| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/03/2004 18:08
a wiec pare newsów co do pucharu to po1 zapisywać się bo cała akcja nie dojdzie do skutku po2 strona jest już w budowie bedzie ona w php nuke mam nadzieje ze bedzie wam sie podobała zresztż narazie tylko bedzie 1 wersja napewno doczekamy sie masy udoskonaleń po3 mam taki pomysl zeby w dziale news lecial hymn ligi mistrzów jesli ktos wie skąd moge go sciągnaą pisac na gg 1533728 po4 nie wiadomo jeszcze czy podzial na ligi bedzie jak w MZ [ dla mnie suxx ] czy jak w polskiej lidze a raczej podobnie ja chcem podzielic ligi po 20 zespolow i nie robic div lecz poszczegolne ligi wiadomo ekstraklasa potem 2 liga itd wszystko jest zalezne od liczby uczestnikow i od emsiego hmm w sumie to jak powie nie to pojade tam do niego i skopie mu zad P [ napiszcie jaki system wy wolicie ] po5 chyba to chialbym zmienic nazwe ligi ta jakas taka prosta ja wolalbym np Polisch Champions Lague albo co w tym stylu propozycje pisac tu albo na gg 1533728
btw sry za bledu i brak przecinkow ale nie mam czasu za bardzo :/ zeby skupic sie nad postem a tak wogule jak juz sie zapisujecie to napiszcie ile zespolow piwinno byc w lidze [Ostatnio edytowane przez sensei_man: 2004-03-29 19:34]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/03/2004 20:16
Krzysiek, nie chce mi sie wchodzic na gg wiec Ci tutaj napisze odnosnie twojej propozycji co do nazwy ligii. Wedlug mnie jest zla. Przeciez to ma byc liga Szczecina a nie calej polski(poki co , wiec musi miec cos w nazwie z naszego miasta lub województwa Nie mam poki co propozycji, ale jak cos wymysle to dam Ci znac
Maly09 -->> No widze, że sie starasz w zdobywaniu druzyn Pamietam, że z Kosmokwakami gralem w Twoim pucharze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/03/2004 18:40
emsi-->> spox, tylko tak teraz patrzalem na http://forum.managerzone.pl i nie widizalem zadnego watku o naszej lidze. Może czasem jestem slepy i nie widze pewnych rzeczy, wiec jesli tak jest i tym razem to rozwiej moje watpliwosci )
PS. Sam myslalem o zalozeniu tam watku, ale ja praktycznie nic nie pisze na tamtym forum, a Ty jestes nawet kapitanem Szczecińskiej ekipy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|