Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FC Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8760 dni

**

Odp: FC Pogoni - 30/01/2004 15:02
Kilka osob z Berlina i przygranicznych miescin niemieckich tez jezdzi. Chyba nawet w Poznaniu w zeszlym sezonie ktos byl jesli mnie pamiec nie myli.
Dodam, ze mieszkaja tam oni na stale od kilku lat. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2004-01-30 15:03]

1948
Przemek
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: FC Pogoni - 30/01/2004 17:56
w Ustrzykach Dolnych !!

PS
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8232 dni

Odp: FC Pogoni - 30/01/2004 20:17
Tak naprawdę to po całym województwie są rozsiani kibice Pogoni, z różnych małych wiosek popierdalają na Pogoń. Ja sam znam dużo gości, którzy nie jadą na mecze tylko z powodu braku kasy. Tak wogóle to praktycznie całe województwo interesuje się Pogonią, jej wynikami, a świadczy o tym między innymi to, że jak Pogoń gra z kimś sparing w zachodniopomorskim to pełno ludzi przychodzi oglądać portowców w akcji. Wiadomo nie każdego stać, żeby jeździć co chwile do Szczecina. Ja sam od kilku lat bywam na wszystkich meczach, ale dużo osób z Goleniowa jeździ tylko na wybrane mecze z sezonu.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Adi_MKS_Karlino
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: FC Pogoni - 31/01/2004 09:24
> Na Chemiku rozmawiałem z kimś od was. Nie przypadkiem z Tobą? :)

Hilek1: Jesli rozmawiales z kims od nas na meczu w Policach to na 100% ze mna:).
Pozdrawiam

Nikt nas nie pokona, gdyż w walce nauczeni żyć - MKS Karlino
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 03:09
Wiem że temat już bardzo stary, ale moim zdaniem warty odświeżenia, chociaż się z reguły tego nie robi. Czy ktoś słyszał o fan clubie Pogoni z lubartowa w woj. lubelskim albo czy ktos ma informacje o tym czy chlopaki z puław i opola lubelskiego to jeden fc. To jest ciekawe bo niedawno na jakimś forum chyba wisły puławy http://www.kswisla.webpark.pl/ksiazka_gosci.html widziałem dużo wpisów jakis osób które ponoć są kibicami Pogoni i nawet jeżdżą na mecze - oczywiście to że z opola lubelskiego jeżdzi ekipa to wiadomo, ale że tyle w lubelskim kibiców Pogoni to już zaskoczenie.

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8215 dni

**

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 07:22

narodowiec napisał:  
Wiem że temat już bardzo stary, ale moim zdaniem warty odświeżenia, chociaż się z reguły tego nie robi. Czy ktoś słyszał o fan clubie Pogoni z lubartowa w woj. lubelskim albo czy ktos ma informacje o tym czy chlopaki z puław i opola lubelskiego to jeden fc. To jest ciekawe bo niedawno na jakimś forum chyba wisły puławy http://www.kswisla.webpark.pl/ksiazka_gosci.html widziałem dużo wpisów jakis osób które ponoć są kibicami Pogoni i nawet jeżdżą na mecze - oczywiście to że z opola lubelskiego jeżdzi ekipa to wiadomo, ale że tyle w lubelskim kibiców Pogoni to już zaskoczenie.

Jakbys byl w Lecznej to nie byloby dla Ciebie takie zaskoczenie ;) Wisla Pulawy bardzo ladnie sie tam zaprezentowala. Takze pare osob wraz z Opolem Lubelskim bylo obecnych na meczu w Szczecinie na meczu z Arka, mimo sporej odleglosci. W Plocku takze obeceni wraz z flaga. Zreszta pewne osoby na tym forum moga dokladniej odpowiedziec na to pytanie...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Żeniu
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 08:03
A Poznańskie Podziemia ?? Kibice Pogoni z Poznania. (nie wiem czy mozna to nazwac FC)

"1948 & 1916"
elo
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 08:36

narodowiec napisał:  

Tak N., w Opolu Lubelskim i Puławach są kibice Pogoni.

POZDROWIENIA DLA FC Z KARLINA
P.S. Darzę was szczególną sympatią. ok

Obrazek jpg wstawiony na forum
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 11:05

Pszczółek napisał:  

narodowiec napisał:  

Jakbys byl w Lecznej to nie byloby dla Ciebie takie zaskoczenie ;) Wisla Pulawy bardzo ladnie sie tam zaprezentowala. Takze pare osob wraz z Opolem Lubelskim bylo obecnych na meczu w Szczecinie na meczu z Arka, mimo sporej odleglosci. W Plocku takze obeceni wraz z flaga. Zreszta pewne osoby na tym forum moga dokladniej odpowiedziec na to pytanie...

