| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 23:54
Mnie denerwuje, że w takich chinach aż 5 stacji wykupiło prawa do pokazywania nba, a w Polsce gdyby nie C+ to nic by w tej sprawie nie było.
Można przecież wykupić cząstkową licencję, żeby pokazywac np. mecze Knicks, czy Phoenix, a ceny takiego pakietu napewno nie powalają.
Co do meczu, to 111:109 dla Wschodu
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 01/02/2004 00:18
ja bym sobie zyczyl remis tak po 120 a potem ze trzy dogrywki i mecz wygrany rzutem w ostatniej chwili
przy takiej obsadzie to by byly emocje
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 02/02/2004 09:50
A ja myślałem że bedzie remis  hehe
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 02/02/2004 19:11
> a lebron james i carmelo anthony sie zalapali?
W tej chwili zależy to od trenerów ekip, al sądząc po liczbie głosów, jakie otrzymali, to powinni się załapać do składów...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 16/02/2004 11:09
Wschód 132:136 Zachód
MVP - Shaq
Bardzo ciekawy i widowiskowy meczyk, w mojej opinii najlepsze akcje z udziałem Iversona, Cartera, Kidda i Martina. Czasem jeszcze zdarzyły się inne popisy gwiazdrorów z Zachodu, ale dla mnie i tak Kidd z Iversonem nieźle wymiatali na parkiecie!
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 16/02/2004 20:34
moim zdaniem gdyby Shaq poprawil drybling moglby zostac rasowym playmakerem 
bardzo podobała mi sie skuteczna gra Yao, no latajacy Carter i jego kuzyn McGrady ale to juz chyba jasne
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 16/02/2004 20:40
Wiedzialem...a raczej mialem taka nadzieje ze wygra Zachod..ale nie myslalem ze bedzie az taki wynik...Co do MVP to sie nie wypowiadam bo za malo wiem o koszykowce zeby cokolwiek komentowac.
West Side 4 life!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 17/02/2004 21:55
> Konkurs wsadow wygral Jones z Indiany zawodnik z glembokich rezerw.
Ale trzeba obiektywnie przyznać, że dunki miał niesamowite. Richardson, wielki faworyt do zwycięstwa miał jeden, znakomity wsad, kiedy to odbił piłkę od tablicy i w wsykoku złapaj ją, przełożyj sobie pod nogami i efektownie wsadził ją do kosza...Ale jak widać to mu nie wystarczyło, a jeden dobry wsad to za mało, by wygrać cały konkurs...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|