę że kilka osób z tego forum siada na 10, Ja, Ty, Sanbal, ktoś jeszcze
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 13/04/2004 19:03
> > > A co to kurwa ma być kino Numeracja to może być w kinie. Ptak jest ostro
> jebnięty, od tej pory zacznę chyba kupować bilety na piekiełko, a nie na
> ulubioną 10. Może dałoby się zrobić jakiś bojkot w tej sprawie?
Właśnie
> ulubiona 10 Mogliby ją oszczędzić z tą numeracją miejsc :/
hehe, widzę że
> kilka osób z tego forum siada na 10, Ja, Ty, Sanbal, ktoś jeszcze
no no nawet ja ostatnio zasiadam na 10 z Hankim i kumplami
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 13/04/2004 22:19
>no no nawet ja ostatnio zasiadam na 10 z Hankim i kumplami 
Heh to się zgadza, w sumie jakby nie patrzeć to calkiem niezła ekipa nam się krystalizuje na tym 10. sektorze! Trzeba by było się jakoś przy najblizszej okazji umówić w jednym konkretniejszym miejscu i doping rozkręcać!
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 14/04/2004 16:01
a oto wycinke wywiadu z panem Lopinskim w Glosie Szczecinskim w sprawie numerowanych miejsc.....
"Kibice pytają, czy mogą przyjść na stadion w grupie i nie dostaną biletów w różnych sektorach, albo w różnych częściach jednego sektora?
- Nie ma mowy o takich przypadkach. Jeżeli ktoś kupi w kasie pięć biletów na sektor, to na jego życzenie będą to miejsca obok siebie. Można nawet wykupić cały rząd.
Fani jednak narzekają, że numeracja miejsc rodzi bałagan.
- Narzekają głównie ci, którym chyba zależy na tym, by dalej ten bałagan był. Bo skoro w meczu ze Szczakowianką kibicie siedzieli na przyznanych im krzesełkach w sektorach: 7,8,21,22 oraz 23 i byli zadowoleni, to chyba idziemy w dobrym kierunku.
Podobno pojawiły się podrabiane bilety?
- Miałem takie sygnały. Chodzi bardziej o karnety, bo bilety mamy dobrze zabezpieczone. Nie ma co się jednak oszukiwać. Największym problemem jest nieszczelność na "bramkach".
Dlaczego nie inwestujecie w nowoczesny system kontroli, komputery?
- Powoli. Najpierw inwestujemy w sport. W stadion nie pakujemy pieniędzy, bo nie jest nasz, a poza tym mamy dzierżawę tylko na 3 lata. Chociaż i tak zainwestowaliśmy w siatki na własny koszt. O systemie kontroli jednak myślimy. Będą czytniki i fotokomórki."
------------------------------------------------------------------------------------------------
ciekaw jestem czy wszystko bedzie tak pieknie jak to powiedzal w wywiadzie no coz przekonamy sie w sobote........mam nadzieje ze zanim sie zestarzejemy doczekamy sie sprawnie dzialacej dystrybucji biletow i numeracji miejsc jak w cywilizowanym klubie .
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 14/04/2004 16:18
Zarząd MKS Pogoń Szczecin S.S.A. biorąc pod uwagę sugestie płynące ze strony kibiców, dotyczące dystrybucji biletów podjął decyzję, że w punktach przedsprzedaży będzie możliwość wyboru miejsca na wszystkie sektory stadionu. W dniu meczu bilety będą sprzedawane w/g kolejności.
Jednocześnie informujemy, że w sektorach 1 i 2 zarezerwowane dla osób posiadających karnety są rzędy 1 – 4, w sektorach 4 i 5 rzędy 1 -7, w sektorze 6 rzędy 1- 12 ( numeracja rzędów od góry w dół).
zrodlo: www.pogonszczecin.pl
jak widac mks to firma troskliwa
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 14/04/2004 18:35
> To teraz na mlyn zwali sie pol stadionu ktore bedzie chcialo usiasc gdzie sie
> podoba a nie wedle numeracji miejsc ,i pielko ktore i tak za dobrze nie jest
> zgrane dobrze ze chociaz pelne ,niebedzie juz wcale zgrane .
Tesh czuje, ze tak bedzie. Juz teraz bylo tam czesto za duzo przypadkowych osob. Wkur... sie jak spokojnie nie dostane biletu na 12 lub 11.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 14/04/2004 21:28
> Zarząd MKS Pogoń Szczecin S.S.A. biorąc pod uwagę sugestie płynące ze strony
> kibiców, dotyczące dystrybucji biletów podjął decyzję, że w punktach
> przedsprzedaży będzie możliwość wyboru miejsca na wszystkie sektory stadionu. W
> dniu meczu bilety będą sprzedawane w/g kolejności.
A moja koleznka była dziś po bilety i się pytałą czy może sobie wybrać to kasjerka powiedziała że nie mozna i dostała takie jakei akurat były w kolejności :-/
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 14/04/2004 21:33
A moja koleznka była dziś
> po bilety i się pytałą czy może sobie wybrać to kasjerka powiedziała że nie
> mozna i dostała takie jakei akurat były w kolejności :-/
No widzisz, ja wczoraj przytrzymalem troche ludzi w kolejce w galaxy, bo stalem i rozkminialem, ktore miejsca na 7 sobie wybrac
ps. moze kasjerka (u ktorej kupowala bilety Twoja kolezanka) miala "trudne dni" ?
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 14/04/2004 22:10
"... Najpierw inwestujemy w sport. W stadion nie pakujemy pieniędzy, bo nie jest nasz, a poza tym mamy dzierżawę tylko na 3 lata. Chociaż i tak zainwestowaliśmy w siatki na własny koszt. O systemie kontroli jednak myślimy. Będą czytniki i fotokomórki." Marek Łopiński
Tak mnie to rozwaliło ten gość jest za mocny "i tak zainwestowaliśy w siatki na własny koszt" buhahaha a ile to zainwestowaliście pewnie z całe 500 zł
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 17/04/2004 17:15
> byłem w budynku klubowym i spotkałem tego gościa co wymyślił tą jebaną numeracje
WOW, qrcze co Ty nie powiesz, to musiało być dopiero ekscytujące przeżycie! Wziąłeś od niego autograf może czy zapomniałeś!? :biglaugh:
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|