Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
--
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8761 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 22:27
Nooooo i wygralismyyyy jak na pierwszy panie jak i panowie spisali sie na medal o tak dalej :)

qbajag
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 22:35

Mecz był zajebisty z powodu ciągłych emocji.Ruskich i tak nikt nie pokona więc szans na olimpiade nie ma ale niech chociaż Polacy jeszcze w półfinale taki thriller z Francją zagrają to będe happy. :D

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
kontiii
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 23:32
No wreszcie jakis sukce. Zobaczymy jak jutro panowie poradza sobie z ruskami ja obstawiam 3:2 , a nasze dziewczyny wygraja 3:0

POGOŃ SZCZECIN MKS
RosSi
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 10:40
ja już przestałem w nich wierzyć , a chłopcy wygrali , oby tak dalej :D
mecz zacięty i interesujący , ale wole bez problemowe zwycięstwa Polaków , takie jak 3:0 ,
a siatkarki mogą grać nawet 5 setów , ważne żeby wygrały i można było sobie na nie poaptrzeć ;)

kontiii
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 15:56
Brawo siatkarki ! w tym meczu pokazaBy klase i najwazniejsze ze glinka sie odbudowala i zaczela dobrze atakowac , dlaczego trener nie zdjol z boiska Świeniewicz przeciez ona marnowala kazdy atak. Najwazniejsze ze wygralismi i jestesmy w polfinale.

POGOŃ SZCZECIN MKS
eF^
Kibic
Na forum od 8093 dni

*

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 19:05
No i dzisiaj siatkarze dostali w dooope 0:3 i znow musimy liczyc na inny team ... hm skad ja to znam ??

RosSi
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 19:26
bravo siatkarki , po raz kolejny pokazały dzisiaj klasę i pokonały Niemki 3:2 , mecz dosyć zacięty , ale ważne , że wygrany , natomiast mężczyźni przegrali z Rosjanami 3:0

seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 19:45
ehh , a ja tak chwalilem polskich srodkowych a ruscy im takie spustoszenie ze srodka siali ze strach ,ehh zreszta bez wiary w zwyciestwo nie da sie wygrac kto kiedys gral w jakies sport a juz szczegolnie druzynowy to wie ze jesli cos sie chce osiagnac to ambicja i wola walki sa podtsawowym skladnikiem a tu takie cos ,no coz trzebaa podniesc glowe i przyznac ze byli lepsi a jutro skopac dupska bulgrom i tyle ,co do pan to bez komentarza ,graja pieknie :D:D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
FLN
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 20:04
Znowu w dupe z Rosja,ktora nie grala nic specjalnego.Ale tak juz jest z naszymi siatkarzami,ktorzy nie potrafia wygrywac waznych meczow z silniejszymi.Poprostu nasi siatkarze to sredniacy.

leisaw
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 22:17
> Znowu w dupe z Rosja,ktora nie grala nic specjalnego.Ale tak juz jest z naszymi
> siatkarzami,ktorzy nie potrafia wygrywac waznych meczow z silniejszymi.Poprostu
> nasi siatkarze to sredniacy.

Moze i sredniacy ale nieraz potrafia sie zmobilizowac na wazne mecze np. brazylia w poprzednim "sezonie"

Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 22:20
No to fakt, czasami zaskakują wszystkich, nawet samych siebie zapewne...
Ale ta porażka z Rosją była raczej wkalkulowana w ich występ w kwalifikacjach olimpijskich - Rosjanie zawsze byli, są i będą poza naszym zasięgiem...

Llibertat per a Catalunya!
olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 22:21
Ale po chuj taka mobilizacja na jeden czy dwa mecze. Z taką mobilizacją mogą kurwa jechać na wieś ogórki sadzić :D.
BRAWA DLA DZIEWCZYN

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
qbajag
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 07/01/2004 22:46

Co do facetów to nie wiem czym tu się podniecać.
I tak było wiadomo że przegramy.Rosja jest absolutnie obecni poza naszym zasięgiem.Ja wcale na nic innego nie liczyłem.
Mam tylko nadzieje że w półfinale powalczymy z Francją.

A co do kobiet to w sumie też nie wiem z czego tu się cieszyć.
Jaką klase dziś pokazały?Chyba żadnej.W perspektywie spotkań z Turczynkami i Włoszkami to raczej mam mieszane uczucia po dzisiejszym występie.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 08/01/2004 22:29
No ibyło tak jak mówiłem faceci jak to faceci wygrali jeden mecz i uwieżyli że są wielce niestety powrót do domu.
Jeżeli chodzi o panie to nie rozumiem trenera i tych jego zagrywek z wystawianiem rezerwowego składy.
Wloszek się boji jak mają z nimi przegrać to i tak przegrają

christoph
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 09/01/2004 17:59
No i w pizdu!!!
Mają swoje kalkulacje...oprócz I seta nie przekroczyły 17 pkt...trochę siara!!!

Dziękuję :)
FLN
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 09/01/2004 18:36
Co za tragedia zachcialo im sie kalkulacji to maja!!!Praktycznie jedna zawodniczka zapewnila zwyciestwo Turczynkom.

olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 09/01/2004 18:56
No i chuj strzelil Niemczyka kaukulacje. I po co bylo kombinowac . Byllo trzeba wygrywac wszystko a nie gospodarzom dawc wygrac mecz jeden

Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 09/01/2004 19:33
Najpierw chlopcy wstydu nam przyniesli, a teraz dziewczyny odpadly... :( ta olimpiada bedzie smutna :(

Obrazek gif wstawiony na forum
kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 09/01/2004 19:46
Niestety zadna z Polskich druzyn ani meskiej ani zenskiej sie za bardzo nie popislay choc pania mozna bic brava za dojscie do POLFINALU :) ...;)

POGOŃ To My !
seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 09/01/2004 20:01
i co do poprzednich wypowiedzi ze rosja jest pozanszym zasiegiem to polecam obejrzenie gdzies ich meczu z francuzami ,mecz mimo wyniku(3-0) wcale nie byl jednostronny a francuzi pokazali ze mozna z ruskimi pograc ,a polacy dupa on maja zakodowany kompleks nizszosci wobec ruskich bo nie sadze zeby taki gruszka ,murek czy szczerbaniuk nie potrafili przebic ich bloku
co do pan to pozostawie to bez komentarza ,ta neslihan miala mecz zycia a nasze troche chyba zbyt sie wyluzowaly po pierwszym secie i porazka ,kurde dlaczego olimpiada to zawody nieosiagalne dla wiekszosci polskich reprezentacji w grach zespolowych

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772546072 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005