Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Zakopane << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Zakopane - 18/01/2004 14:27
poki co Rutkowski zajebiscie i Bachleda przyzwoicie reszta polakow slabo .ale i tak narazie wygrywa Loitzl :) jak walczyl zeby nie spasc z progu niezle by mu sie dupa pobila:)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: Zakopane - 18/01/2004 14:34
ale sie fajnie zsunol szkoda ze nie dojechal do konca:)

Zezik
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: Zakopane - 18/01/2004 14:36
heheh Loitzl odstawil akcje sezonu:). 3 Polakow w czolowej 30tce bedzie, a Rutkowski bardzo mila niespodzianka:) Teraz niech Adas pokaze na co go stac!!
P.S. Niestety jednak 2. Polakow w 30. Bachleda 32.:/ [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2004-01-18 15:02]

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Zakopane - 18/01/2004 15:54
no to chyba kryzys juz za nim skoro w takich warunkach kiedy wszyscy skakali po 110 czy 115 m on skoczyl 125 to jest wyczyn! bez formy napewno by tyle nie skoczyl :) no i jest juz 5 w genralce . teraz czekamy tylko na powrot Vasyla i jego relacje :D

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Zezik
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: Zakopane - 18/01/2004 15:56
Oby tak dalej!! Liczylem co prawda na wygrana po tym drugim skoku ale nie ma co narzekac!! Do boju Malyyyyyszzzz;-)

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
/tommy/
Kibic
Na forum od 8109 dni

Odp: Zakopane - 18/01/2004 16:02
Malysz wraca do formy!troche szkoda ze pare dziesiatych punkta przesadzilo o jego drugiej lokaci-ale i tak on wymizajebisty takze byl dzisiaj Rutkowski!ach mlodosc ma jednak cos w sobie...

qbajag
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: Zakopane - 18/01/2004 16:16
Zajebiście Małysz znów w formie tylko żeby jej w drodze do Japonii nie zgubił.
Sorrki Boberek chyba Cię rzeczywiście źle zrozumiałem...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Zakopane - 18/01/2004 19:39
eee tam... jebać Adasia :) chłopaki z MW z tego co słyszę mieli lepsze loty od niego :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
leisaw
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: Zakopane - 18/01/2004 20:28
> eee tam... jebać Adasia :) chłopaki z MW z tego co słyszę mieli lepsze loty od
> niego :)

Oj napewno lepsze...:D Helmut nie zalujesz ze nie pojechales...? ;)

JP
Kibic
Na forum od 8401 dni

Odp: Zakopane - 18/01/2004 20:29
> eee tam... jebać Adasia :) chłopaki z MW z tego co słyszę mieli lepsze loty od
> niego :)

No baaaaa :-) Jeśli to wszsytko to prawda... ;-)

MW'03
Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Zakopane - 18/01/2004 20:48
> No baaaaa :-) Jeśli to wszsytko to prawda... ;-)

prawda prawda (źródło: -HL) ;) ale jak się przed chwilą dowiedziałem były też mniej pozytywne aspekty hehe...

jakby powiedział -HL: "ryj rozbity - melanż zaliczony" :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: Zakopane - 19/01/2004 18:32
No ładnie ładnie :D Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy szczerze powiedziawszy :D Sądziłem, że jak w obu konkursach Małysz będzie w pierwszej 5. to będzie sukces a tu patrzccie państwo jak wszystkich zaskoczył!!!
Jednak już widziałem Go na 1. miejscu w niedzielę, zabrakło naprawdę bardzo niewiele, w głębi duszy bluzgałem Hoellwarth'a za to, że musiał tak daleko skoczyć i jednocześnie sędziów za zaniżenie not za styl Małyszowi w drugim skoku, ale trzeba się cieszyć z tego co jest, bo jest dobrze - Małysz powrócił i teraz czekać tylko na jego pierwsze zwycięstow w sezonie!!! :D

Llibertat per a Catalunya!
D@rek
Kibic
Na forum od 8261 dni

Odp: Zakopane - 19/01/2004 21:09
Wygrała dla mnie "nasza" siostra Helenka Warszawska ;)
Zakopanej HEJ HEJ HEJ

Młode Wilki
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772546037 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005