| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 17:12
> 1. Zrobić podgrzewaną murawe.
2. Porządne schody na sektorzach bo wyjebać się
> idzie.
3. Chodnik wokół trybun bo jak deszcze pada to w błocie się poprostu
> tonie.
Hehe nie narzekaj Latem jest plaza
|
1948
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 17:59
Ja bym najpierw ten stadion jakoś wyprostował, tak żeby trybuny były do siebie równoległe(chociaż mogli o tym pomyśleć jak go budowali)
Następnie podniósł bym małą trybunę i dopiero zamknąłbym go czwartą trybuną.
Przydały by się też porządne wejścia na stadion(przynajmniej 10).
Jeśli chodzi o dach to niestety powinien przykrywać całą długość sektora.
|
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 18:08
Ja bym trzasnął taki stadion, żeby cały Szczecin mógł zobaczyć mecz portowców. A tak serio to by dobudowali trybunę na przeciw zegara, żeby portowcy pod dwiema bramkami mieli doping. Sadion mógłby miescić wtedy gdzieś ok.25 tysięcy miejsc.hehe
|
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 19:05
> Porządne schody na sektorzach bo wyjebać się idzie.
idzie i sie wyjebują, jak na ostatnim meczu z Zagłębiem wynosili gościa z 4 bo sie zjebał i noge połamał 
a tak według mnie to z cała pewnością tunelik i odremontowac ten ich budynek z szatniami.. itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 20:02
a ja tam bardzo lubie nasz stadion, jeden z ładniejszych obiektow w Polsce, w sumie to az tak wiele bym na nim nie zmienial, zapelnic i tak go nigdy nie mozna, wiec nie ma co go powiekszac, chyba ze myslimy o LM w przyszlosci wiec to co innego, zegar tez lubie, ale fakt faktem, ze do zbyt reprezentacyjnych to on nie nalezy, schody moim zdaniem normalne, jeszcze nigdy z nich nie zlecialem, ale zadko jestem pod wplywem % na stadionie wiec to chyba tylko dzieki temu, zadaszenie tez fajnie wyglada, ale mogloby byc na calej dlugosci trybun, wtedy juz by bylo fajnie 
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 21:15
ja bym zrobił klimatyzacje a tak na serio to podwyższyć trzeba trybny małe dobudować czwartą trybune i pokryć dachem cały stadionik. wiem że się chyba za kadencji Pana Jurczyka tego nie doczekamy. wątpie że w przyszłości też, ale co warto pomażyć!!!!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 21:18
Zamiast dobudowywać tą trybunę, podwyższać niską, zadaszać cały stadion, robić jakiś telebim zamiast zegara bądź robić nowy zegar, zrobić nowe schody ekonomiczniej by było po prostu wybudować nowy stadion - nie jestem jakimś expertem w dziedzinie finansów i ekonomii, ale wydaje mi się, że budowa nowego stadionu nie kosztowała by tak dużo jak ciągłe modernizacje stadionu, a jeśli już budowa byłaby droższa, to zapewne nie aż tak bardzo, że nie dałoby jej zrealizować...
Jak to fajnie jest sobie pomarzyć...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 21:23
Telebim stoi obok Galaxy taki w miare duzy.
Wystarczy go na mecz przetransportować, dogadać się z kim trzeba.
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 21:37
> ja bym zrobił klimatyzacje
hehe klimatyzacje, zajebiste :biglaugh:
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 13/01/2004 22:15
ja bym posciagal "zasieki" czyli druty kolczaste z gory plotow ,obnizyl nieco ploty ( tak o 60 cm ) poniewaz zaslaniaja ogladanie wspanialych pilkazykow , i czasami nie zauwaze jak moj idol BugiGOl strzela piekne brameczki !!!!
usunol bym tez ploty pomiedzy sektorami , latwiej by sie wtedy robilo oprawe itd....
i tak na koniec to odspawal bym i po otwieral bramy z sektorow na murawe abysmy po ostatnim gwizgku mogli cieszyc sie wraz z naszymi kochanymi pupilkami !!!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 14/01/2004 00:44
zagospodarowac teren wokol stadionu (przy wejsciach na sektory) i stworzyc tam lokale gastronomiczne z prawdziwego zdarzenia (fast food, napoje, ogolnie jakies żarło). To tak na poczatek bo jakby pomyslec to mozna miec setki pomyslow. Juz pomijam ze powinno sie stworzyc jeszcze dwa dodatkowe wejscia na stadion, ewentualnie zupelnie przebudowac istniejace bo nie spelniaja standardow bezpieczenstwa. A na koniec jak juz to wszystko bedzie mozna by wybudowac pomnik Wielkiego Ptaka na srodku boiska, taki ktory bedzie mozna na czas meczu gdzies za boisko przeniesc. Amen [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-01-14 00:45]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 14/01/2004 01:36
Nie wiem czy mi się dobrze zdaje ale chyba nasz stadion się za bardzo rozszerzył i zamknięcie go jest niemożliwe prawie...
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Stadion.... - 14/01/2004 01:42
> A na koniec jak juz to wszystko bedzie mozna by wybudowac pomnik
> Wielkiego Ptaka na srodku boiska, taki ktory bedzie mozna na czas meczu
> gdzies za boisko przeniesc.
LOL Można też dorzucić po dwa popiersia przy każdym wejściu na sektor
|