Tzn. o Opolu Lubelskim wiedziałem tak samo jak i o Puławach ale o tym że jeszcze poza nimi w woj. lubelskim coś jest to już raczej nie, a tak jak wspomniałem wcześniej chodzi mi o Lubartów i Parczew - ponoć 4 osoby w tym fc się znajdują ale głowy nie daje - jesli to w ogole mozna nazwac fc. A tak na marginesie czy ktoś wie co się dzieje z Koszalinem bo z tego miasta ponoć tez ktoś jeżdzi na Pogoń, nawet chyba widziałem na jakiejs konkurencyjnej stronie Pogoni fotkę tych kibiców.

tarpan
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 11:12

elo napisał:  

narodowiec napisał:  

Tak N., w Opolu Lubelskim i Puławach są kibice Pogoni.

POZDROWIENIA DLA FC Z KARLINA
P.S. Darzę was szczególną sympatią. ok

No jeśli już pozdrawiam to ja pozdrawiam seeedzika:) Ten to dopiero ma daleko na mecze Pogonii, południe Polski.....

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7451 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 13:25
STARGARD ZAWSZE Z POGONIĄ JEST!!!

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7356 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 14:18
Z tego co sie orientuje to srednio okolo 20 osob na POGONKE smiga z Trzebiezy.Zrezta znam osobiscie kilku.

W Warszawie tez sie kibicuje POGONI;)

WYCHOWANY NA POGONI
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 14:28

Praga Płd napisał:  
Z tego co sie orientuje to srednio okolo 20 osob na POGONKE smiga z Trzebiezy.Zrezta znam osobiscie kilku.

Powiem szczerze że jeśli to jest prawda to też miłe zaskoczenie, no ale coś mi się aż tak bardzo w to nie chce wierzyć, bo Trzebież to bardzo mala wioska i żeby zebrać tam 20 osobową ekipę to byłoby mistrzostwo, no ale wszystko możliwe. A czy ktoś wie co się dzieje jeszcze z Jaworznem, bo o ile w temacie Koszalina może nie każdy się orientuje to w sprawie Jaworzna powinni się wypowiedzieć napewno ci bardziej kumaci którzy wiedza co się dzieje ( zdaje się że w łęcznej ktoś był z Jaworzna, ale moge się mylić).

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7913 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 14:33

narodowiec napisał:  

Powiem szczerze że jeśli to jest prawda to też miłe zaskoczenie, no ale coś mi się aż tak bardzo w to nie chce wierzyć, bo Trzebież to bardzo mala wioska i żeby zebrać tam 20 osobową ekipę to byłoby mistrzostwo, no ale wszystko możliwe. A czy ktoś wie co się dzieje jeszcze z Jaworznem, bo o ile w temacie Koszalina może nie każdy się orientuje to w sprawie Jaworzna powinni się wypowiedzieć napewno ci bardziej kumaci którzy wiedza co się dzieje ( zdaje się że w łęcznej ktoś był z Jaworzna, ale moge się mylić).

Hehe tez chciałem sie spytac o jaworzno :) Jak tam wygląda sytuacja w Pyrzycach ?? Pozdrawiam

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7356 dni

Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 14:39

narodowiec napisał:  

Praga Płd napisał:  

Narodowiec, z ta Trzebieza to mysle, ze nazbieralo by sie tylu. Nie jest to jakas zorganizowana grupa tylko pojedyncze osoby , ktore jezdza na Pogon juz od dluzszego czasu. Nie sa to raczej malolaci.W latach 90 zaliczali nawet sporo wyjazdow.
P.S. Kiedys jak sedziowalem mecz Trzebiez - Energetyk Gryfino. Przyjechala ekipa z Gryfina i miala male ganianki z fanami z Trzebiezy. Ale to bylo bardzo dawno. Moze ktos z Gryfina byl wtedy w Trzebiezy ?

Ostatnio edytowany przez: Praga Płd, 6 grudnia 2005, 14:47 [1 raz(y)]

WYCHOWANY NA POGONI
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7409 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 13:22
Opole Lubelskie :D

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 13:34
Ja tam jeszcze dorzuce Wałcz, Łobez, Chociwel, a tak z poza województwa to jest jeszcze grupa kibiców z Miastka w woj. pomorskim, no i ciekawostką jest poznańskie podziemie - może jakoś pomóc im się zorganizować w fc?

RaGall
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 16:50
Na ŻYczenie Narodowca: Co tu mówic W Lubelskim dużo osób kibcuje LEGII wieć i POGONI również....a jeśli chodzi o FC może kiedyś...ale na wsparcie mogą liczyć jak Legia w Zamosciu ...w Pucharze Polskim

Steryd
Kibic
Na forum od 8760 dni

**

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 17:34

Ekipant napisał:  
Opole Lubelskie :D

I calkiem niezle sobie radza na tak ciezkim terenie...

1948
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 18:11
A co z Jaworznem - słuch o tym fc zaginął

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763405004 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005