| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 14:52
dla mnie dzień jak codzień i zlewam na te " Walętynki "
mam nadzieje obejrzec NBA ALL STAR GAME
ale jak ktos dzis świętuje to zycze mu nocy pełnej uciech 
precz z blacharami
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 15:14
Ja ide do znajomych na kameralny wieczoor, jakas koalcja przy swiecach kumpel juz wodeczke ziebi, Panie robia kolacje....
Gdyby nie serca w witrynach, nie wiedzialbym ze dzis walentynki-normalna sobota-pozytywne wibracje bija od kobiet bo to chyba One najbardziej czekaja na serca i kwiaty od nas.
pzdr for all i milego dnia-wieczoru-nocy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 16:06
> A bedziesz na mnie glosowal w
> nadchodzacych wyborach prezydenckich? 
Jasne, nawet kilka razy ( wieczorem przyjde z bejsbolem to moze komisja wyda mi wszystkie pozostale karty do glosowania ) 
Aha - na miescie bede dorysowywal wszystkim innym wąsy na plakatach
tylko pamietaj, jakbys szukal kogos do zastepstwa, nie ma sprawy - moge sie po$$$wiecic dla spoleczenstwa
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 16:11
> Pamietajcie jedno: Bab jest miliony, Pogoń tylko jedna! ;-P
Dobrze gadasz VasyLski. Ty a wódki to byś się dziś nie napił? Za Pogoń oczywiście bo przecież nie za te no... jak one miały?
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 16:12
> spędze gdzieś w samotności z czerwonym bosmanem w ręku :placz: ......
tak
> na powaznie to ten dzien dla mnie nie rozni sie niczym od innego chyba dlatego
> ze nie mam aktualnie dziewczyny ......
Bosmanka wypiłem na meczu Piasta
Nie masz dziewczyny bo słabo sie starasz
Pozdro
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 16:17
Ja bym nie powiedział, że nie ma dziewczyny bo słabo się stara, tylko że nie ma dziewczyny bo jest ekonomiczny! 
Zobacz sobie na to z tej strony - masz dupe, to w takie walentynki chociażby nie wypada jej tak olać, trzeba gdzieś z nią pójść, coś jej kupić, bo tak to już z kobietami bywa...
A nie masz laski to masz luz - masz więcej kasy w porfelu, więcej wolnego czasu a zamiast wydawać niepotrzebnie kasę na dupcię idziesz sobie pić z kolegami!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 16:35
Moze nie powinienem ale pochwale sie ze od czasu kiedy nie mam dziewczyny (czyt. okolo 3 tygodnie) zaoszczedzilem okolo...200 zl!!!!! z tego polowe dzisiaj przepije D zyc nie umierac!!
Na koniec mala zmiana...POZDRO DLA SAMOTNYCH!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 17:17
> Moze nie powinienem ale pochwale sie ze od czasu kiedy nie mam dziewczyny (czyt.
> okolo 3 tygodnie) zaoszczedzilem okolo...200 zl!!!!! z tego polowe dzisiaj
> przepije D zyc nie umierac!!
tak to rzeczywiście ekonomiczne... tyle tylko że inwestowanie w kobiete zazwyczaj się zraca z nawiązką może nie w formie pienieżnej ale jednak
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 17:21
> Ja bym nie powiedział, że nie ma dziewczyny bo słabo się stara, tylko że nie ma
> dziewczyny bo jest ekonomiczny! 
Zobacz sobie na to z tej strony - masz dupe,
> to w takie walentynki chociażby nie wypada jej tak olać, trzeba gdzieś z nią
> pójść, coś jej kupić, bo tak to już z kobietami bywa...
A nie masz laski to
> masz luz - masz więcej kasy w porfelu, więcej wolnego czasu a zamiast wydawać
> niepotrzebnie kasę na dupcię idziesz sobie pić z kolegami! 
Czytasz w moich myślach Jednakże jest wyższośc dziewczyn nad alkoholem , bo alkohol niepoda ci piwa jak bedziesz ogladal mecz ( jak juz ktos wyzej wspomnial) , alkohol nie poda ci sniadania do lozka , alkohol nie wypierze ci ciuchów a ni nie zrobi obiadu pozatym w nocy nie przelecisz butelki piwa 
pozdro.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 17:46
>pozdro dla lovelasów....
Dajcie im wódke 
Szmulka dobra rzecz, na pić się można zawsze a o dobre dziewcze trudno wiecj jak traficie juz na taka to niech wam kasy nie szkoda i tak sie zwrócić Chyba ze lubisz sie sam zabawiać
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 18:13
a ja bym sobie poszedł na jakaś wodeczke z kolegami ale mi nie wypada bo mam dziewczyne... ale właśnie za chwile wychodzę z nia gdzies i mam nadzieje załatwić co trzeba do 23.... i potem pujść sie napić pożądnie.... ( a to święto oceniam za bezsensowne i do dupy.... powinien być albo dzień kobiet albo walentynki a nie co chwilę jakieś takie bzdury)
|
zawszw Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 23:04
no coz wiec ja spedzilem ten dzien z dziewczyna w kawiarni potem ogarnialem sie w teatrze a potem u mnie w domku na kolacji i finansowo nie wyszlo tak zle pozdrawiam wszystkich majacyh kobitki na utrzymaniu
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|