| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 25/03/2004 13:35
> Oglaszam wszechogolny casting na takie wlasnie oto kobity do grupy,Ja jestem
> organizatorem,jurorem,charakteryzatorem,fotografem,masazysta i jeszce kilkoma
> innymi osobami 
A ja zobowiazuje sie je utrzymać w doskonałej kondycji fizycznej pomiedzy występami, po to zeby dziewczęta nie straciły formy. Mam tu nawet opracowany dla nich zestaw ćwiczen rozciagajaco-wzmacniajaco-relaksujacych. Zajecia oczywiscie w grupach (maja ta przewage nad podejsciem indywidualnym ze mozna potrenować grupie ) Sanbal - ty organizujesz casting??
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 26/03/2004 12:00
Poniewaz Was jest wiele a kolega Sampaio jeden-razem bysmy zaopiekowali sie wasza kondycja, trzeba bylo by ja troche podrasowac.A po zmeczeniu masaz np plecow....
Taa jasne,jak to Wy to ja jestem chomik Sybiryjski
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 26/03/2004 13:40
Hilek nie znasz sie takie najplesze gladziutkie i wogole a tak serio to ja chcem takie cherlederki iak amica ma a nie domowe przedszkole
|
SZTANY GLANY
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 26/03/2004 15:13
Hehehe... seksowne trzynastki bez piersi. Nooo ...takie co ma Amica to sa niezle-kiedys widzialem foty. Tancerki meczowe powinny miec min 20 lat... no ale co mozna zrobic. Wielkie joł.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 26/03/2004 17:53
z tego co pamietam to ktos tu ogłaszał casting na 20letnie cheerleaderki
a ja zaofiarowałem pomoc, bo ja bardzo dobre serce mam i lubie pomagac 
wesołe trzynastki zostawiam młodszym kolegom wiec dziewczęta pytajcie sie kogo innego
ja swoich metod nie zdradzam osobom postronnym
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 26/03/2004 21:54
Musze cie zawieść niestety ale jestes chomik Sybiryjski, bo te dziewczyny są z Pogon Girls!!!!!!!!!
|
Hej Pogoń jesteśmy z Toba
Nie opuscimy Cię
Nigdy Cie nie zdradzimy
Bo my kochamy Cię!!!
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 26/03/2004 23:16
Olcia a nie było wam zimno tam na środku w czasie pokazu? U mnie na sektorze wiekszosc ludzi z powodu niskiej temperatury zapadła w sen zimowy A korzystajac z okazji opowiedz cos wiecej o was. Fajnie by bylo gdybysmy mogli poznac sie z naszymi kolezankami z boiska Ja chetnie poczytam
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 27/03/2004 01:04
> Ptakowi zona nie pozwala patrzec na takie z piersiami pewnie dlatego 13 stki u
> nas sa 
A może on lubi takie małolaty, chociaż teoria z żoną tez jest możliwa
Sampaio ----> to ty już tak zdesperowany ? poznać koleżanki ? Jak dla mniepowini w czasie przerwy szczegolnie gdy zimno Striptiz robić odrazu by sie cieplej robiło ale nie te szalone 13stki [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-03-27 01:07]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 27/03/2004 08:10
> Oj Mati w naszym LO jest taka jedna co tanczy...ale chlopaki te szmule sa
> tragiczne ...nie ktore na serio wygladaja starzej no i prokurator juz nie
> trzyma lapy na niej ...wiec jesli chcecie to mozecie dzialac.Do Sanbala: za
> 4-5 lat to Ty ich nie bedziesz chcial bo jakbys teraz niektore zobaczyl to
">...Ale takie
> Chearliderki z prawdziwego zdarzenia tak ok20 lat by sie przydaly .PeAcE
boxser masz racje
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 06/04/2004 10:54
Nie no takich opinii o nas to ja jeszcze nie widzialam..
Czyżby aż tak wam sie nie podobały nasze występy..?
heheA tak btw. najmłodsza z nas ma 15 a nie 13 lat więc jak nie wiecie to najlepiej się spytać a nie od razu najeżdzać!
No i prosze mi tu sie poprawić
|
This is dedicated to the kids
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 06/04/2004 12:12
nie, no ja sie normalnie poprawiam od razu pstryk i juz jestem poprawiony
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|