| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 19:52
Mi tez sie wydaje
> ze Mazur666 to jakas %^$. Zamiast zajac sie soba (ogarniecie) to najezdza na
> osobe ktorej nie zna. Nie wspomne juz o tym ze ma ksywke jak dziwka. Pozdro dla
> tych co nie zostali pozdrowieni!
a ty nie najezdzasz ? Pozatym jesli jego ksywka brzmi "dzwikarsko" to twoja pozostaje bez komentarza....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 20:39
Prosta sprawa jezeli nie stosuje sie ktos do ustalonych regul to ma prawo jego post zostac skasowany z forum, jezeli seryjnie nagina regulamin moga go objac inne sankcje. Zreszta o co cala sprawa jezeli moderator jest rodzajem cenzora. Z definicji:
Moderator (z angielskiego moderator), opiekun listy dyskusyjnej, do którego obowiązków, oprócz dozoru technicznego, należy również nadawanie tonu dyskusji, przywoływanie do porządku zbyt gorących dyskutantów, filtrowanie dochodzących na listę wiadomości odbiegających od tematu lub nieprzystojnie sformułowanych (filtry niektórych wiadomości, np. anonsów reklamowych mogą być automatyczne); rodzaj cenzora.
|
pogon.v.pl (2000-2005)
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 21:21
Gratulacje Maciusiu. Ej naprawde nie wiem ile ty masz lat ale zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy... Nie chodzi mi o wycinanie bluzgów na forum ale o inne sprawy jeżeli nie wiesz co man na myśli to się nie odzywaj :/
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 21:26
Z artykulu o wolnosci slowa: "Moderator - osoba ta decyduje, czy dana wiadomość ma być opublikowana. Jest to bardziej sposób ucywilizowania dyskusji niż ograniczania wolności słowa." Jak juz ktos napisal panuje wolny wybor nie podobaja sie ustalone reguly to nie biore udzialu i ide gdzie indziej. Nikt nikogo do niczego nie zmusza.
|
pogon.v.pl (2000-2005)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 21:41
Macius Wedrowniczek..ja nie mowilem aby RADMAN mial szacunek do mnie jako do starego uzytkownika a zeby mial szacunek do mazura666....w takim razie to ty wyszedles na glupka...niewiedzialem ze jestem dla ciebie Panem ale mi to Szczerze mowiac nie przeszkadza 
p.s- nie uwazam sie za starego uzytkownika tak jak ty to zrozumiales ( czytanie ze zrozumieniem sie klania )
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 12/01/2004 00:26
z konkurencyjnym forum mam prywatna kose.... ( zarowno z adminami , ktorzy mysla ze chuj wie kim sa a sa nikim, jak i z polowa uzytkownikow - zafajdane ofermy , ktore pisza posty przy uzyciu wszelkiego rodzaju slownikow aby podniesc prestiz wypowiedzi ) , mimo to lubie je
na tym faktycznie siedzi wiecej mlodziezy , i chodz sa tu posty z stylu " co dostales na gwiazdke - bo ja toster " to przynajmniej nie ma tu JAWNEJ CENZURY PRLu oraz nie smierdzi tu chujem ... tylko cos sie dzieje !
wyglad forum i wogule czysto techniczne sprawy , obiektywnie porownujac to online Vs v.pl = BMW vs Maluch na lekkim tuningu....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 12/01/2004 01:32
Ja nie napisałem nic poza #@$@#$ a to o ile mi się zdaje nic nie znaczy. Niech każdy sobie tam wstawi co chce. W v.pl denerwuje mnie to, że serwis sportowy stara się na siłę umoralniac kibiców a tak nie powinno być... To co napisałeś na mój temat to chyba była napinka...
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 12/01/2004 12:57
W kwestii moderacji - wiem coś o tym, jestem moderatorem na forum Pilkanozna.pl i muszę się w pełni zgodzić z użytkownikiem RADMAN (btw: jesteś modem na v.pl?).
Moderatorzy muszą dbać o poziom dyskusji i niejednokrotnie poważnie ingerować w treść postów/tematów (edycja, a nawet usunięcie). W innym przypadku doprowadziłoby to do totalnego rozbestwienia dzieciarni, a forum przypominałoby Onet.
I nie nazywałbym tego cenzurą. Każde forum ma swoje zasady i swoje założenia co do poziomu dyskusji. Każdy użytkownik, przed wejściem na określone forum, powinien zdać sobie sprawę z panujących tam zasad i wymagań. Jeżeli takowe mu się nie podobają, przecież nie musi tam pisać, może wybrać bardziej odpowiadające mu forum...
To samo - choć w nieco mniejszym stopniu - powinno dotyczyć także komentarzy do news'ów...
To forum, na którym się znajdujemy, jest prowadzone zbyt miękką ręką. Całe szczęście że, mimo wszystko, są tu użytkownicy prezentujący odpowiedni poziom, nadający ton dyskusjom i to dzięki nim poziom całego forum jest w miarę przyzwoity (do v.pl sporo brakuje, ale przynajmniej jest nieco luźniej, podoba mi się to), mimo tego że kretynów tutaj nie brakuje...
