| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejna Śmierć... Zdzisław Ambroziak (1944 - 2004) - 24/01/2004 14:14
'/ '/ '/ '/ '/ ku pamięci Zdisława Ambroziaka.Czasami pan Zdzisław denerwował mnie kiedy komentował siatke,ale zawsze go lubiłem,był bardzo fajnym komentatorem,był również wybitnym siatkarzem.Dlaczego muszą odchodzić takie postaci jak Czesław Niemen czy właśnie pan Zdzisław a łażą po tym świecie jacyś pedofile czy mordercy.Za dużo jest niesprawiedliwości,odchodzą porządni ludzie a bandziory i pedofile zostają.Gdzie tu sprawiedliwość?
Panie Zdzisiu nigdy Pana nie zapomnimy,zawsze będzie pan w pamięci wszystkich kibiców niezależnie czy kibiców piłkarskich,czy siatkarskich,czy wielbiciela tenisa.Był Pan równym i fajnym gościem.Pamięć o Panu pozostania jak również wspomnienia meczy z Pańskim udziałem jako komentatora,niestety nie było mi dane widzieć Pana grającego na żywo.Mam 22 lata 
Apel do wszystkich,zróbcie w opisie na gg "'/ ku pamięci Zdzisława Ambroziaka" taka mała rzecz,ale jakże wielka zarazem.Niech pamięć po panu Zdzisławie zostanie na długo.
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejna Śmierć... Zdzisław Ambroziak (1944 - 2004) - 24/01/2004 18:44
[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
Wiecie, gdy On komentował tenis czułem się tak jakkbym siedział na trybunach podczas turniejów typu US Open czy Wimbledon. Komentator wręcz fantastyczny. Taki Szpakowski to przy nim IV liga. Żal i smutek...
|
nARKA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|