| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/03/2004 10:33
Dzieki za Pozdro. Ale prawde mowiac o ile sie jeszcze przezyje Plock bo tam sa kibice (mam bezposredniego informatora-pozdro dla kumatego ) o tyle nie rozumiem robienia meczy np w Ostrowcu czy w Koluszkach dolnych gdzie za boiskiem jest pole rolne [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2004-03-23 10:40]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/03/2004 10:57
a mnie ciekawi co stadion Pogoni zyska dzięki temu spotkaniu ?
czy to od PZPN czy od miasta 
pewno tyle co po meczu Polska - Belgia !!!!!
a sam mecz na pewno jest wielką atrakcją i po raz kolejny egzaminem dla szczecińskiej publiczności
co do frekwencji to bym się nie martwił, oprawa i doping to z pewnością będzie wiele razy poruszane
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/03/2004 11:08
> a mnie ciekawi co stadion Pogoni zyska dzięki temu spotkaniu ?
czy to od
> PZPN czy od miasta 
pewno tyle co po meczu Polska - Belgia !!!!!
W sumie to nie chodzi moim zdnaiem Cobra co stadion zyska. Tutaj raczej chodzi o Nas-kibicow. To pewnego rodzaju uklon w naszym kierunku. Moze jakis przyzlys sponsor usiadzie na trybunie i atmosfera mu sie spodoba ze np bedzie chcial wybudowac dalsza cesc krytej?? Wszystko sie moze zdazyc, ale co by to nie bylo-bedzie to rzecz napewno dobra.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/03/2004 14:48
Ale wypas tyko że pewnie bilety rozejdą się jak ciepłe bułeczki tak jak z Belgią . Co do ceny to myśle że niewięcej niż wtedy czyli tak ze 30zł na normalny sektor a ze 40 pod dach.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/03/2004 15:50
> No bardzo dobry termin!!! REWELKA!!Ale w sierponiu tez mogla by byc. Ale swoja
> droga Listkiewicz jest dziwny-najpierw mowi ze nasz stadion nei jest
> przystosowany do gryu S-Kadry a teraz taka niespodzianka BOMBA!!
Niespodzianka?? Poprostu Listkiewicz lubi nam robić niespodzianki, albo ma coś z garem ;]
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/03/2004 16:46
oby to nie byla taka chujnia jak polska-Belgia...Mam nadzieje ,że inne ekipy takze zjada sie licznie do Szczecina...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/03/2004 17:17
ale to juz jest pewne czy tylko tak narazie mowia?
a co do biletow to na belgie bylem po jeden to pieciu napakowanych gosciow stanelo do okola kasy i nie dali dojsc teraz tez tak pewnie bedzie
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/03/2004 21:26
ten PZPN to jest za mocny najpierw pieprzy glupoty ze nie ma szans na to zeby mecz Reprezentacji zostal przyznany Szczecinowi poki nie poprawi sie kilku rzeczy az tu nagle jak z kapelusza informuje ze jednak mecz z Grecja odbedzie sie unas, jest to napewno uklon w strone nas kibicow za frekwencje i spokoj panujacy na "Papricanie" a z drugiej strony sygnal dla Ptaka zeby te pozostale 2 miesiace wykorzystac na poprawienie ktoregos z zaniedban na stadionie. mnie osobiscie cieszy ze to ze nasz przeciwnik w tym meczu nie jest slabeuszem i mam nadzieje ze zagwaratuje to nam wieksze emocje sportowe niz to mialo miejsce w meczu z Belgia gdzie jedyna atrakcja na boisku byly dwie bramki napewno o frekwencje nie ma sie co martwic napewno bedzie nadkomplet natomiast przydaloby sie zeby pokazac sie z dobrej strony jesli chodzi o doping i stworzyc wspaniala atmosfere i pokazac ze jestesmy lepsi od Plocka i inych miast ktore ostatnio goscily Repre.....
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 24/03/2004 09:47
> ten PZPN to jest za mocny najpierw pieprzy glupoty ze nie ma szans na to zeby
> mecz Reprezentacji zostal przyznany Szczecinowi poki nie poprawi sie kilku
> rzeczy az tu nagle jak z kapelusza informuje ze jednak mecz z Grecja odbedzie
> sie unas, jest to napewno uklon w strone nas kibicow za frekwencje i spokoj
> panujacy na "Papricanie" a z drugiej strony sygnal dla Ptaka zeby te pozostale
> 2 miesiace wykorzystac na poprawienie ktoregos z zaniedban na stadionie. mnie
> osobiscie cieszy ze to ze nasz przeciwnik w tym meczu nie jest slabeuszem i mam
> nadzieje ze zagwaratuje to nam wieksze emocje sportowe niz to mialo miejsce w
> meczu z Belgia gdzie jedyna atrakcja na boisku byly dwie bramki napewno o
> frekwencje nie ma sie co martwic napewno bedzie nadkomplet natomiast przydaloby
> sie zeby pokazac sie z dobrej strony jesli chodzi o doping i stworzyc wspaniala
> atmosfere i pokazac ze jestesmy lepsi od Plocka i inych miast ktore ostatnio
> goscily Repre.....
Zacznijmy od łamania trąbek i innych zabawek A dopping będzie dobry ;D Musze szala se kupić nowego bo tego starego już mole jedzą
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 24/03/2004 10:58
> > ten PZPN to jest za mocny najpierw pieprzy glupoty ze nie ma szans na to zeby
>
> mecz Reprezentacji zostal przyznany Szczecinowi poki nie poprawi sie kilku
> rzeczy az tu nagle jak z kapelusza informuje ze jednak mecz z Grecja odbedzie
> sie unas, jest to napewno uklon w strone nas kibicow za frekwencje i spokoj
> panujacy na "Papricanie" a z drugiej strony sygnal dla Ptaka zeby te
> pozostale
> 2 miesiace wykorzystac na poprawienie ktoregos z zaniedban na stadionie. mnie
> osobiscie cieszy ze to ze nasz przeciwnik w tym meczu nie jest slabeuszem i
> mam
> nadzieje ze zagwaratuje to nam wieksze emocje sportowe niz to mialo miejsce w
> meczu z Belgia gdzie jedyna atrakcja na boisku byly dwie bramki napewno o
> frekwencje nie ma sie co martwic napewno bedzie nadkomplet natomiast przydaloby
> sie zeby pokazac sie z dobrej strony jesli chodzi o doping i stworzyc wspaniala
> atmosfere i pokazac ze jestesmy lepsi od Plocka i inych miast ktore ostatnio
> goscily Repre.....
Zacznijmy od łamania trąbek i innych zabawek A dopping
> będzie dobry ;D Musze szala se kupić nowego bo tego starego już mole jedzą 
no wlasnie tego sie obawiam zeby i naszego stadionu nie opanowaly trabki tak jak to bylo na ostatnich meczach Repry trzeba wszystkich namawiac do tego zeby nie brac trabek pod zadna postacia ale i tak pewnie nie dotrze sie do wszystkich i ci ktorzy z nia przyjda na mecz to bedzie dla nich jedyny srodek dopingu......obym sie mylil
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 24/03/2004 15:30
Moim zdaniem nie ma sensu kopiować istniejących już pomysłów na flagę/flag...Lepiej wymyślić coś zupełnie nowego, nowatorskiego...Radkowi też się należy, ale już coś innego niż SZACUNEK - to jest zarezerwowane dla Kurasa.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4