Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> koncert << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
U-96
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8626 dni

**

Odp: koncert - 23/01/2004 17:06
>Kto
> w końcu wpada w poniedziałek!?

Ja, a co, jestes chetny na postawienie piwa ? :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
JP
Kibic
Na forum od 8401 dni

Odp: koncert - 23/01/2004 19:58
> > >Kto

Ja, a co, jestes chetny na postawienie piwa ?
> :)

Nie dokonczyles stary.
Ja, a co, jestes chetny na postawienie piwa
> Vasylowi ? ;D

No ja może wpadne, widze że wszyscy jesteście chętni postawić mi piwo :)

MW'03
kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: koncert - 23/01/2004 21:06
ja cie PSG poprostu nie rozumiem ...spytalem sie W F H czy to szajs naprawde bo moze interesuje mnie pojscie tam i niechem pojsc tam na prozno..ale jezeli kazde zapytanie sie kogos o cos nazywacie dupolizaniem to niezli jestescie no ale wiecie ....huj klade na to co mowicei .pozdro....:)

POGOŃ To My !
Orło
Kibic
Na forum od 8357 dni

*

Odp: koncert - 23/01/2004 21:24
A ja słyszałem jakieś ploty że wściekły pes grał dzisiaj u mnie w szkole bł ktoś lub coś wie???

Babilon Team
Kliku_Ziom
Kibic
Na forum od 8135 dni

Odp: koncert - 23/01/2004 21:41
Orło to ty hcodzisz do gm. 18 ??

Wolność piersiom, precz ze stanikami :) :P
avelyn
Kibic
Na forum od 8515 dni

Odp: koncert - 23/01/2004 22:29
> Kojarzysz u! u! Dupoliza :D Gdybym był lekarzem pajączka bym ci zapisał.

Kto

ja na pewno, chuj z tym, ze pelno sprawdzianow w tym tyg, ale analgsi to analogsi i trza byc!!

tak wsciekly gral dzisiaj na witkiewicza razem z z kuszem, helldiverem i kims tam jescze

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8253 dni

Odp: koncert - 24/01/2004 01:39
Mogłem wpaść.. Wybrałem Śmierć Dyskotece :]

God, I'm glad I'm not me.
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8253 dni

Odp: koncert - 25/01/2004 20:06
Dobra chuj do dupy. Nic nie wiadomo. Ja wpadnę na Analogs napewno.

Shivan
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: koncert - 26/01/2004 14:22
no to temacik do gory bo to juz dzis :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
avelyn
Kibic
Na forum od 8515 dni

Odp: koncert - 26/01/2004 23:38
no wrocilem wlasnie, wszsytko mnie napierdala, pogo srednie, frekwencja dobra, heh wokalista "bez krotkich spodni" za mocny:P

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8253 dni

Odp: koncert - 26/01/2004 23:40
No bess kitu :D ale zajebisci niektorzy tam byli :D Hardcore Commando! :] Ktoś mnie ugryzł w łeb na pogo :/

avelyn
Kibic
Na forum od 8515 dni

Odp: koncert - 27/01/2004 00:06
mi manowa podrapala plecy, wytargala za wlosy, a inna potem kopnala dosyc mocno heh. najlpeszy byl ten dwumetrowy skin, myslalem, ze bedzie hardcorowo na maxa napierdalal, a tu ladnie spokojnie, kuturalnie, z wyczuciem.... i to mi sie podoba:)

Ludwig von Mises
K M
Kibic
Na forum od 8992 dni

Odp: koncert - 27/01/2004 00:21
Było całkiem nieźle. Ale czemu zabrakło "Szczecina" na który czekałem cały czas?? Kurwa zawsze musi byc cos nie tak :) :/

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Alx
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: koncert - 27/01/2004 11:44
Był nawet doping dla Pogoni. Ogolnie koncert byl spoko, ale pierwszy zespol to porazka. Ale jak to mowia veni vidi vino :>

Alx
Shivan
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: koncert - 27/01/2004 13:51
koncert jak koncert, szkoda ze nie skakali ze sceny ;), z slow rozpoznalem tylko Oi! i Pogon Szczecin :) ale ok, przyznac sie ktory to byl w bialej krotkiej koszulce z napisem na plecach Pogon Szczecin?, acha dzeki za plytke U96 :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
U-96
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: koncert - 27/01/2004 17:52
> heh. najlpeszy byl ten dwumetrowy skin, myslalem, ze bedzie hardcorowo na maxa
> napierdalal, a tu ladnie spokojnie, kuturalnie, z wyczuciem.... i to mi sie
> podoba:)

Ten w bialych szelach? hehhe porucznik Jacek ;p

Ogolnie fajny koncert, Harcerz wg mnie zaspiewal calkiem dobrze.
Co do dopingu to chcielismy wymusic piosenke Szczecin a wyszlo z tego Pogon Szczecin :) (pozdro Bartek-Pszczolek ;) )

a na koniec pozdro dla obecnych :) [Ostatnio edytowane przez U-96: 2004-01-27 17:55]

avelyn
Kibic
Na forum od 8515 dni

Odp: koncert - 30/01/2004 18:34
a w poneidzialek casyopeya(czy jakos tak) i jakies inne dwie graja. ferie sa to se tez pojde:)

btw bedzie ktos dzisiaj na smierci?

Ludwig von Mises
Alx
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: koncert - 30/01/2004 18:58
U-96 Bartek i Pszczolek to dwie rozne osoby :>

Alx
U-96
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: koncert - 30/01/2004 19:02
Wiem, Bartek czasami sie wpisuje z loginu Pszczolka :) [Ostatnio edytowane przez U-96: 2004-01-30 19:02]

Orło
Kibic
Na forum od 8357 dni

*

Odp: koncert - 30/01/2004 19:20
Tak, chodzę do gimnazjum 18, a wcześniej śmigałem do tego budynku jeszcze do SP60. 9 rok w tej szkole:) może tam jeszcze np. liceum zrobią:D to by było wyjebanie:D

Babilon Team
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772549150 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005