| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 19/03/2004 14:42
> jednak jedno zdanie Drumlaka mnie rozbraja: "Kto będzie utrzymywać
> mnie przez trzy miesiące?"
no kurwa, bez jaj. to ile on na pilce zarobil?? 2-3
> tys. zl nie utrzyma sie przez 3 miesiace bez pensji??
> a co 3 tys to duzo?
Boshe... Przecież to było ironiczne pytanie, chyba nie sądzisz że Drumlak naprawdę zarobił tylko 3 tysiące Koleś zarobił tylko w Zagłębiu niemal okrągły 1000000 (słownie: MILION) złotych (przynajmniej miał tyle w kontrakcie, być może dostał nieco mniej, w końcu grał jak ostatnia pizda).
I ten skurwiel narzeka, że rodziny nie może utrzymać, to przecież jest poniżej wszelkiej krytyki... Co on kurwa tej rodzinie kupuje, że wyżyć nie może? Złotą srajtaśmę?
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 19/03/2004 18:25
niech se gwiazdorek idzie do MOPR jak go kurwa nie stac na zycie!
Wiele rodzin zyje z marnych zasilkow czy rent czesto glodujac ale widocznie szanowny pan musi miec kawior i szampan.
a jesli pojdzie do cracovii to zapomne ze wogole taki czlowiek kiedys istnial [Ostatnio edytowane przez U-96: 2004-03-19 18:27]
|
Szlugi, wóda, gołe baby !
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 19/03/2004 20:24
Drumlaka zawsze nie lubilem.I nie wierze w to ze jest prawdziwym Pogońiarzem wiec nie ma co przezywac.Zawsze gral tam gdzie byla kasa, a jak sie konczyla to szukal sobie innego klubu. Jest mi obojetny co nie zmienia faktu ze jesli bedzie w Craxie bedzie to troche malo honorowe
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 19/03/2004 20:49
> jednak jedno zdanie Drumlaka mnie rozbraja: "Kto będzie utrzymywać
> mnie przez trzy miesiące?"
no kurwa, bez jaj. to ile on na pilce zarobil?? 2-3
> tys. zl nie utrzyma sie przez 3 miesiace bez pensji??
a co 3 tys to
> duzo?
duzo dla tych co sa bezrobotni i malo dla tych co jezdza mercedesem. ale widze, ze sensu nie zlapales. moje pytnie o 2-3 tys. to byla ironia. chlopczyna zarobil juz w zyciu nie mala kase i nie musi pieprzyc bdzur, ze nie ma za co zyc.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 06/04/2004 21:20
No i teraz zobaczymy co z tytulu tego tematu wyjdzie...
Mam nadzieje, ze namiesza w samej Cracovii, ze ona zacznie punkty gubic.
Ciekawy jestem jak potraktujemy go na meczu w Krakowie. :all_coholic:
Tylko niech sie nie wazy strzelac bramki przeciwko Pogoni tak jak gral w zaglebiu...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 06/04/2004 23:01
> kurde to bedzie ciekawy mecz Cracowia - Pogoń oby Paweł nie strzelił nam bramki,
> napewno w pewien sposób wzmocni Cracowie
tez macie problem ... "oby pawel nie strzelil bramki " ...
Boze swiety ... co to bedzie jak nasz wspanialy pawel strzeli nam gola?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 07/04/2004 08:50
> > kurde to bedzie ciekawy mecz Cracowia - Pogoń oby Paweł nie strzelił nam
> bramki,
> napewno w pewien sposób wzmocni Cracowie
>tez macie problem ... "oby pawel
> nie strzelil bramki " ...
>Boze swiety ... co to bedzie jak nasz wspanialy pawel
> strzeli nam gola?
Jak to co?? Będą fanfary w Cracowi, a u nas "PORTOWCY NIC SIĘ..." i na każdy jeden gol drumlaka Bugi da swoje 3
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 07/04/2004 10:37
Moze sobei strzelic tego gola ale i tak nam nic sie nie stanie,moze dostac zolta kartke, koe po nogach od Masternaka mzoe dostac bombe w nosa od Matlaka. Mnie to nie interesuje i zlewka kompletna.
Nie panikujcie tekstami "Co sie stanie jak nam strzeli?" bo to smiesznie brzmi.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 07/04/2004 11:19
> Dla mnie jest blacharzem pierdolonym.Gdzie wiecej dadza tak sie wypnie.ZERO
> SZACUNKU !!!!!!!!!!!!!
A tobie Ronaldinho tylko jedno w glowie
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 07/04/2004 12:19
eej ale zaraz! przeciez PZPN oglosil ze drumlak ma czekac do lata bo okno transferowe zostalo zamkniete i w tym czasie nie podpisal kontraktu wiec drumlak nie gra w craxie. zreszta ja juz niekminie tych debili z pzpn-u!!
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 07/04/2004 15:02
> NIECH GO RUDY PIKUś WYRUCHA 
Straszny swintuch z tego Ronaldinho.. 
A co sie tyczy pawelka to chyba dobrze trafil . cracovia to kurewski klub , wiec bedzie mu tam dobrze...
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 07/04/2004 16:58
i bardzo dobrze ze udalo mu sie wkoncu znalesc klub szkoda by bylo zeby marnowal runde na bezrobociu
a wy dwulicowe kur..ki co tak pyszczycie jeszcze pare miesiecy temu byl dla was idolem
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 07/04/2004 17:24
Drumlak nigdy nie byl dla mnie idolem i nigdy sie z tym nie krylem.To, ze gra dla Cracovii tez mam w dupie. A co mam do Drumlaka, to juz napisalem we wczesniejszych postach tego tematu. proste.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|