Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Bez trąbek na meczach reprezentacji! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ekil
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8186 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 13:49
>Dokladnie sie
> zgadzam. Doping to spiewajacy (krzyczacy) kibice, a nie jakies trabki....

Ta wypowiedź jest dla mnie sednem sprawy !! i można po niej dojść do krótkiego wniosku !! Trąbki=Piknik czyż nie ?a jak wiadomo nie nawidzę pikników i wolę żeby na mecz przychodziło po 8 tyś kibiców którzy spiewają niz 14 takich którzy siedzą i tlko sie gapią i nic nie robią oprucz piknikowania ptakowi !
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-02-03 13:52]

Hanki
Kibic
Na forum od 8381 dni

**

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 13:59
Ja nie wiem jak można widzieć coś dobrego w tych jebanych trąbkach! Przecież to nie jest żadna oprawa, jak niektórzy tu napisali - to jest psucie całej oprawy...
Jak sie ogląda taki mecz i non stop słychać tylko tych debili co w te trąbki dmuchają to aż nie idzie tego wytrzymać prze 5 minut i to m.in. dlatego nie lubię oglądać Repry...
Akcja moim zdaniem jest bardzo dobra i oczywiście ją popieram! :)

Llibertat per a Catalunya!
--
Kibic
Na forum od 8760 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:03
Popieram tych co niepopieraja tej akcji !! To jest oczywiste ze trabki musza byc na meczach b oto wlasnie one robia atmosfere jak tak caly stadion zacznie to wtedy jest extra !! Niech sobie taka akcja bedzie i ci co sa niemadrzy niech nierprzynosza trabek ja zawsze bede tego uzywal !!!!!!! Pozdro dla tych co tego niepopieraja !!!!!

kozuch
Kibic
Na forum od 8110 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:08
K M no moze troche przesadziles bo kilka z tych 166 postow..chyba bylo w miare normalne :P Zmienielem zdanie ..ogladam jakas powtorke meczu .. i rzeczywiscie Trabki psuja atomosfere Panujaca na trybunach ! Zwaracam Honor :) Pozdro.

POGOŃ To My !
K M
Kibic
Na forum od 8992 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:09
A ja popieram tych co niepopierają tych, którzy popierają, tamtych co popierają niepopierających.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:10
> Popieram tych co niepopieraja tej akcji !! To jest oczywiste ze trabki musza byc
> na meczach b oto wlasnie one robia atmosfere jak tak caly stadion zacznie to
> wtedy jest extra !! Niech sobie taka akcja bedzie i ci co sa niemadrzy niech
> nierprzynosza trabek ja zawsze bede tego uzywal !!!!!!! Pozdro dla tych co tego
> niepopieraja !!!!!

jak ty mało jeszcze wiesz o tym naszym kibicowskim siwecie !! jest mi troche szkoda że tak myślisz , miałem nadzieję że jescze z Ciebie będzie poządny kibic a z tego co widzę to na piknika wyrastasz !! Pozdro dla przeciwników trąbek .....

Mick
Kibic
Na forum od 8160 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:10
> No tak, tworza atmosfere ale NIEPRZYJEMNA.

a ja sie zgadzam z tą akcją tylko dlatego że ostatnio coraz wiecej palantów to przynosi i mnie łeb boli jak 2 rządy nademną jakiś mały dzieciaczek wypruwa se wlaki by zaguszyć doping
ale tu jest plus.... kiedy chce sie właśnei zagłuszyć doping przeciwnika :P
hehe pozostaje wiec neutralny..... trąbki i tak bedą...... :(

Obrazek jpg wstawiony na forum
JP
Kibic
Na forum od 8400 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:12
Trąbki... zebrać je wszystkie i przejechać walcem jak po pirackich płytach suki jeździły :D Przeszkadzają tylko w dopingu. A jeśli niektórzy wolą zajebiste trąbienie niż zajebisty doping to ch im w d.

MW'03
kozuch
Kibic
Na forum od 8110 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:37
ooo i jeszcze cos ...pytanie troche rozmywajace temat ale niechem zakladac nowego :) Czy dział "PogonGSM" dziala jeszcze ..czy to tylko u mnie jest jakas awarja ?? Dzieki , Pozdro !

POGOŃ To My !
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:43
> A ja popieram tych co niepopierają tych, którzy popierają, tamtych co popierają
> niepopierających.

K M, yh dobrze prawisz....

Z daleka nie będzie widać.
D@rek
Kibic
Na forum od 8261 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:50
100% za akcją!! Atmosfere tworzą kibice a nie jakies pieprzone trąbki.
Trąbkom zdecydowanie mówimy NIE [Ostatnio edytowane przez D@rek: 2004-02-03 15:54]

Młode Wilki
Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 15:53
CHWDT i tyle.........przeciez te debilne trabki to tylko psuja cala atmosfere a jak siedzisz w ich poblizu to nie mozna wytrzymac.......ludzie przypomnijcie sobie tylko atmosfere z meczy Repry Polski przed Ms 2002
z japonia i rumunia kiedy nie bylo zadnego dopingu tylko piknikowe trabki i od razu te mecze przypominaly rozgrywki z ligi rosyjskiej i ukrainskiej . a tak szczerze czy szanujacy sie kibic kupi trabke? odpoiwedz jest prosta NIE bo jemu wystarczy wlase gardlo rece i szalik ! a czy piknik kupi trabke ? TAK!!!!!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Hanki
Kibic
Na forum od 8381 dni

**

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 16:05
> Popieram tych co niepopieraja tej akcji !! To jest oczywiste ze trabki musza byc
> nierprzynosza trabek ja zawsze bede tego uzywal !!!!!!! Pozdro dla tych co tego
> niepopieraja !!!!!

