| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 12:15
<lol> jestem pod wrazeniem ...mam dopiero dwie nominacje do BANa... Dzieki Dzieki... 
A moje nominacje to :
-Maciuś Wędrowniczek ( do kazdego coś ma )
yyy....no i to chyba wszystko bo wszyscy inni są OK !! [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-02-04 12:18]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 13:58
> eee zenuś to taki głupi nie jest , a pozatym pewnie się popłakał przez was
no nie zenus jest spoko... za temat o fingerbordach 
1. kozuch
2. maciuś wędrowniczek
3. ble
ps. a pytanko do adminów przy okazji... zabonawaliście Klebersona czy co...? że sie tu nie pojawa ostatnio...
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 14:08
Ja mam taki pomysł.
Może panowie Zoe i maciuś wędrowniczek porozmawiają na GG bo widze, ze chyba mają sobie coś do wyjaśnienia?
Nie zaćmiecajmy niepotrzebnie forum
Kandydatów na bana nie mam, bo jak powiedział helmut tj. Abstynent admini już wiedzą kogo mają zbanować i za co....
pozdro
:wave:
[Ostatnio edytowane przez Jasny_: 2004-02-04 14:08]
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 14:41
Ja mam swoje typy na bana, ale nie będe ich publicznie przedstawiał, troche kultury , jak wy byście się czuli gdyby wszyscy otwarcie pisali, że nie chcą was na tym forum?
Jest na tym forum pare osób, które robią z siebie idiotów. Te osoby szukają rozgłosu, chcą, żeby mówiło się o nich. Najlepsza rada- nie reagować na ich głupie wypowiedzi! Niech admini ich posty dyskretnie wywalają.
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 15:40
> Ja mam swoje typy na bana, ale nie będe ich publicznie przedstawiał, troche
> kultury , jak wy byście się czuli gdyby wszyscy otwarcie pisali, że nie chcą
> was na tym forum?
Jest na tym forum pare osób, które robią z siebie idiotów.
> Te osoby szukają rozgłosu, chcą, żeby mówiło się o nich. Najlepsza rada- nie
> reagować na ich głupie wypowiedzi! Niech admini ich posty dyskretnie wywalają.
popieram i pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 16:05
Temat bezsensowny ale nie omieszkam sie wpisać co teraz robie trzeba sobie posta nabić wedlug mnie Bana powinien dostać ten kto sluzył każdy zagladajacy tu systematycznie wie kto zasluzyl a Adminki najlepjej
PS Można porosić o liste zbanowanych na pulpit mi potrzebna
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 16:50
1.żyleta !!
2.żyleta !!
3.żyleta !!
po chuj zakładasz takie popierdolone tematy żeś sie kurwa napalił
|
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 18:17
Maciusiu Wędrowniczku...zoe podal ci numer gg ! Wiec po co piszesz i nabijasz posty na forum...tak trudno podlaczyc ci sie..do zoe i z nim pogadac na gadu ? ..aha sorry ty niewiesz co to gg ...Szacunek
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 18:23
> skoro to napisales to jednak chcesz mi cos jeszcze przekazac tylko nie wiesz
> co by mnie moglo "ruszyc"... troche to dziwne skoro jestes tak dobrze
> wyedukowany. No i dziwne ze czlowiek ktory wie co to gg musi uzywac tak mocnych
> (zeby nie powiedziec wulgarnych) slow.
Maciuś Wędrowniczek weś sie uspokój bo mnie zaczynasz irytować !! załatwcie swoej sprawy (ustawka) i już bo to co sie tu dzieje nadaje sie własnie jak w tym temacie do Bana ! I nie wiem z której strony jest wiecej winy czy mniej załatwcie to poza FORUM pozdro
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|