Odp: FC Pogoni - 30/01/2004 15:02
Kilka osob z Berlina i przygranicznych miescin niemieckich tez jezdzi. Chyba nawet w Poznaniu w zeszlym sezonie ktos byl jesli mnie pamiec nie myli.
Dodam, ze mieszkaja tam oni na stale od kilku lat. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2004-01-30 15:03]
Odp: FC Pogoni - 30/01/2004 20:17
Tak naprawdę to po całym województwie są rozsiani kibice Pogoni, z różnych małych wiosek popierdalają na Pogoń. Ja sam znam dużo gości, którzy nie jadą na mecze tylko z powodu braku kasy. Tak wogóle to praktycznie całe województwo interesuje się Pogonią, jej wynikami, a świadczy o tym między innymi to, że jak Pogoń gra z kimś sparing w zachodniopomorskim to pełno ludzi przychodzi oglądać portowców w akcji. Wiadomo nie każdego stać, żeby jeździć co chwile do Szczecina. Ja sam od kilku lat bywam na wszystkich meczach, ale dużo osób z Goleniowa jeździ tylko na wybrane mecze z sezonu.
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Odp: FC Pogoni - 06/12/2005 03:09
Wiem że temat już bardzo stary, ale moim zdaniem warty odświeżenia, chociaż się z reguły tego nie robi. Czy ktoś słyszał o fan clubie Pogoni z lubartowa w woj. lubelskim albo czy ktos ma informacje o tym czy chlopaki z puław i opola lubelskiego to jeden fc. To jest ciekawe bo niedawno na jakimś forum chyba wisły puławy http://www.kswisla.webpark.pl/ksiazka_gosci.html widziałem dużo wpisów jakis osób które ponoć są kibicami Pogoni i nawet jeżdżą na mecze - oczywiście to że z opola lubelskiego jeżdzi ekipa to wiadomo, ale że tyle w lubelskim kibiców Pogoni to już zaskoczenie.
Jakbys byl w Lecznej to nie byloby dla Ciebie takie zaskoczenie Wisla Pulawy bardzo ladnie sie tam zaprezentowala. Takze pare osob wraz z Opolem Lubelskim bylo obecnych na meczu w Szczecinie na meczu z Arka, mimo sporej odleglosci. W Plocku takze obeceni wraz z flaga. Zreszta pewne osoby na tym forum moga dokladniej odpowiedziec na to pytanie...
Tzn. o Opolu Lubelskim wiedziałem tak samo jak i o Puławach ale o tym że jeszcze poza nimi w woj. lubelskim coś jest to już raczej nie, a tak jak wspomniałem wcześniej chodzi mi o Lubartów i Parczew - ponoć 4 osoby w tym fc się znajdują ale głowy nie daje - jesli to w ogole mozna nazwac fc. A tak na marginesie czy ktoś wie co się dzieje z Koszalinem bo z tego miasta ponoć tez ktoś jeżdzi na Pogoń, nawet chyba widziałem na jakiejs konkurencyjnej stronie Pogoni fotkę tych kibiców.
Wiem że temat już bardzo stary, ale moim zdaniem warty odświeżenia, chociaż się z reguły tego nie robi. Czy ktoś słyszał o fan clubie Pogoni z lubartowa w woj. lubelskim albo czy ktos ma informacje o tym czy chlopaki z puław i opola lubelskiego to jeden fc. To jest ciekawe bo niedawno na jakimś forum chyba wisły puławy http://www.kswisla.webpark.pl/ksiazka_gosci.html widziałem dużo wpisów jakis osób które ponoć są kibicami Pogoni i nawet jeżdżą na mecze - oczywiście to że z opola lubelskiego jeżdzi ekipa to wiadomo, ale że tyle w lubelskim kibiców Pogoni to już zaskoczenie.
Tak N., w Opolu Lubelskim i Puławach są kibice Pogoni.
POZDROWIENIA DLA FC Z KARLINA
P.S. Darzę was szczególną sympatią.
No jeśli już pozdrawiam to ja pozdrawiam seeedzika Ten to dopiero ma daleko na mecze Pogonii, południe Polski.....
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Z tego co sie orientuje to srednio okolo 20 osob na POGONKE smiga z Trzebiezy.Zrezta znam osobiscie kilku.
W Warszawie tez sie kibicuje POGONI
Powiem szczerze że jeśli to jest prawda to też miłe zaskoczenie, no ale coś mi się aż tak bardzo w to nie chce wierzyć, bo Trzebież to bardzo mala wioska i żeby zebrać tam 20 osobową ekipę to byłoby mistrzostwo, no ale wszystko możliwe. A czy ktoś wie co się dzieje jeszcze z Jaworznem, bo o ile w temacie Koszalina może nie każdy się orientuje to w sprawie Jaworzna powinni się wypowiedzieć napewno ci bardziej kumaci którzy wiedza co się dzieje ( zdaje się że w łęcznej ktoś był z Jaworzna, ale moge się mylić).
Powiem szczerze że jeśli to jest prawda to też miłe zaskoczenie, no ale coś mi się aż tak bardzo w to nie chce wierzyć, bo Trzebież to bardzo mala wioska i żeby zebrać tam 20 osobową ekipę to byłoby mistrzostwo, no ale wszystko możliwe. A czy ktoś wie co się dzieje jeszcze z Jaworznem, bo o ile w temacie Koszalina może nie każdy się orientuje to w sprawie Jaworzna powinni się wypowiedzieć napewno ci bardziej kumaci którzy wiedza co się dzieje ( zdaje się że w łęcznej ktoś był z Jaworzna, ale moge się mylić).
Hehe tez chciałem sie spytac o jaworzno Jak tam wygląda sytuacja w Pyrzycach ?? Pozdrawiam
Z tego co sie orientuje to srednio okolo 20 osob na POGONKE smiga z Trzebiezy.Zrezta znam osobiscie kilku.
W Warszawie tez sie kibicuje POGONI
Narodowiec, z ta Trzebieza to mysle, ze nazbieralo by sie tylu. Nie jest to jakas zorganizowana grupa tylko pojedyncze osoby , ktore jezdza na Pogon juz od dluzszego czasu. Nie sa to raczej malolaci.W latach 90 zaliczali nawet sporo wyjazdow.
P.S. Kiedys jak sedziowalem mecz Trzebiez - Energetyk Gryfino. Przyjechala ekipa z Gryfina i miala male ganianki z fanami z Trzebiezy. Ale to bylo bardzo dawno. Moze ktos z Gryfina byl wtedy w Trzebiezy ?
Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 13:34
Ja tam jeszcze dorzuce Wałcz, Łobez, Chociwel, a tak z poza województwa to jest jeszcze grupa kibiców z Miastka w woj. pomorskim, no i ciekawostką jest poznańskie podziemie - może jakoś pomóc im się zorganizować w fc?
Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 16:50
Na ŻYczenie Narodowca: Co tu mówic W Lubelskim dużo osób kibcuje LEGII wieć i POGONI również....a jeśli chodzi o FC może kiedyś...ale na wsparcie mogą liczyć jak Legia w Zamosciu ...w Pucharze Polskim
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763405004 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.