Nie wiem jak można widzieć cokolwiek "extra" w tym pierdolniętym trąbieniu! Jak cały stadion by zaczął tak robić to bym jakiejś kurwicy chyba dostał na miejscu! Weź w ogóle sobie wyobraź taką sytuację, jak wszędzie koło ucha ci ktoś pierdzi tym gównem!
Niemądry jest ten, kto przynosi taką trąbkę sądząc, iż jest to "fajne"...
Chyba nie tylko moim zdaniem lepiej by było, jakby cały stadion jak jeden mąż (tak mi się jakoś powiedziało :P ) dopingował Reprezentację, śpiewał różne piosenki i zachęcał piłkarzy do gry, niż wywoływał migrenowe ataki u większości zasiadających na trybunach (przezd telewizorem zapewne też)...Może kiedyś to zrozumiesz...

Llibertat per a Catalunya!
Cinek
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 16:07
heh wprawdzie temat dotyczy trabek na reprezentacji, ale sadze, ze trzeba zaczac od swoich stadionow, najgorsze co moze byc to jakis jebany trebacz nad uchem, na Papricanie az tak duzo ich nie ma, ale ostatnio coraz wiecej pojawia sie tego shitu, no nic mam nadzieje, ze nie bedzie u nas tak jak w Zakopanym na Pucharze Swiata
plus za akcje
pozdro dla kumatych
kto ma wiedziec ten wie :P

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
brodaONE
Kibic
Na forum od 8577 dni

**

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 16:57
buahahahaha no to swietnie, wlasnie sie dowiedzialem ze jestem piknikiem (bo pikniki uzywaja trabek) ... malo tego dowiedzialem sie rowniez ze uzywanie trabek to przestepstwo i caly stadion mnie nienawidzi... nic tylko sie pochlastac, ale Wy macie delikatne uszy.. niedlugo nie bedzie mozna gwizdac bo nieskoordynowane gwizdy przeszkadzaja w ..... chuj wie czym:)
ja mam to w dupie czy beda trabki czy nie....a juz na pewno mi nie przeszkadzaja
pzdr for all

rozpoczynam ogolnoswiatowa akcje " gwizdaniu na stadionie mowimy nie" :)

Shivan
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 17:01
jestem jak najbardziej ZA ta akcja, miedzy innymi z powodu tych trabek, olal bym mecz reprezentacji w szczecinie, w tv jeszcze jakos ujdzie zawsze mozna wylaczyc glos, ale na zywo to sie mozna zachlastac, albo banowac stoiska z trabkami.

ps. Zoe naprawde masz chyba zly dzien :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 17:09
> buahahahaha no to swietnie, wlasnie sie dowiedzialem ze jestem piknikiem (bo
> pikniki uzywaja trabek) ... malo tego dowiedzialem sie rowniez ze uzywanie
> trabek to przestepstwo i caly stadion mnie nienawidzi... nic tylko sie
> pochlastac, ale Wy macie delikatne uszy.. niedlugo nie bedzie mozna gwizdac bo
> nieskoordynowane gwizdy przeszkadzaja w ..... chuj wie czym:)
>ja mam to w dupie
> czy beda trabki czy nie....a juz na pewno mi nie przeszkadzaja
>pzdr for
> all

>rozpoczynam ogolnoswiatowa akcje " gwizdaniu na stadionie mowimy nie"
> :)
Nie kminisz widze ;) chodzi o mecze naszej repry taki przyklad co wolisz 30 tyś gardel spiewajacy zagrzewajcych pilkarzy do boju czy 20 tyś pierdzacych trobek, mieszanie trabek i spiewu sie wyklucza bo by sie zagluszali niezly mix wszyedl dla mnie wniosek jest trabki są nie potrzebne i przeszkadzają tylko :) na Pogoni możesz sobie uzywać tych trabek bo nie jest ich tak wiele i nie przeszkadzaj nikomu (przynajmniej mi) jeszcze jedno sam uzywalem kiedys trabki ale nie takiej do ustnej ;) ale z sprezonym powietrzem pozdro

Z daleka nie będzie widać.
Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 17:33
Zgadzam sie :)

1948
Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 17:33
Qrwa ! 2 razy sie napisalo. Mozna skasowac ?? :) [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2004-02-03 17:34]

1948
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Bez trąbek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 17:35
> niepopieraja !!!

Powiedz mi co jest w tym takiego wspaniałego jak caly stadion zacznie trąbić ? Naprawde wolisz trąbkowy grzmot od dopingu ? Zresztą co bede tlumaczyl 12 letniemu dzieciakowi...

TRĄBKOM MÓWIMY NIEE !!!!!!!!!!!

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772489834 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005