| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:03
Po namyśle doszedłem do wniosku że temat jest wporzo ale nie dla mnie bo nie mam zadnych problemów poza piknikami i właśnie:
jak nakłonić piknika do dopingu ?!!!!
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:06
" Ekil " - a jak naklonisz kota aby przywal w jeziorze ?!?
kiedy najdzie go potrzeba Piknik sam zacznie dopingowac , nie nalezy go przymuszac
|
PRACUJ NAS SOBA SAMYM
ZAPRASZAM NA WYMIANE POGLADOW " [email protected] "
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:11
wlasniwie to nie wiem z czego mam sie ogarnąc przydaloby sie zrzucić ze trzy kilogramy lub urosnac ze 3 cm .
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:15
> wlasniwie to nie wiem z czego mam sie ogarnąc przydaloby sie zrzucić ze trzy
> kilogramy lub urosnac ze 3 cm .
może jakieś konkretne wyjazdy pomogą ci w tym
nieco ponad godzinę temat jest na forum a tu tyle wpisów już.coś mi się zdaje że będzie to temat baaaardzo długi
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:16
" Boberek " - urosnac w zwyz czy w szerz ?!?! i muisz sie zdecydowac , albo rosniesz albo zrzucasz kilogramy
" Vasyl " - a nie ma grupy zaawansowanej ?!?! i trzeba tam przynosic zaswiadczenia o niekaralnosci jak kiedys ?!?!
|
PRACUJ NAS SOBA SAMYM
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:22
ja poprosze sposob na zdobycie funduszy w chwilach wolnych od uczelni by moc zaliczyc pare dalekich wyjazdów, tylko niemówcie ,ze mozna za darmo, bo mnie to nie przekonuje nie potrafilbym tak... , anie słowao oszczedzaniu bo ledwo wiaze koniec z końcem mojego zabawowego (szczuplego budrzetu)...
P.S :siedze sledze forum ucze sie i słucham przypadkiem natrafinej muzyki posłuchajcie tych rytmów :205.188.234.34:8008 [Ostatnio edytowane przez henieq: 2004-01-08 00:34]
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:24
Bardzo dobry temat!!! 
Pozdro dla szanownego Naczelnego Ogarniacza i wszystkich ogarniajacych sie!!!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:28
" Henieq " - niestety nie prowadzimy tu posrednictwa pracy, nie polecamy tez wszelkich prac wogacych zakaczyc sie watkiem na ulicy Kaszobskiej , zatem jedyne co ci pozostaje to wszelkiego rodzaju praca dorywcza
co do wyjazdow to nalezy liczyc ze panowie z Pogoni Walczacej postaraja sie o odganizacje pociagow specjalnych na wazne mecze, ewentualnie o dofinansowanie wyjazdu
" PSG " - bardzo dziekuje za slowo uznania, rowniez pozdrawiam
|
PRACUJ NAS SOBA SAMYM
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:28
> Bardzo dobry temat!!! 
Pozdro dla szanownego Naczelnego Ogarniacza i
> wszystkich ogarniajacych sie!!! 
No ja też tak myślę, że wkońcu jakiś dobry temat w tym pustkowiu ogórkowym się pojawił ;-)
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:30
temat powstal wlasnie po to aby, nie zmarnowac tych 2-3 miesiecy na glupoty i zaczac robic dos pozytecznego , a wszelkie zmiany nalezy zaczac od siebie
|
PRACUJ NAS SOBA SAMYM
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:31
> " Boberek " - urosnac w zwyz czy w szerz ?!?! i muisz sie zdecydowac , albo
> rosniesz albo zrzucasz kilogramy
ciezki wybor ale chyba jednak zrzucic kilosy no i zaliczyc KONIN w marcu! i spotkac sie z kumatymi ludzmi z forum na malym melanzu 
p.s GRATULUJE TEMATU! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-08 00:32]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:36
" Boberek " - odnosnie kumatych ludzi i Konina to nie jestem ci w stanie pomoc , odnosnie zrzucenie paru kilkogramow z chcecia ci pomoge , bedziesz musial tylko cos o sobie napisac , zapraszam na MAILA, adres ponizej
|
PRACUJ NAS SOBA SAMYM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:51
przepraszam za literowke , juto wszystko z mailem zostanie naprawione ... jutro rowniesz uruchomimy numer GG pod ktorym mozna bedzie porozmawiac
zycze wszystkim milej nocy
|
PRACUJ NAS SOBA SAMYM
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 00:53
" Beadka " jutro ci odpisze na maila , gdyz musze wstac wczesnie i klade sie spac
p.s. gratuluje polapania sie w tym mailu.... [Ostatnio edytowane przez Naczelny Ogarniacz: 2004-01-08 00:53]
|
PRACUJ NAS SOBA SAMYM
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 11:12
Panie Naczelny Ogarniaczu....a moze raczej Panie P.J....Co do ogarniania sie "pewnej grupy ludzi",moga byc pewne problemy,chodzi o czas na zalatwienie pewnych kwesti niezaleznych od"ekipy ogarniajacej".Zreszta wpadne moze na G. i pogadamy
Historia Tomka przypomina mi historie kolegi S.
Do WFH to nie ma co sie ludzic,jak zacznie w koncu brac ta deke to zostanie grubasem,bo z jego zapalem to cwiczyc on nie bedzie
ps.nie wierzcie niektorym forumowiczom, ze nie sa alkoholikami
ps2.Panie Ogarniaczu pan tez mial przestac palic...a o ile pamietam to ostatnio cos tam...
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7