| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 22:35
Mecz był zajebisty z powodu ciągłych emocji.Ruskich i tak nikt nie pokona więc szans na olimpiade nie ma ale niech chociaż Polacy jeszcze w półfinale taki thriller z Francją zagrają to będe happy.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 10:40
ja już przestałem w nich wierzyć , a chłopcy wygrali , oby tak dalej 
mecz zacięty i interesujący , ale wole bez problemowe zwycięstwa Polaków , takie jak 3:0 ,
a siatkarki mogą grać nawet 5 setów , ważne żeby wygrały i można było sobie na nie poaptrzeć
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 15:56
Brawo siatkarki ! w tym meczu pokazaBy klase i najwazniejsze ze glinka sie odbudowala i zaczela dobrze atakowac , dlaczego trener nie zdjol z boiska Świeniewicz przeciez ona marnowala kazdy atak. Najwazniejsze ze wygralismi i jestesmy w polfinale.
|
POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 19:45
ehh , a ja tak chwalilem polskich srodkowych a ruscy im takie spustoszenie ze srodka siali ze strach ,ehh zreszta bez wiary w zwyciestwo nie da sie wygrac kto kiedys gral w jakies sport a juz szczegolnie druzynowy to wie ze jesli cos sie chce osiagnac to ambicja i wola walki sa podtsawowym skladnikiem a tu takie cos ,no coz trzebaa podniesc glowe i przyznac ze byli lepsi a jutro skopac dupska bulgrom i tyle ,co do pan to bez komentarza ,graja pieknie 
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 22:17
> Znowu w dupe z Rosja,ktora nie grala nic specjalnego.Ale tak juz jest z naszymi
> siatkarzami,ktorzy nie potrafia wygrywac waznych meczow z silniejszymi.Poprostu
> nasi siatkarze to sredniacy.
Moze i sredniacy ale nieraz potrafia sie zmobilizowac na wazne mecze np. brazylia w poprzednim "sezonie"
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 22:20
No to fakt, czasami zaskakują wszystkich, nawet samych siebie zapewne...
Ale ta porażka z Rosją była raczej wkalkulowana w ich występ w kwalifikacjach olimpijskich - Rosjanie zawsze byli, są i będą poza naszym zasięgiem...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 22:46
Co do facetów to nie wiem czym tu się podniecać.
I tak było wiadomo że przegramy.Rosja jest absolutnie obecni poza naszym zasięgiem.Ja wcale na nic innego nie liczyłem.
Mam tylko nadzieje że w półfinale powalczymy z Francją.
A co do kobiet to w sumie też nie wiem z czego tu się cieszyć.
Jaką klase dziś pokazały?Chyba żadnej.W perspektywie spotkań z Turczynkami i Włoszkami to raczej mam mieszane uczucia po dzisiejszym występie.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 08/01/2004 22:29
No ibyło tak jak mówiłem faceci jak to faceci wygrali jeden mecz i uwieżyli że są wielce niestety powrót do domu.
Jeżeli chodzi o panie to nie rozumiem trenera i tych jego zagrywek z wystawianiem rezerwowego składy.
Wloszek się boji jak mają z nimi przegrać to i tak przegrają
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 09/01/2004 20:01
i co do poprzednich wypowiedzi ze rosja jest pozanszym zasiegiem to polecam obejrzenie gdzies ich meczu z francuzami ,mecz mimo wyniku(3-0) wcale nie byl jednostronny a francuzi pokazali ze mozna z ruskimi pograc ,a polacy dupa on maja zakodowany kompleks nizszosci wobec ruskich bo nie sadze zeby taki gruszka ,murek czy szczerbaniuk nie potrafili przebic ich bloku
co do pan to pozostawie to bez komentarza ,ta neslihan miala mecz zycia a nasze troche chyba zbyt sie wyluzowaly po pierwszym secie i porazka ,kurde dlaczego olimpiada to zawody nieosiagalne dla wiekszosci polskich reprezentacji w grach zespolowych
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|