Na Pilkanozna.pl popełniliśmy błąd o którym mówiłem - za miękko, zbyt koleżeńsko, traktowaliśmy użytkowników. I niestety poziom forum drastycznie spadł (nabijactwo, chamstwo, głupota) - trzeba to teraz naprawiać. Myślę, że wiele do powiedzenia miałby Stary, jak olbrzymia jest różnica między obecnym forum a tym sprzed lat i do czego może doprowadzić brak twardej ręki...
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 12/01/2004 13:14
> W kwestii moderacji - wiem coś o tym, jestem moderatorem na forum Pilkanozna.pl
> i muszę się w pełni zgodzić z użytkownikiem RADMAN (btw: jesteś modem na
> v.pl?).
jest
>Moderatorzy muszą dbać o poziom dyskusji i niejednokrotnie poważnie
> ingerować w treść postów/tematów (edycja, a nawet usunięcie). W innym przypadku
> doprowadziłoby to do totalnego rozbestwienia dzieciarni, a forum przypominałoby
> Onet.
>I nie nazywałbym tego cenzurą. Każde forum ma swoje zasady i swoje
> założenia co do poziomu dyskusji. Każdy użytkownik, przed wejściem na określone
> forum, powinien zdać sobie sprawę z panujących tam zasad i wymagań. Jeżeli
> takowe mu się nie podobają, przecież nie musi tam pisać, może wybrać bardziej
> odpowiadające mu forum...
>To samo - choć w nieco mniejszym stopniu - powinno
> dotyczyć także komentarzy do news'ów...
tu sie zgodze, lecz admini z Vki usuwaja "niewygodne" komentarze, nie przyjmuja krytyki , i jezeli masz inne zdanie niz ogol tego forum zostajesz usuniety ( hehe z kad ja to znam ?)
>To forum, na którym się znajdujemy,
> jest prowadzone zbyt miękką ręką.
po ptostu tutaj admin = czlowiek ! to wszystko
>Całe szczęście że, mimo wszystko, są tu
> użytkownicy prezentujący odpowiedni poziom, nadający ton dyskusjom i to dzięki
> nim poziom całego forum jest w miarę przyzwoity (do v.pl sporo brakuje, ale
> przynajmniej jest nieco luźniej, podoba mi się to),
dzieki , od razu mi lepiej ...
>mimo tego że kretynów tutaj nie brakuje...
o kim tu mowisz , klebera juz nie ma
>Na Pilkanozna.pl popełniliśmy błąd o którym mówiłem - za
> miękko, zbyt koleżeńsko, traktowaliśmy użytkowników. I niestety poziom forum
> drastycznie spadł (nabijactwo, chamstwo, głupota) - trzeba to teraz naprawiać.
> Myślę, że wiele do powiedzenia miałby Stary, jak olbrzymia jest różnica
> między obecnym forum a tym sprzed lat i do czego może doprowadzić brak twardej
> ręki...
nie siedzie na pilce noznej . pl wiec w sumie mnie to wali co sie tam dzieje
> ozdrawiam.
pozrdo 666 [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2004-01-12 13:15]
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 12/01/2004 14:47
> lecz admini z Vki usuwaja "niewygodne" komentarze, nie przyjmuja krytyki , i jezeli masz inne
> zdanie niz ogol tego forum zostajesz usuniety ( hehe z kad ja to znam ?)
Jeżeli tak rzeczywiście jest (nie wiem, może spróbuję kiedyś sprawdzić), to takie zachowanie jest grubą przesadą.
Ale znając życie, pewnie tak nie jest - po prostu zazwyczaj osoby wyrzucone z forum szukają winnych dookoła siebie, nie zastanawiając się nawet przez chwilę czy admin/mod przypadkiem nie miał racji...
> po ptostu tutaj admin = czlowiek ! to wszystko
Cieszę się z tego, naprawdę Na tym forum można się odstresować...
> dzieki , od razu mi lepiej ...
Hehe, nie ma za co 
> o kim tu mowisz, klebera juz nie ma
Myślę, że każdy ma wyrobioną opinię na temat większości użytkowników... Na tym forum 10% ludzi trzyma poziom, 70% jest spoko, a reszta... przemilczmy...
> nie siedzie na pilce noznej . pl wiec w sumie mnie to wali co sie tam dzieje
Jasne, po prostu podałem przykład tego, do czego może doprowadzić zbyt luźna moderacja...
> pozrdo 666
Mów mi shawn 
Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 12/01/2004 17:12
Macius ty sie poprostu blaznisz na tym forum ...mazur napisal znakami bo niechcial uzywac przeklenstw ( kazdy inteligentny czlowiek sie tego domysli , ty widzocznie takim nie jestes ) . A pozatym pytam sie dlaczego stosujesz na Forumowiczach Szantaz Psychiczny ??
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-