Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Już po KSZO << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szamał
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8094 dni

Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 15:29
piłka obecnie przechodzi kryzys
coraz mniej pieniedzy z canalu + miasta nie sa zainteresowane na finansowaniu klubow, bo oczywistym jest fakt ze sa wazniejsze sprawy dla miasta na ktore rowniez nie ma pieniedzy i w niedlugim czasie okaze sie ze miasta o potecjale ludzkim i sporych mozliwosciach finansowania nie beda mialy swoich przedstawicieli w krajowym futbolu i bedziemy sie podniecac rozgrywkami groklinu i wronek . szlak niech to trafi

acidland
Lechitka
Kibic
Na forum od 8536 dni

Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 15:51
> > > Ja polece tak brutalnie;a przepraszam a te 3 punkciki dostaniemy?
> :D
>>
>Nie,
> ponieważ przegraliśmy. Mecze KSZO będą unieważnione, czyli te ekipy, które
> wygrały z nimi stracą punkty. Pogoń wtedy będzie dalej liderem, ale Radomsko
> wejdzie na 2 pozycje.

>Chyba mnie nie zrozumiałes chodziło mi właśnie o to czy
> jak upadną czy dostaniemy 3 punkciki bo jeszcze z moją pamięcią nie jest tak zle
> i pamiętam że z KSZO przegraliśmy :D

>[Ostatnio edytowane przez Żyleta:

Nie dostaniecie trzech punktów bo nie macie za co ich dostać ale drużyny ktore wygrały z KSZO straca punkty w związku z tym faktem wasza pozycja nie ulegnie zmianie, wasz dorobek punktowy również nie ale dorobek drużyn które z KSZO wygrały zmaleje o trzy punkty więc defakto wy na tym zyskacie

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
Tabby
Kibic
Na forum od 8149 dni

Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 15:53
A ja jestem ciekaw jaką nazwę będzie miało KSZO po przeprowadzce Ceramiki do Ostrowca. Ja proponuję << KSZO Stasiak Ceramika Celsa Ostrowiec Swiętokrzyski>>Macie jakieś inne propozycje?

BeJot
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 16:15
no to zajebiście zauważyliście że co raz mniej klubów zaczyna się robić ostatnio pitrkovia przeszła na Pogoń , a teraz stasiak na KSZO

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
Mrc.
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 16:35
jedyny plus z Tego wszystkiegoto ze z Pogonia trenuje z obecnej - "byłej " Ceramiki - Marcin Kaczmarek - podobno bardzo zdolny piłkarz którym interesował sie Hannover i Wisła Kraków . To jest lewy pomocnik

Pogoń Legia!
krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 19:47
szkoda tamtejszych kibicow

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Steryd
Kibic
Na forum od 8866 dni

**

Odp: Już po KSZO - 22/01/2004 21:35
> Z tymi trzema punktami to nie jestem pewien... Sytuacja jest na tyle
> skomplikowana, że nie wiadomo kto właściwie się z tej 2 ligi wycofał... Czy
> wycofa się Ceramika Opoczno, a KSZO zmieni nazwę i właściciela? A może to KSZO
> się wycofa, a Ceramika zmieni nazwę? To jeszcze nie jest jasne, chyba że mam
> nieświeże informacje.

Ale jedno jest jasne - cholernie żal kibiców z Ostrowca
> i Opoczna...

KSZO przestalo istniec z powodow finansowych. Nie wiem, ile dlugow mieli, ale troche sie nazbieralo. Ceramika pewnie lepiej stoi z kasa, dlatego to klub z Opoczna zmieni nazwe. Pewnie "Stasiak KSZO" beda sie nazywac. Kibice w Ostrowcu chyba nie beda mieli wyjscia i tak samo jak u nas trzeba bedzie pogodzic sie z tym.

1948
avelyn
Kibic
Na forum od 8515 dni

Odp: Już po KSZO - 22/01/2004 22:54
ehhh:/
a mi si eprzypomina jak dwa latat temu beda w miedzyzdrojach jakis dziad podnical sie jak to kszo jest doskonale zorganizowane...

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: Już po KSZO - 23/01/2004 10:45
Forsa rządzi
żal kibiców, stracić klub, to najgorszego co może spotkać kibica
a przeniesienie Ceramiki do Ostrowca to kurewstwo, ale wszyscy wiemy z czym się to kojarzy

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772546071 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005